Bildirim
3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
3.599 TL olmuş fiyatı. benim sepette hala 2999 TL görünüyor. -
Alanlara hayırlı olsun alamayanlarada geçmiş olsun :) -
zamlandı.
konuya yazarsan sevinirim -
sepetinde olan var ise aynı fiyattan satın alınabiliyor. ben hala kararsızım ödemeye kadar gittim sms onayında 2999tl geldi. -
Sabah limit arttırıp alayım dedim bi baktım zamlanmış şansıma tüküreyim şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
axess puan sadece teknosa gecerli yalniz.
100 liralık bişide yok teknosa da. Chip boş benim için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam onları kaldırmakla uğraşma. Temiz kurulum yap. Saçma sapan bir sürü program var.quote:
Orijinalden alıntı: dramb
Arkadaşlar ben de bu laptoptan aldım
Genel olarak tatmin edici.
Benim aklıma takılan bir nokta var.
Norton antivirüsü kaldırmak ve başka bir antivirüs kullanmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.
Bilen var mıdır?
Norton nasıl kaldırılır bu sistemden. -
Yeniden kurulum için usb Windows hazırladınız sanırım. Dikkat etmemiz gereken bişiler var mı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
CPU-Z ekran görünütleri ana konuya eklendi.
Yeniden kurulum yapılacak sürüm -> windows 10 home single language
başka versiyon kurmayın, lisans bu sürüm için geçerli.
fiyatı güncelledim. -
isteyen var ise benim sepette hala 2999 tl görünüyor. -
bu islemi nasil yapacaz? windows anahtarini kaybetmeden
OEM lisans var içinde kayıtlı zaten. Format atsanız da Windows otomatik kendisi anahtarı bulacaktır. -
kanun değişlti de bizim mi haberimiz yok :) tüketici mevcut kanunda uzaktan alışverişlerde hiçbir gerekçe göstermeksizin, ürünü sağ salim teslim ettiği sürece(bazı tek kullanımlık ürünler hariç) 14 gün içinde satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir. birkaç yıl önce kendim de ölü piksel için tüketici hakem heyetince haklı bulunarak para iadesi aldım. heyet cihaza dahi bakmadan cayma hakkımın kullandırlmadığı gerekçesiyle lehime karar verdi.quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
Ölü pikseli gostermeden iade edemez. amazon haric
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 27 Kasım 2019; 12:41:56 >
-
Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.
Böyle bi madde var ama .
Sorun kanun degil.Sorun musteri,tuketici haklarina gidecek kadar bilgili mi yada zamani var mi? Ben gecen sene yoga 520 aldim. Hepsiburada iade almadi. Hatta olu pilselde vardi. Servise kendin gonder diye bana iade ettiler. Lenovo servisde ekrani degistirmeden iade raporu vermem diye tutturdu.quote:
Orijinalden alıntı: marxx
kanun değişlti de bizim mi haberimiz yok :) tüketici mevcut kanunda uzaktan alışverişlerde hiçbir gerekçe göstermeksizin, ürünü sağ salim teslim ettiği sürece(bazı tek kullanımlık ürünler hariç) 14 gün içinde satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir. birkaç yıl önce kendim de ölü piksel için tüketici hakem heyetince haklı bulunarak para iadesi aldım. heyet cihaza dahi bakmadan cayma hakkımın kullandırlmadığı gerekçesiyle lehime karar verdi.
Alıntıları Göster
Kisaca ben iade ediyorum hemen geri alacaksin diye birsey yok. Satici ben seni surundururum, ℅90ini vazgeciririm, kalan icin iade alirim derdinde. Su an ben direk alirim diyen tek firma amazon. Teknosayi bilmiyorum. Gcen hafta kargodan alirken darbe yok diye kargo calisani swift 3 u direk acmis. Kurulum filan yapmadim. İade ettim , iade edilene kadar stresse girdim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet firmalar amazon disinda diretiyorlar. Teknosa da iddiali bir "30 gun iade" yazisi koymus sitelerine :) O yuzden urun ve ambalaj butunlugunu mumkun oldugunca bozmadan direkt cayma hakkini kullanmak lazim soeunlardan bahsedince hepsi servise yonlendiriyor ve servise gittiginiz gibi 1 gol yemis oluyorsunuz oradan donusu cok daha zor. Boyle ret durumlarinda direkt THH gidip 3 5 ay beklemeyi tercih ediyorum.
Sepetinde olup almayacak olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X