Şimdi Ara

35BİN lira verip ARAÇ bulamayan ADEMOĞLU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamikaptan

Arkadaşlar uzun araştırmalar ,oto pazarı keşifleri,ihtiyac duyduğum özelliklerin dökümleri,bayi ve servis sohbetleri sonrası Yeni Kasa Doblo almaya karar verdim.
    Hem ailenin kalabalık oluşu hem de otomobil fiyatlarında ki anlamsız yüksekliği bu yönde karar vermemde etkili oldu.
    Yanlız hala kafam da soru işaretleri var.

+ Aracı 1.3 motor mu alsam 1.6 mı

+ Ticari araç alırsam sorun yaşarmıyım

+Araca koltuk ekletmek istersem sorun yaşarmıyım

Örnek İLAN:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2012-doblo-1.6-premio-187483392/detay

36 ay 1000 lira ödeme gücün varsa,
    Bence git 0 km araç al.
    2014 1.6 caddy yanılmıyorsam peşin 55 civarına alınıyor şu an 35 peşin ver kalanı %0,92 faizle vadeli vw bayilerinde satılıyor.
    Alternatif olarakta vw bayilerinde sana
    1.2 TSI Jetta öneririm.50'den başlıyor

Bu panelvanlarda arabaların şahı caddydir,
    0km alıp,5 sene sonra bile yine 50 civarlarına satarsın.Vw fazla değer kaybetmiyor.En azından sıfır vw araca bindim dersin.5 senede total 10.000 lira kaybın da sıfır araca bindim dersin.
    Eskidendi 2.elin avantajı şimdi adamlar 2.eli nerdeyse sıfırdan pahalı satıyor.

Ha gücüm bunlara yetmez illa 2.el alcam dersende 35'e 2008-2011 arası düşük km caddy al bırak dobloyu mobloyu...😉
    Unutma Caddy'nin ölüsü,Doblo'nun dirisine bedeldir.😉

Bir daha da sakın buraya galerici araç linki atma ki kendim al sat yapmama rağmen sana bunu diyorum,ne yap ne et git şahıstan araç al...

Senin araç alamayışının sebebi geçen günde dedim birden fazla markaya odaklanman,ne alacağını bilememen.
    Artık tek bir sınıfa odaklanman senin için biraz daha avantajlı oldu.Ufukta güneş var,emin olabilirsin Allah'ın izniyle 😉

Keza sıfır araç al ki ;
    Hem milletin çer çöp arabalarına istedikleri fiyatı gördükçe sinirlerin bozulmasın hem de insanların kaprisli ağız kokusunu çekmeyesin😉
    Devir öyle bir hal aldı ki sıfırlar daha avantajlı oldu...
    Adamlar sıfırı 38-39 olan 6-7 yaşında ki benzinli arabaya 27 istiyor,bizde buna karşı çıkınca yer yerinden oynuyor.
    Anlamadığım bu fiylatları 3.ve 4. kişilerde onaylıyor,sonra banada dönüp sanane isteyen istediğini yazar,sen ne antipatik adamsın karışma diyorlar,daha sonra da offff fiyatlar çok şişik şişer tabi az önce ben karşı çıkarken beni bozdun sen.Beni bozmasaydın fiyat inmezdi belki ama,en azından bu tepkiye sende katılırdın.Ali yazıyor,veli görüyor a benim arabam daha iyi diyor yazıyor.
    2007 dizel symbole / 2009 benzinli puntoya adamlar 27 yazmış 27 daha ötesi var mı ya ?
    Megane 2 falan demek ki o yazana göre 45-50 milyar...
    Ondan sonra sen ne antipatiksin...
    La havle vela kuvvete illa billahil azim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 23 Aralık 2014; 3:50:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• melih3688 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim keşke şartlar elversede 0 km. alsakta ne galerici üçkağıtları nede şahışların kaprisleriyle uğraşsak ama işte imkanlar sınırlı.
    Caddy konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.Caddy bu sınıfta lider ama ben biraz yüksek model ve düşük km. bir araç arıyorum.Ayrıca yedek parça ve diğer giderlerde (kasko vs.) uygun olsun peşindeyim.Yeni kasa doblolardaki arka tam açılır camlar,bağımsız arka amortisörler,hild holder,esp gibi önemli özellikleri ve ayrıca az öncede dediğim gibi caddy e göre daha uygun olması nedeniyle doblo istiyorum.
    Galerici linkini genelde araçların daha net resimleri olduğu için atıyorum.İnsanlar 40-50 bin istedikleri araçları için lutfedipte iki güzel ve ayrıntılı resim paylaşmaya bile üşendikleri için ben uygun görmüyorum.Ama araç alımı konusunda cebimde param varken galericiye fazladan para ödeyecek kadar da çömez değiliz çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamikaptan -- 23 Aralık 2014; 12:48:07 >

• Bi. 5 bin daha verin 2009 80000 de navara vereyim size :)

• quote:

Arkadaşlar sizce aşagıdaki araçlardan hangisini tercih etmeliyim.
    (Yakıt,Yedek parça ve sorunsuz motor-şanzuman durumu göz önünde bulundurularak)

1.Renault Fluence Privilege 1.6 BVA
    örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-privilege-otomatik-ici-disi-cok-temiz-hatasiz-royal-groupta-190758566/detay

2.Chevrolet Cruze 1.6 SPORT PLUS
    örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-acil-ihtiyactan-1.6sport-plus-fabrika-cikisli-lpg-40binde-boyasz-192424073/detay

3.Peugeot 308 1.6 Vti Comfort
    örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-comfort-otomatik-183530216/detay

4.Opel Astra 1.6 Enjoy
    örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-astra-sedan-1.6-enjoy-otomatik-orjinal-189010015/detay

5.Volkswagen Jetta 1.4 Tsi
    örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gunes-otomotiv-ltd.st-i-den-jetta-1.4-tsi-tour-dsg-otomatik-192244192/detay

Fluence 1.6 benzinli bide otomatik direk eleyin yakıtta üzer. 1.5dci extreme lere bakın

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=194365996&rnd=6596
    Buna da bir bakin

• Eger kalabalık bir aileye sahip değilsen eski model c Sınıfı yerine yeni model B Sınıfı araç al kafan rahat etsin eski ile uğraşmaya değermi yeni model b Sınıfı araçlar en azından masraf çıkartmaz.
    Bu paraya alınabilecek yeni model araçlar
    208, punto, Ibiza, clio, attrage alır senelerce binebilirsin sadede bakımlarını yapıp obur turlu eski arabalar sadece masraf kapısı olur hele birde pimpirikli bir adamsan Ocağına incir ağacı diker ne gerek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfire3 -- 30 Aralık 2014; 10:48:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3cdt Astra kullanıcısıyım.aracımı satıp 2007 model civic almalımıyım.acil

• slkzaza21 S kullanıcısına yanıt
    İkisi de C segmenti, ikisi de yaşlı, ama elden çıkartmayı düşündüğün dizel.

Özet, ne gerek var?

• quote:

Hocam bakıyorum işte otomatik vites aradığım için seçenekler azalıyor .Honda civic yada focus hb üzerinde duruyorum ağırlıklı olarak

Honda Jazz baksanız?
  • Ama Astra ya 1.3 motor olmuyo.yokuşlarda araba bayılıo ve performansı beni tatminkar etmedi.bi tane 2007 model civic dream buldum 3 parça boya var 97000 35,250 pazarlıksız fiyatı bu .fiyatı ideal mi ve civicin yakıtı filan nasıldır? Bu arada lpg li

• quote:

http://www.sahibinden.com/peugeot-308/istanbul/yari-otomatik,otomatik?a4_max=90000&a4_min=20000&a5_min=2008&price_max=35000

pek fazla içime sinen araç bulamadım açıkcası ayrıca ederinin üstünde fiyat istiyorlar peugeot araçlar için

2 ay once 23e aldığım pejo 307'ye bugun 25.500 teklif aldım vermedim

• Cruze bakıyodun en son, vazmı geçtin?

• yeni kasa honda city
  • aynı durumdayım. araç ararken birde para kaybetmeye başladım. bende b segmenti yeni yani 2010 ve üstü bir araç arayışına girdim. punto evoları nasıl bilirsiniz ey hattt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

aynı durumdayım. araç ararken birde para kaybetmeye başladım. bende b segmenti yeni yani 2010 ve üstü bir araç arayışına girdim. punto evoları nasıl bilirsiniz ey hattt

ilk arabam 1 hafta önce sattım 2011 model 40bindeydi. 1.4 dynamic versiyonu.çok güzel arabaydı sakin kullanırsan şehiriçi7.5 lt ,şehir içi rahat trafikte 7 lere düşer.uzun yolda hız sabitleyiciyi açarsan 5.5 larda gezer.satarken üzüldüm ,şimdi araba bulamıyorum alacak.dizel arıyorum. 30500e sattım. belki punto evo dizel alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

aynı durumdayım. araç ararken birde para kaybetmeye başladım. bende b segmenti yeni yani 2010 ve üstü bir araç arayışına girdim. punto evoları nasıl bilirsiniz ey hattt

Bende var bir tane eşim kullansın diye aldım, biraz alıştı ama beni çok tatmin etmedi küçük geldi biraz bana ..2 çocukla zor oluyor malum ...performans iyi değil yakıt şehir içi eşim 8 lt civarı yaktırmayı beceriyor gerçi gittiği yol rampa baya ... lpg takılı şu anda sorunsuz ve yakıt çok uygun gerçi kışın benzin tüketimi de oluyor ama genede iyi .. büyük araç ihtiyaç değilse ve performans beklentiniz yoksa ideal araç ... bu sırala fiyatlar çok yüksek 33 verdi birisi satmadın ben ... ha bu paraları eder mi bence de etmez ama :) piyasa böyle ..

Bu da benim ilan :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-17000-km-de-lpg-li-otomatik-temiz-evo-fiyat-guncellendi-195902267/detay/

• 3 yıl Cruze kullanmış biri olarak kesinlikle milletin bilmeden konuşmalarına bakma. Bu fiyata alınabilecek en iyi araba Cruze'dur. Çok yakıyor diyen neye göre diyor kaç lt yakıyor da çok yakıyormuş sor. Çekmiyor diyene torkunu biliyormuymuş sor? Bizim milletimiz uzanamadığı cigere laf etmeyi çok sever. Ayrıca çekilme olayı şuan senin fiyat aralığındaki bir alıcı için avantaj. Eğer Chevy çekilmeseydi şuan bu araçlar 40 ve üzeri olurdu. Bunu değerlendir. Zaten yetkili servisleri 2025'e kadar devam edecek. 2025'ten sonrada kim bilir neler olur.

Kıscası sen güzel bir Cruze beğen al keyfini çıkar bana teşekkür edersin.

Dipnot: Punto falan nedir ya verdiğin paraya yazık Cruze'ın yanında yemin ederim teneke gibi arabalar. İğrenç. Zaten Puntocu arkadaşte anlatmış. Ayrıca yakıtını okuduysan 8 lt yakıyor demiş. Emin ol Cruze'da maks 8 lt yakıyor ve C sınıfı bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Ocak 2015; 17:01:30 >
  • Arkadaşlar araba alma işini bir süreliğine ertelemiş durumdayım.Piyasanın bu akıl almaz yüksekliği,2000 model 200bin km.deki benzinli clio ya 20 bin TL istemeler filan cidden tuhaf gerekirse bir yıl daha bekleyip sıfır bir araç alıp uzun süre binmeyi düşünüyorum.
    Tabii bu süreçte uygun ve temiz bir araç denk gelirse ki hiç sanmıyorum alabilirimde.Şimdilik eski şirketimden aldığım bipper tepee yi kullanmaya devam...

Bu arada dostlar 2010 model 1.4 Comfort Plus (en donanımlısı sanırım) Bordo renk 160 bin km.de kaza boya yok bipper tepe nin ederi ne olur soran filan olursa piyasasını bilmek lazım ...
     35BİN lira verip ARAÇ bulamayan ADEMOĞLU

• Volvo c30 dizel

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tek kapı araç istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.