Şimdi Ara

35BİN lira verip ARAÇ bulamayan ADEMOĞLU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçla ilgili fiyat verebilecek yokmu arkadaşlar..?
  • Arkadaş valla durumum seninkinden farksız. o kadar saçma sapan ilanlar varki sah...com da insanın inanası gelmiyor. oto pazarlarıda galericilerin eline düşmüş durumda. Ne yapıcaz bir fikrin olursa banada iletirsen sevinirim
  • Fiat linea tamamen orjinal 1.3 multijet 6 ileri otomatik en dolu versiyon 27500 e bıraktık 2010 model 36 binde idi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Fiat linea tamamen orjinal 1.3 multijet 6 ileri otomatik en dolu versiyon 27500 e bıraktık 2010 model 36 binde idi tavsiye ederim

satıyor musunuz aracı
  • uzunca961 kullanıcısına yanıt
    Bulursam bir yol sanada haber veririm kardeşim
  • Arkkadaşlar civic dram 2007 model nasıl araçtır kullanan arkadaşlarsan yorum bekliyorum

• 2012 model 58 binde 207 urban move var isterseniz. 33.500'e veririm.
  • Arkadaşlar bu koca forumda civic dram la ilgili bilgi veren yokmu yawwww

• slkzaza21 S kullanıcısına yanıt
    civic dream modeli en boş versiyonudur. eğer bütçen uygun ise premıum ya da elegance modeline bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamikaptan

Bulursam bir yol sanada haber veririm kardeşim

kardeş ne yaptın buldun mu uygun bir araç yada yol :))
    bu 2.el piyasasından bende kafayı sıyırdım artık zevkine bakar oldum ilanlara :)
    ne olcak acaba?
  • Al benden de o kadar... bende artik bakma hastalığı oldu... hobi edindim resmen

• 2008 model dream var araç 98binde 3 parça boya var 35200 diyo sizce fiyatı uygunmudur

• quote:

Orijinalden alıntı: slkzaza21

2008 model dream var araç 98binde 3 parça boya var 35200 diyo sizce fiyatı uygunmudur

şuan ki piyasaya göre normal görünüyor. satılık arabası olan her ademoğlu fiyatta uçuşa geçmiş.
    araç temiz sorunsuz ise boyalı parçaya takılma.tabiii kaputta falan ise dikkat et. iyi bir ekspere sok.premium modelini buldum bende ama boyalı parça var ve 7000 hasar kaydı var.yürüyende belki sorun yok fiyatıda iyi ama güvenemiyorum:)adamda eksper ücretini kabul etmiyo eger sıkıntılı çıkar ise :(
  • Dream ile premium modelleri arasında sadece donanım mı geliyo yoksa motor konusunda bir değişiklik var mı

• quote:

Dream ile premium modelleri arasında sadece donanım mı geliyo yoksa motor konusunda bir değişiklik var mı

http://www.onurhonda.com/UserFiles/File/Civic-Sedan_teknik_ozellikler.pdf

linkten bakabilirsin. motor -donanım farkları hepsi yazıyor.faydalı olur umarım.
  • Baktığıma göre donanımında birkaç fark var motor fılan aynı bu hafta alıcam arabayı

• 1.3 dizel astrayı satıcam almak isterseniz mesac atın

• quote:

1.3 dizel astrayı satıcam almak isterseniz mesac atın

araç ilanı varsa paylaşırmısınz. sedan hb?özellilk?ve fiyat?
  • Araba 1.3 dizel hb cosmodur en Full modelidir 2 parça boya var (boya elin avucu kadar çizik boyası) değişen ağır hasar kaydı vs yoktur . Araç bu arada body kit modifiye vardır ..

• Almak istersen numaranı yaz gönder bn ararım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.