Şimdi Ara

35BİN TL'YE KADAR ALINIK ARAÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2012 bravo var full... ekstrali ama 39 son oluru piyasanin altinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş 2007-2008 jetta tavsiye ederim ama temizi 37 den aşağı bulmazsın dsg şanzımanlılardan bahsediyorum ve tsi motorlular, fsi ler çöp bunu herkes biliyor ve ucuzlar.. bende 1.4 tsi 140 hp jetta var 2 ay önce 37 ye almıştım maşallahı var akıyor .. uzun yolda otobanda 150nin altına pek inmediğim için 28 kuruş yaktı ama bunu istersen 25 kuruşa çekebilirsin tabiki lpg li değil benzinli.. ben lpg taktırmaya acıdım inse inse 5 kuruş daha iner ona da yazıktır.. araçta hasar kaydı ve tramer kaydı yok sadece özel baktırdık sağ kapı altını sürtmüş adam yüzeyel ince boya attırmış başka yerinde birşey yoktu.. sana da böyle bir araç tavsiye ederim
  • T.A1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bi abimizin 2007 POLO tavan, bagaj da hiç hatasız, boyasız, kaputta yarım boyalı , etekler makyaj boyalı renk ton farkı olmayan; gümüş gri, ABS li , klimalı, hava yastıklı, (açılmamış) 1,4 tdi aracı var. 21,5 son fiyatı 200.000 dolayında motorda sıkıntı yok bildiğim. İçi yıpranmış değil öyle görünmüyordu. Satılmadıysa bu hafta resim ekleyebilirim. Düşünenler PM lütfen detaylı bilgi haftasonu verilebilir.
    Edit :POLO yazmayı unutmuşum pardon:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer omer -- 17 Nisan 2015; 20:06:55 >
  • Düşünürsen haberleşelim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-2008-focus-titanyum-lpg-li-temiz-aile-araci-173755836/detay/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.