Şimdi Ara

35BİN TL'YE KADAR ALINIK ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2007 model üstü Fluence - Focus(Sedan) - Astra(Sedan)- Corolla(Sedan)- Linea(Yeni Kasa)- Civic (balina kasa) -Accent ve ya AccentBlue - Golf - Polo (Yeni kasa) araçlar tercihimdir. Hasar kaydı olmaması ve bir kaç parça çizik boyasından başka bir kusuru olmasın istiyorum. Siyah-Beyaz-Gri renkler öncelikli tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.

Not: Manisa'da oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A1907 -- 22 Mart 2015; 21:00:34 >

• Günceldir.
  • Günceldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A1907

Günceldir
    Günceldir
  • quote:

Günceldir

Alıntıları Göster
    Günceldir. 35.000 den devam para hazır ancak temizinden araç bulmak gerçekten çok zor.
  • Konu sahibi 1.sırada ben de 2.yim. Aynı özelliklerde varsa ben de istiyorum bir tane araç 35bine kadar.
  • 3. De benim aynisindan otomatik vites istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

3. De benim aynisindan otomatik vites istiyorum
    araçlar uçmuş gitmiş. 1 buçuk sene önce 16.500 e sattığım 2001 Polo şuanda 18-19-20 yazıyorlar şaka gibi 2004 Golf'e 30 bin istiyorlar hemde FSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

araçlar uçmuş gitmiş. 1 buçuk sene önce 16.500 e sattığım 2001 Polo şuanda 18-19-20 yazıyorlar şaka gibi 2004 Golf'e 30 bin istiyorlar hemde FSİ

Alıntıları Göster
    Sorma kardeşim ya örneğin 2013 model linea o sene 0 alınırken 41.000TL di almamıştım şimdi 2. eli sıfırından pahalı 2013 modelinin şaka gibi
  • quote:

Sorma kardeşim ya örneğin 2013 model linea o sene 0 alınırken 41.000TL di almamıştım şimdi 2. eli sıfırından pahalı 2013 modelinin şaka gibi

Alıntıları Göster
    Günceldir.
  • quote:

Günceldir.

Alıntıları Göster
    4.Benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

4.Benim

Alıntıları Göster
    Ben de 5.yim D sınıfı arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derodol -- 28 Mart 2015; 23:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

Ben de 5.yim D sınıfı arıyorum

Alıntıları Göster
    Beni de yazın Eskişehir ve etrafı olursa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: akan1905

Beni de yazın Eskişehir ve etrafı olursa süper olur

Alıntıları Göster
    abım aracını satmayı düşünüyor ılgılenen olursa ozelden ulasabılır 2008 model sedan titanium otomatik 105 binde servis bakımlı lpg yok sadece bı kapısı degısık araç ankarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: yed66

abım aracını satmayı düşünüyor ılgılenen olursa ozelden ulasabılır 2008 model sedan titanium otomatik 105 binde servis bakımlı lpg yok sadece bı kapısı degısık araç ankarada

Kardeşim PM den ulaşıyorum sana hemen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yed66

Kardeşim PM den ulaşıyorum sana hemen.

Alıntıları Göster
    Sansli günündesin :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-golf-1.6-primeline-69bin-de-orjinal-ilk-sahibinden-204769096/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Muduuu

Sansli günündesin :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-golf-1.6-primeline-69bin-de-orjinal-ilk-sahibinden-204769096/detay/

Kardeşim 5 tane trameri var diyosun. Ben ömürlük araç bakıyor olsam gözümü kırpmadan alırım orası ayrı hele bir de ilk sahibiyim demişsin bu çok önemli yani. Ancak ben bu aracı alsam şimdi 5 tane tramerde ayrı ayrı hasar kaydı var diyosun. 2 sen sonra satcağım zaman bağımı ağrıtır. Golf un n ekadar kaliteli bir araç olduğu bilen bilir ancak benim şartlarıma uygun değil. Elimden kolay çıkaramayacağım bir araç malesef. Ve +2000 TL LPG masrafı var. Hayırlı satışlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muduuu

Sansli günündesin :

Kardeşim 5 tane trameri var diyosun. Ben ömürlük araç bakıyor olsam gözümü kırpmadan alırım orası ayrı hele bir de ilk sahibiyim demişsin bu çok önemli yani. Ancak ben bu aracı alsam şimdi 5 tane tramerde ayrı ayrı hasar kaydı var diyosun. 2 sen sonra satcağım zaman bağımı ağrıtır. Golf un n ekadar kaliteli bir araç olduğu bilen bilir ancak benim şartlarıma uygun değil. Elimden kolay çıkaramayacağım bir araç malesef. Ve +2000 TL LPG masrafı var. Hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    toplami 3300;kazasi yok;hepsi park ederken olan darbeler veya duran arabaya carpmalar;kazasi yok

• Düşünen olursa 2004 Ww Passat var kaza değişen yok 3 parca boyalı LPG,li 30.750 fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP.

Düşünen olursa 2004 Ww Passat var kaza değişen yok 3 parca boyalı LPG,li 30.750 fiyatı
    Günceldir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.