Şimdi Ara

35K dan mezuna bırakana Öneri Bırak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kolay gelsin şimdiden.Bence şunlar kritik;
    1-Çok hızlı başlayıp tempoyu kaybetme.Benden 1-1.5 ay önce çok hızlı başlayıp tempoyu kaybeden çok arkadaşım oldu geri bile attı.
    2-Gün içinde önce derslerini hallet,sonra diğer şeylerle uğraşırsın.Derse başlayacağım derken bir şey çıkar günün ziyan olmasın
    3-Gün içinde belli bir düzen kur mezunum diye kendini salma.Örneğin işe giden biri varsa giderken seni kaldırsın vb.
    4-Herkesin yapısı,imkanları vs farklı ona göre.Arkadaşlarına hayır demeyi öğren.Birkaç arkadaşım sürekli mezunda dediğim gibi ilk aylar abartılı ders çalışıp dershaneden her çıktıklarında dışarı çıkalım demeye başlamıştı.Hayır demesem benim için de sorun olabilirdi.Hepsi bu sene daha kötü yaptı.
    5-Tekrarlar.Tekrarları bence her gün bile yapabilirsin ben bi ara boşlamıştım çok zararını gördüm boşladığım kısmın daha erken tekrara dönseydim çok daha iyi olurdu.
    6-Rekabet sağla etrafında.Dershanelerin kurumsal denemelerine yazılmak olur,Telegram grubu vs olur işine yarar.
    7-Eğer imkanın varsa(tanıdık vs.)dışarıdan biri de planlarına göz atsın.Her şeyi onlara bırak demiyorum ama belki senin doğru bildiğin şey yanlıştır ve dışarıdan biri buna düzgün müdahale edebilir.
    8-Konuları erken bitireyim diye uğraşma.Tabi sınavdan ne kadar önce biterse pratik şansın artar da konuyu anlamadan geçme.

• Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler sizin gibi insanlar sayesinde forum yürüyor.Dedikleriniz benim için önemli.
    Bu arada siz ne yaptınız hocam,nereye yerleştimiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astroemirs11

Hocam çok teşekkürler sizin gibi insanlar sayesinde forum yürüyor.Dedikleriniz benim için önemli.
    Bu arada siz ne yaptınız hocam,nereye yerleştimiz
    Yıldız kontrol otomasyon ingilizceye yerleştim hocam.Aksaklıklar istediğim sonucu almayı önledi maalesef
  • 55k’dan mezuna kaldım.Bilkentli müh. Kemal Keskin abinin koçluğunda ilerlemeyi düşünüyorum .Bilgisi olan yardımcı olsun

• Uykuna önem ver.Erken kalkıp dersi hallet.Kendine vakit ayır ve gerektiğinde arkadaşlarına hayır diyebil
  • Kendinden şüphe etme ve çok yalnız kalma mezun zamanında

• geçen yıl 35k dan mezuna kalmıştım hocam bu yıl ilk bin yapabilecekken 12k geldi bu yıl çünkü birtakım hatalar yaptım. pmden istediğin her şeyi sorabilirsin yapman gerekenler ve özellikle benim 12k yapmama neden olan hataları anlatabilirim
  • hedef belirle kız arkadaş işine bulaşma
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Bu sene 1 dönemim o yüzden yandı hocam ama inşallah o hataya bir daha düşmeyecğime inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: astroemirs11

Teşekkür ederim hocam önerlerinizden ötürü.Ben bu sene online götüreceğim çünkü dershane ve özelders konsepti benim yapıma uygun değil inşallah pişman olmam sonrasında.
    Tabi kişiden kişiye göre değişir ama İlk başlardaki tempo nasıl olmalı sizin ilk başlarda nasıl gidiyordu ,ne zaman başlamıştınız?
    Teşekkürler
    hocam ben pazar günleri hariç günde 6 saat çalışarak ilerledim kasıma kadar aralık civarında da ayt çalışmasıyla birlikte 8 saatleri görüyordum ilk başlarda 1,5 saatten 4 blok şeklinde ilerledim 8 saate çıktığımda da 2 saatten 4 blok yapıyordum genelde
  • ilkeryasin8 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça çekmiştiniz siz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.