Şimdi Ara

35K dan mezuna bırakana Öneri Bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklına gelen bir öneri bırakırsa sevinirim (say)

• Neyin eksik neyin fazla, hangi alandasın, hedef neresi belirtmemişsin; duvara söyleyeceğiz galiba
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Hangi alanda olduğumu söyledim.Hedefim elimden gelenin en iyisini yapmak
    Öneri istediğim şey mezuna kalanlardan keşke şunu yapmasaydım yada şunu yapsam daha başarılı olabilirdim tarzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astroemirs11 -- 31 Ağustos 2020; 11:11:48 >
  • Bugun başlanayı düşünüyorum hocam ilk başlardaki temponuz nasıldı sizin
  • hocam düzenli çalış belli bir ritmin olsun bunu aralığa kadar felan hiç bozmadan devam et konuları güzelce anlayarak bitir 35k yaptıysan zaten bir çok şeyi biliyorsun tyt adına 1 er tane soru bankası çöz kasım sonuna kadar bitirmiş ol ayt ile devam et tyt sosyale sene boyu düzenli çalış tyt bitirdikten sonra da 1 gün türkçe 1 gün matematik 1 gün fen sosyal denemesi çöz tyt için ayt kısmında not alarak ilerle her konu için kendi notların olsun dönüp tekrar etmesi kolay olur birde bence video izlemeden önce meb kitaplarından okuyarak çalış not al sonra video izle başka sorun varsa sorabilirsin
  • ilkeryasin8 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam önerlerinizden ötürü.Ben bu sene online götüreceğim çünkü dershane ve özelders konsepti benim yapıma uygun değil inşallah pişman olmam sonrasında.
    Tabi kişiden kişiye göre değişir ama İlk başlardaki tempo nasıl olmalı sizin ilk başlarda nasıl gidiyordu ,ne zaman başlamıştınız?
    Teşekkürler
  • Anladım hocam , tabi emeksiz bir yere gidilemiyor. Başarılar dilerim
  • astroemirs11 A kullanıcısına yanıt
    önce ilk işin üniversite/bölüm en kötü bir sıralamanın içine girme hedefi koy kendine, elinden gelenin en iyisi yapmak gibi bir hedef olamaz, sene içinde motivasyonunu kaybedersin.
  • schizzo kullanıcısına yanıt
    Var hocam kafamda düşündüklerim, yoksa haklısınız.Hele hele mezun yılında hedefsiz hiç çıkılmaz diye düşünüyorum sonuçta illaki bir yerleri kazanmışsın ve bir yeri istiyorsun gelmemiş ki mezuna kalıyorsun onun uğruna kalıyorsun olur yada olmaz orasını senin çalışmana ve kısmete bağlı.. Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astroemirs11 -- 31 Ağustos 2020; 11:59:57 >
  • Zorlu bi yıl seni bekliyo. Asla pes etme. Kendini fazla zorlama. Hiçbişi sağlığından önemli değil. Çok çalışma düzenli çalış sadece
  • Kesinlikle hocam sağlık olmazsa trilyonların olsa ne yazar.Düzgün ve sıhhatli götürmek için bir bütün halinde planlamasını yapacağım inşallah
  • 30kya girersen şükret
  • Powerchill P kullanıcısına yanıt
    Tm.Eylüldeki yks de başarılar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astroemirs11 -- 31 Ağustos 2020; 12:51:57 >
  • Seneye gerilememek için bu seneden farklı şeyler yapmanız lazım. Daha çok kitap bitirmek ve/veya eksikleri belirleyip onların üzerinde daha fazla durmak.
  • astroemirs11 A kullanıcısına yanıt
    Tm işe isin basit mat kas tyt fen kas şak 3k dasın hocam saygılar
  • Say kanki
  • Hocam azar azar çalışmaya başla yoksa sıkılırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.