Şimdi Ara

ea'dan say'a mezuna kalayım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sırf hukuk için ea seçmiştim ben,hevesim de vardı hukuka. say seçmedim çünkü fen ve matematiğim süper değildi o yıllarda pek çalışmıyordum ama şimdi çalışınca yapabildiğimi fark ettim. Korkup pes etmek yerine devam edip çalışınca yapabildim.

Ea çok kısıtlı bir alan. Aklıma da hukuktan başka bölüm gelmiyor. Hukuk, ii, uluslararası ilişkiler, sınıf öğretmenliği gibi bölümler var ama kimse önermiyor.

Sayısalda daha çok ve daha kaliteli bölümler var. Sayısal bölümünün çok yüksek netler gerektirdiğini ve rekabetin çok yüksek olduğunu biliyorum. Örneğin bölümün gözdesi tıp netlerine baktım yüksek fen netleri ve 37,5 gibi çok yüksek matematik netleri gerektiriyor. Her dersi her soruyu çok iyi yapmak gerek.

Sadece şunu merak ediyorum, sayısal bölümünün ciddiyetinin farkında olan bir ea öğrencisi çok çalışarak 1 yılda sayısalda ne yapabilir? Bir şeyler olur mu? Lisede hiç ayt fen görmemiş sıfırdan adamakıllı çalışsa yapabilir mi? Diyelim çalıştı, kaliteli kitaplar çözdü. Kaç bin yapabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eşit ağırlık çok bitik bir alan yaptığın meslek sadece Türkiye sınırları içinde geçerli ama sen bilirisn zor olur çünkü baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hocam sen üni bırakıp mi hazirlaniyordun ? Hangi unideydin

Sıfırdan çalışsam 1 yılda ayt feni yapabilir miyim çok mu zor? 30 üstü matematiğe çıkılır mı? Hukuk için hazırlanıyordum, kimse önermiyor sürünürsün diyor moralim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 21 Mayıs 2024; 16:42:5 >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt

Çalışırsan yapılır

• Sayısaldan sayısala mezunluk bile zor kendine kaçış kapısı arama sınava 17 gün kalmışken.

• Aynen Kocaeli ehm bıraktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA MI İLK 2K MI SAYISAL 20K MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Kanka olmayacak şey değil ama ayt fen edebiyattan çok daha ayrıntılı ama yazdan çalışmaya başlarsan olur

Neden bıraktınız hocam hedef neresi şimdi

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

Gemi sektörü nasipte varsa. Verdiğin emeğe değmiyor bölüm genel olarak böyle düşündüm bıraktım.

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Yok ondan değil sınava zaten gireceğim matematiğimi düzelttim çok şükür ama kime sorsam pişman,hukuk yazma diyorlar. Kazanınca ne olacak diye düşünüyorum. Zengin değilim kendime büro açamam gibi. Yeni mezun olup birinin yanına girsem max asgari verirler. Bilmiyorum nasıl olur ama internette hukuk hakkında okuduklarım hiç iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 21 Mayıs 2024; 17:38:37 >
  • Dinleme hukuk istiyorsan devam et meslek bitti diyenlere de inanma iyi uni+iyi staj+dil ile guzel yerlere gelirsin en başta sürünürsün ama ileride sevdiğin mesleği yapıyor olursun. Yine de sorunu cevaplayayim sayisaldan eaya gectim fen netim+30ken. Gayet rahat fizigi kolay soruluyor biyoloji cok zevkli kimyada sıkıntılı konular olsa da cikmislarla benzer soruluyor.

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Hocam özel değilse hedefiniz ne ea niye geçtiniz

30+fen 35 matematik gibi netler gerekiyor sayda, bu gözümü korkutuyor ama çalışmadan bilemeyiz tabi. Hukuk ileride ne olur bilemedim, herkes öyle diyince kaygılandım yani. Merakımdan sormuştum teşekkürler herkese.

Hocam fenim her zaman cok iyiydi lisede herhangi bir bransini 80 90 asagisinda getirdigimi hatirlamam lgsde de fullemistim fakat hep hukuk istedim sosyal bilimler lisesi olmayinca cevre baskisi ve arkadas cevresi cogunluguyla sayisal sectim. Dis hekimliği dusunuyordum sinava 2 ay kala bir dis randevusunda bu meslegin bana ne kadar uymayacagini gordum. Biyolojiden meb kitabi muhtesemdir+internetteki slaytlarla da pekistirilirse guzel olur.
    Fizikte mekanik kismi kolay 12.sinif zaten inanilmaz keyifli elektrik kismi sıkıntı yaratır sadece size. Kimya hakkında fikrim yok ben pek sevmezdim.

kendini sayısala yatkın görüyor isen fene hiç bulaşma derim. onun yerine ayt ve tyt mat ı hatmet, ea da derece yap. boun olmaz ise odtü itü işletme yada ekonomiyi düşün. ilk 10000 e girip ingilizce işletme bitirirseniz ekmeksiz kalmazsınız. hatta azmederseniz yurtdışı felan filan bla bla die gider.

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Bende de tam tersi hukuk mezunlarının konuşmalarına veya yorumlarına baktığımda hukuktan soğudum. Başka bir bölüm de aklımda yok, çok iyi ünilere gitme ihtimalim yok en azından şimdilik. Bilmiyorum yani.

Niye sınav öncesi bunları okuyup bozuyorsun ki kendini allah aşkına

Kolay gelsin hocam o zaman. Her şey gönlünüzce olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.