Şimdi Ara

36 ADET 775 CPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    36 adet lga 775 pin işlemciler satılıktır,adetli olarak satışı yapılıcaktır

adetler şöyle

12 ADET CELERON D 120 TL

18 ADET P4 220 TL
    6 ADET 2.66
    2 ADET 2.80
    6 ADET 3.00
    2 ADET 3.06
    1 ADET 3.40
    1 ADET 3.60

5 ADET PENTIUM D özellikleri şöyle 50TL
    3 adet pentium d 820- 2.8 ghz 800 mhz
    1 adet pentium d 925 3.0 ghz 800 mhz
    1 adet pentium d 945 3.4 ghz 4mb 800 mhz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzucuk1981 -- 29 Haziran 2013; 9:53:19 >

• epox anakartlarını hep sevmısımdır ama kapatıldı uretmıyor cok aradım zamanında benım ıcın efsane anakartlardan ama yok sımdı olsa kesın epox marka alırdım

hayırlı satıslar
  • İşlemciler çok ucuz hocam. Hayırlı satışlar.
    epox deyince akan sular durur. dfi epox 3dfx ahh ahhh efsaneler :P
    not: epox anakart yokki satışta ilanı kirlettik :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 4 Haziran 2013; 19:48:11 >
  • 1 adet pm atıldı
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Ucuz olan işlemci nerede ki ? Çerçöpten bahsediyorsanız onlarla ancak mario&bross oynanır bu satten sonra..

Hakikatende Epox kart nereden çıkmış bir türlü çözemedim ne adı var ne sanı sizde alkol var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 9 Temmuz 2013; 5:19:39 >
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Hocam en alttaki d serisi işlemcilerin 5 i 50 tl ise ucuzdan öte diyorum..! Evde internete giren annem ve babam için yeter de artar bile. Ev kullanıcısı için ders çalışacak veya internetten interaktif derslere girecek insanlar için yeter de artar... i7 i5 olmasına hiç gerek yok.
    10 tl ye işlemci 35 tl ye ddr2 li bir anakart ve 25 tl ye falan ddr2 ram ile güzel bir 3 lü olur kanımca..! düşünsene 100 tl ye neredeyse kasa hazır.
    epox anakart ise benim önceki mesajımın üstünde bahseden kişiye itafen yazmıştım. demekki önceden epox anakart da vardı listesinde diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Ucuz olan işlemci nerede ki ? Çerçöpten bahsediyorsanız onlarla ancak mario&bross oynanır bu satten sonra..

Hakikatende Epox kart nereden çıkmış bir türlü çözemedim ne adı var ne sanı sizde alkol var mı ?

hocam mari oynanır dediğiniz işlemciler çok işler yaptılar,ve halada yüksek ve ağır uygulamalar hariç,bir çok iş görücek durumdadır,geçmişimiz onlar bizim geçmişe saygı lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 Adet işlemci için 50 TL fiyat istenmiş ise evet sudan ucuz, hesapta bir hata yapmışım demektir ancak forumdaki diğer tuhaf şahsiyetler gibi tanesi 50 TL den D serisi işlemci fiyatı ise yine hata etmişim demektir ..

Geçmişe saygı diye "ENİGMA"yımı satın almalıydım diye düşündüm bir an.. Töğbe töğbe...

İlanı kirlettiysem affola, hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 9 Temmuz 2013; 19:20:12 >
  • PM attım, cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.