Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim yerim de KTBK KTKA 1. Mknz P. Tb 1. Mknz P.Bl.
    Kıbrıs
    Burası nerde ve nasıl bir yer, bilgisi olan var mı?
  • Şu saçma salak torun muhabbetine bir tek sinir olan ben miyim? Ne kadar gereksiz ve boş muhabbet bir şey. Herkes yapması gereken süreyi yapacak ve evine dönecek. Ha benden bir kaç ay önce teslim olmuş, ha geç? Ne fark eder sonuçta aynı merada otlayacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Şu saçma salak torun muhabbetine bir tek sinir olan ben miyim? Ne kadar gereksiz ve boş muhabbet bir şey. Herkes yapması gereken süreyi yapacak ve evine dönecek. Ha benden bir kaç ay önce teslim olmuş, ha geç? Ne fark eder sonuçta aynı merada otlayacağız...

Ah torunn torun. "Çayda dem , askerde kıdem " bunu usta birliğine geçince anlayacaksın emin ol Atarsa 122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 21 Eylül 2015; 14:42:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Hayırlı olsun gittikten sonra konuya yazma imkanın olursa iyi olur bizide bilgilendirmiş olursun.

Acemilik bitti Gaziemir de :)
    Rahat biyer fazla zorlanmazsın diye düşünüyorum.
    1.bölük b grubu almayacak 2-3-4-5 veya 6 bölüğe gideceksin.
    1-2-3-4-5. bölükler şöför - 6.bölük RDM (hizmet er).
    1.bölük ambulans ve itfaiye
    2.3. bölükler unımog olması lazım.
    4.bölük kobra
    5.bölüğü bende bilmiyorum :D
    Çavuş eğitim bölüğü kapatılmış artık yok Gaziemirde.

Tek sıkıntın kalabalık olması.İçtimalarda her kafadan bi ses çıktığı için uzun sürüyor.
    Biz 400 kişiydik bölükte.Yemek yemeğe 400 kişi duşa 400 kişi istirahat 400 kişi , zor yani kalabalık :D
    Şimdiden kolay gelsin sana :)

• Burak_Pasa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hayırlı teskereler sanada 1 hafta kaldı bakalım 1 Ekim'de gidiceğim hayırlısı ile .
  • Manisa Alaşehir'den selamlar gençler. Atarsa 115.

• Acemiligi bitiren arkadaşlar telefon goturdunuz mu sıkıntı oluyor mu , askercell olması zorunlu mu

• Kırklareli'nden selamlar beyler şafak 116 bayram nedeni ile günlerdir boş boş yatıyoruz nöbete başlamadık bile hala

• quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Kırklareli'nden selamlar beyler şafak 116 bayram nedeni ile günlerdir boş boş yatıyoruz nöbete başlamadık bile hala

hayırdır kardeş adam falan mı öldürdün o şafak ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans3838

Acemiligi bitiren arkadaşlar telefon goturdunuz mu sıkıntı oluyor mu , askercell olması zorunlu mu

yerine göre değişir ben izmir 10 olay jandarma da yaptım telefon rahat kullanılıyordu sorun yoktu
  • Ulan benimle ayni donem adamlar nerdese bitirecek ben hala acemilige baslamadim.

• Kastamonu da acemilik ne kadar sürüyor ? dönüş bileti bakacağımda 2.celbe kaldım daha bugün yola çıkacagım :) Yemin töreninden hemen sonra çıkış mı yapıyoruz gidenlerden ses çıkmamış millet usta birliğine geçti daha biz acemiliğe başlamadık :)
  • Merhaba arkadaşlar 361. Dönem yedek subay adayıyım komando olmak istiyorum dedim spor yöneticiliği ile beden eğitimi ve spor ogretmenligi okudum boy 196 kilo 80 sağlık sabıka iyi atlettim yedek subay olma sansim nedir?

• arkadaşlar bilgisi olan varsa beni bi aydınlatsın hiç bişi anlamadım. tam olarak ne olucam ne yapıcam ben :D şuan ankara etimesgutta olan varmı acaba nasıl biyerdir ?
  • 360-2 lerden usta birligi izmir bornova olan var mi benim son 5 gunum kaldi gelicek olan varsa yardimci olabilirim

• Bugun İzmir Gaziemir'de acemiliğimi bitirdim Ankara'ya ulaştım dağıtım Van Erçiş'e çıktı 30 gün boyunca rahat bir acemilik dönemi geçirdim 3.bölükte idim 3.bölüktkeki adam gibi adamlara selam olsun ayrıca burayı Fatih Yılmazer isimli bir arkadaş okuyorsa benim valizi karıştırıp kendi valizinizi Esenboğa havalimanında unutmuş en kısa süre içersinde havalimanına ulaştırırsa memnun olurum kendi valizide orda acele ile karışmış.
    Edit:Valiz elime ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCRiMiNaL. -- 6 Kasım 2015; 14:38:04 >
  • Selam beyler van ktmden :)
    Yüksekova Yeşiltaş birliğim.Ancak Ktm de irtibatçı kaldım.Doğuya , özellikle hakkariye gidecek arkadaşlar yolunuz muhakkak van ktmden geçicek bilginiz olsun :) kolay gelsin herkese.Criminal sanada usta birliğin hayırlı olsun

• atarsa 59
  • Burak_Pasa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Pazertesi günü geliyorum Van'a Elazığ KTM dediler lakin araştırmalarım sonucu Elazığ KTM'ye katılmanın zorunlu olmadığını Ankara'dan direk Van'a gideceğim için Havalimanında inzibatlara teslim olup ordan Van KTM'ye ordanda Erçiş'e göndereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

atarsa 59

Hava Değişimi aldın heralde

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.