360 s10 aksesuar için sherman'la görüştüm, stokları yokmuş (sanırım gelmeyecek de. gelecek olsa belirtirdi). roberge diye bi siteden buldum ama muadilmiş. orjinali de trendyol'da var bi tek o da 1000 TL. napsak? ya da naptınız? :D |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (648. sayfa)
-
-
zh-service@360.cn
Daha önce forumda yazılmıştı yukarıda ki e-posta adresi 360'a ait direkt 360'a her konuda yazabilirsiniz ben bir çok konuda yardım aldım tavsiye ederim Türkiye distribütörü orjinal yedek parça temin edemiyor diyebilirsiniz mesela bakalım ne diyecekler:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S9 gelecek mi hocam, robot 1 aydır yatıyor pil sebebiyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S9 şu an için biraz zor.
-
Hayırlı işler, bir adet de ben aldım.
Kesenize bereket, iyi günlerde kullanınız.
-
Buna bir çözüm olursa ben de çok memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelevra06 -- 10 Şubat 2024; 22:28:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın Arkadaşlar,
S10 ana fırça kapağında bulunan kırıntı toplayan plastik kopmuş. Hep kırıntı bırakıyor. Bu parçayı bulamadım. Nerede olabilir acaba.
Teşekkürler.
-
Aynı dertten muzdaribiz hocam. Shermanda alt kapak komple satılıyordu bu durum için. Ama stokta yoktu en son. Bazı arkadaşlar araba sileceği ile bi şeyler ayarlamış ama ben ona girişmedim hiç. @hepsirobot hocam bir şey ayarlamaya çalışayım demişti yukarda. Yardımcı olabilirse çok seviniriz.
Böyle önemli ve deforme olan bir parçanın bulunmaması çok ilginç gerçekten.
-
Ben s9 için aliexpress ten almıştım. Oraya bakın bence. Sherman a göre yarı fiyatına almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiimiist -- 12 Şubat 2024; 11:0:37 >
Hocam 360 Smart Life firmasından bulabilirsiniz.Ben orta fırça kapağı ve toz haznesi için şeffaf kapak almıştım.
Genelde o tür kauçuk parçalar ayrı satılmıyor maalesef, hemen hiç bir robotta (Neato hariç) rastlamadım şimdiye dek. Servisler de artık doğrudan parça satışına yöneliyorlar.
Bendeki S10'da parçayı inceledim ama o şekilde uygun bir kauçuk oldukça zor görünüyor.
Araştırmaya devam.
-
İlginç gerçekten sadece bir kauçuk için komple kapak değiştirmek üzüyor insanı. Bir süre sonra evde bol bol kapağımız olur :) Bir çare bulursanız artık bakarız olmadı ali expreste en uygun 350 diyor.
-
Merhaba S7 pro için aksesuar paketi bakıyorum ama set olarak bulamadım. Amazonda var genelde ordada bazı parçalar için uyumsuz yazmışlar nerden temin edebiliriz.
-
Hocam benim de s9 bataryaya ihtiyacım var. ne yapalım sizce? sizi bekleyelim mi? piyasadaki pilcilerden alalım mı (çok güvenilir bulamadım)? yoksa yeni makina mı bakalım?
-
Hocam 7 gün oldu bizim piller ne durumda acaba?
Bir sıkıntımız var testlerde, tam denemeden göndermek istemedik.
-
Çok sağolun hocam.
Hocam link paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X