Bildirim
360 Total Security: Ücretsiz Antivirüs Koruması | Windows, Mac ve Android İçin Virüs Tarama ve Kaldırma (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Rakipler arasında olur öyle şeyler. Dikkate almayın uyarıyı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilnedirme için teşekkürler.
Comodo İnt. Sec. 7'yi 8'e güncellerken problem yaşadığım için 360'ın bir önceki sürümünü kurmuştum. Dün Comodo'ya otomatik update gelince 360 kaldırdım. Şimdilik Comodo ile devam. Yanında tarama amaçlı Hitman Pro ve Malwarebyte's kullanırım arada bir. -
Kullabilir ya bence tesekkurler
ben de nod32 nin son versiyonunu kullanıyorum ama sanki kasıyo gibi geldi. iki saatte açılmıyo açılsa kendine gelemiyor.
360 ı tavsiye ediyorsanız akşam kurup bi de bunu deneyeyim.
sadece 360ı kursam yeterli olur mu? -
bir bu 360, virus -trojan bulunca siliyor mu yoksa paralı sürüme -pro ya geç falan diyor mu?
comodo galiba öyle?
virüsü yakalaması önemli değil ondan kurtulması da önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 13 Şubat 2015; 11:30:17 > -
Comodo kullanma eskiden iyiydi ama suan çok pis kasıyor ayrıca pcye reklam yazılımı yüklüyormuş zonealarm öneririm... -
ne hikmetse kazayla yükledim bilgisayara ve ciddi ciddi virüs ve trojen taramasında başarılı olduğunu farkettim.kaldırmadım pc'den, kaldırmayıda düşünmüyorum.başarılı bir ücretsiz antivirüs programı. -
1027 yükledim saol..
microsoft essntial i sildim -
COMODO gibi kendi güvenlik duvarı var mı?
Edit: Kendi güvenlik duvarı yokmuş.Ayrıca güvenlik duvarı kurulmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 15 Nisan 2015; 1:27:25 > -
internet security ile arasındaki fark veya farklar nelerdir ? birde yanına ayriyetten comodo firewall kursak nasıl olur ? her hangi bir çakışma veya kasma yapar mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppie06 -- 14 Nisan 2015; 19:51:40 > -
hocam mrb. bunu mu önerirsiniz yoksa eset pure fix ile crack sınırsız yapılmış eseti nod 32 8 mi ? -
Eset daha tecrübeli bir firma. Kasma yapmıyorsa Nod 32'yi kullanın. Cracksiz. Crack'in kendisi de virüs olabilir. Lisans anahtarı varsa anahtarı girin. Yoksa satın alın.
Crackli nod 32 mi bu mu derseniz bu. Bu mu cracksiz nod 32 mi derseniz nod 32.
tmm hocam tşkkürler -
Anti virüs programını crackli kullanmak hiç doğru gelmiyor bir sürü esetten daha iyi bedava olan programlar var onları kullanmani tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@RiigorM hocam bunu önermiyor musun ?
@e-Militarist hocam bunun güvenlik duvarını mı kurayım yoksa comodo firewall mı ? -
Comodo.
tamam hocam tşk ederim iyi günler comodo kuruyorum -
Comodo Firewallhttp://download.comodo.com/cis/download/installs/4000/standalone/cfw_installer.exe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X