Şimdi Ara

360 Total Security ve İnternet Security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu program antivirüs alanına oldukça iyi giriş yaptı testlerde iyi sonuçlar alıyor kendi motorları haricinde bitdefender ve avira motorlarını kullanarak virüslere meydan okuyor program gittikçe gelişiyor total security versiyonunda toolbox içeriğini geliştirecek.

• Virüs yakalama konusunda iyi olmak kadar bulan virüsü silme konusunda da iyi olmalı. Bu konuda hiç test var mı???
  • av-test ve av-comparatives ikisindede iyi puanlar alıyo hatta av-testte nortonondan iyi bitdefender ve kaspersky kadar iyi

bu iki testtede iyi olan nadir antivirüslerden
  • gerekli gereksiz her şeyi virüs olarak algıladı tek taramada 300den fazla dosya sildi sony vegası virüs olarak algılayan tek av kullanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ICedid

gerekli gereksiz her şeyi virüs olarak algıladı tek taramada 300den fazla dosya sildi sony vegası virüs olarak algılayan tek av kullanmayın

bende sorun yok testlerden aldığı puan belli kardekiş zaten sende eset hayranı değilmisin neden eseti kaldırığ bunu kurdum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 5 Ağustos 2014; 15:52:26 >

• Bu Program ücretsizler arasında baya iyi durumda hem kendi veritabanı hem bitdefender hem de Avira virüs tabanı bulunmakta. Total security ayrıca optimizasyon özelliği de taşımak ta ki youtube videolarına bakıldığında dosya silme(düzeltme) özelliklerininde üst düzeyde olduğu görülmekte özellikle anti logger koruması 32 bit sistemlerde çok çok iyi yanı kullanabileceğiniz ücretsiz en iyi koruma programlarından. Programın hata(yanlış virüs alarmı) payı düşük seviyelerde... Şiddetle tavsiye ederim ayrıca çokta hafif umarım yakında tam olarak 64 but desteğide gelir hips korumasından daha fazla yararlanıriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnt.sec.olanını kullanıyorum memnunum.total sec. denemedim daha kapsamlı koruma sağlıyorsa onamı geçmeli?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    ben tam çözemedim int.sec de bitdefender motoru var avira yok kapladığı alan 500mb

totol.sec te avira bitdefender var optimizasyon var kapladığı alan 100mb
  • Bir video işleme programı kurarken bu program isteğim dışında bilgisayarıma kuruldu ve hiç bir şekilde silinmiyor güvenli mod da da silmedim verdiği hatalarda değişiyor yönetici onayı yok ve program açık hatası veriyor virüs programı Eset bu programı taraftan ha veriyor administator yetkilerini user a vermek isteyince hata veriyor sanırım benim yüklediğim program zararlı bir yazılım ne dersiniz

• xantorus X kullanıcısına yanıt
    program kaldırma araçları var onlarla silebilirsin sanırım
  • Bu konu ile alakalı olmasa da spyware ve adaware ile de tarama yaparsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

Bir video işleme programı kurarken bu program isteğim dışında bilgisayarıma kuruldu ve hiç bir şekilde silinmiyor güvenli mod da da silmedim verdiği hatalarda değişiyor yönetici onayı yok ve program açık hatası veriyor virüs programı Eset bu programı taraftan ha veriyor administator yetkilerini user a vermek isteyince hata veriyor sanırım benim yüklediğim program zararlı bir yazılım ne dersiniz

Revo uninstaller, iobit uninstsaller gibi programların "Force Uninstall (Zorla Kaldır)" özelliklerini kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.