Şimdi Ara

Bitdefender Total Security 90 Gün BEDAVA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitdefender Total Security 90 Gün BEDAVA!

90 Gün ücretsiz Bit Defender Total Security Lisans ve program.

LİNK

• Bitdefener bana okul vermişti 3 sene ücretsiz. Kaliteli iş görüyor ancak ben ayar yapamadım sanırım saçma sapan reklamlar atıyor ve oyun açıksa alta atıyor.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bem hep bitdefender kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım hocam
  • geçenlerde ücretsiz indirdim, birkaç gün sonra geri sildim.

arayüzü birçok ayara izin vermiyor. zırt pırt uyarı vs bıktırdı.

• Online oyunlarda sorun çıkartıyordu ancak Kaspersky ile bu ikili gayet iyi iş görüyor.

• her zaman var zaten 3 ay, 6 ay sürekli oluyor yeni bir şey değil. uzun yıllardır kullanıyorum ücretli de aldım ama kaç senedir bedava kullanıyorum. bu arada türksat kablo aboneliği olanlar çok düşük bir ücrete 1 yıllık üyelik alabiliyor.

• ben turksat kablo abonesiyim, web sitelerinde hala reklamı olmasına rağmen, abone menüsünden bir türlü bulamadım ve müşteri hizmetlerini aradım. beni bir süre beklettiler ve kampanyanın sona erdiğini söylediler. ben de bitdefender reklamını web sitelerinden kaldırmalarını istedim.

internette bir süre arayarak en uygun çözümü şu siteden, 5 kullanıcılı, 3 yıl olarak aldım. Online kaydımı yaptırdım, şimdi kuruyorum:

Bitdefender Total Security 90 Gün BEDAVA!
    Bitdefender Total Security 90 Gün BEDAVA!blitzhandel24
    Bitdefender Antivirus Plus 2023
    https://blitzhandel24.com/tr/bitdefender-antivirus-plus-2023

Uzun zamandır webroot kullanıyor ve memnundum. süresi dolunca internetteki incelemelere baktım ve bu sene kullanmamaya karar verdim: https://www.pcmag.com/reviews/webroot-secureanywhere-antivirus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 22 Ekim 2023; 15:3:34 >

• mesajıma ekleme yapayım. bitdefender kullanıyorum, memnunum. ailece kullanıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.