Şimdi Ara

360 total securtiy mi avira free mi panda free mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangisini önerirsiniz. ya da ücretsiz güvenlik kombinasyonu önerir misiniz ? nereye girip çıktığımı bilirim her önüme gelen programları ileri deyip yüklemem yani bilinçli bir kullanıcıyım

sistem
    3.20 ghz e6700 dual core
    3 gb ram

• Sizi Windows'a bağlayan bir yazılım kullanmıyorsanız LinuxMint kurmanızı öneririm. Antivirüslerle de uğraşmak zorunda kalmazsınız.
  • Merhaba. Iyi gunler. Iyi oldugunu umuyorum:)

Biri Kombinasyon mu dedi.?

Bitdefender free +

Outpost firewall free +

(Istersen bunu da kurabilirsin) Malwarebytes anti malware free.

Bunlar ucretsiz korumanin en saglikli olanlarindandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COMODO internet security (ücretsiz)http://youtu.be/sD27oeSiw4s
    Tarama yapıp virüs bulamadı diye programı silmeyin. Programın koruması çok iyi.(taraması değil)Zaten eğer bilgisayardaki virüsü temizleyecekseniz comodo değil herdprotect(comodo kaspersky norton bitdefender avira..... Hepsine taratıyor) kullanın.
    oto sandbox(sadece comododa var) güvenli veya virüs olduğundan emin olunmayan dosyaların bilgisayara zarar vermeden çalışmasını sağlıyor. Program türkçedir. Yüklemek için

https://tr.comodo.com/ adresindeki ücretsiz ürünler e tıklayın. Comodo internet securityin altındaki ücretsiz indire basın.

Programda ayrıca güvenlik duvarı da var. Dediğim gibi tarama yapacaksanız(ilk kurulumdan sonraki otomatik tarama hariç) herdprotect kullanın. Yani

Comodo internet security premium (adının premium olduğuna bakmayın, ücretsizdir, ücretlisi comodo internet security complate dir).

Ve yanına

Herdprotect (ücretsizdir, comodo, avira,360,panda dahil 68 programa bilgisayarı taratıyor ve temizliyor, boyutu da çok az fakat program gerçek zamanlı koruma sağlamıyor. Bu yüzden yanına mutlaka comodo kullanın)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler hocam yorum için @merhaba50 @BloomEsk
    @Abrkackl hocam comodo gerçekten güzel antiymiş biraz araştırdım. hocam sonuçta bilgisayarımda 150-200 gb veri var hiçbir şey olmasını istemiyorum. bilinçli orta düzeyde bir kullanıcıyım comodo internet security yeterli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecandede2121 -- 18 Haziran 2015; 18:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea1993

teşekkürler hocam yorum için @merhaba50 @BloomEsk
    @Abrkackl hocam comodo gerçekten güzel antiymiş biraz araştırdım. hocam sonuçta bilgisayarımda 150-200 gb veri var hiçbir şey olmasını istemiyorum. bilinçli orta düzeyde bir kullanıcıyım comodo internet security yeterli mi

Dostum sahsen firewall konusunda outpost firewall onerim. Bilincli kullaniciysan outpost firewall free. Ama endiseliysen ya outpost firewall in ucretlisi yada comodo firewall. Comodo core 2duo islemciyi zorluyor biraz. Ama daha ayrintilidir. Ben outpost firewall pro kullaniyorum. Sivrisink ucmuyor. Bilincli kullanici da olsam eset ve outpost kullaniyorum. Ha bu arada outpost firewall free kaspersky gibi rus kaynaklidir.. bitdefender free'yi göz ardı etme. Ne olursa olsun..

• tamam hocam tşk ederim önerileri değerlendirecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana eyvallah dostum.

• 360 total güzel bir antivirüs programı fakat yanlış alarm biraz fazla veriyor. Örneğin virüs olmayan bir sıkıştırılmış arşive truva atı damgası vurabiliyor. Yalnız sistemi hiç kastırmadığı, yormadığı ve başarılı olduğu doğrudur. Sandbox olayı gayet güzel. Bitdefender ve avira motorlarıyla da offline olarak taramasıda iyi düşünülmüş.

Panda cloud ise 360a göre nispeten daha iyi. Cpu ve ram hemen hemen aynı ama yanlış alarm durumu daha az. Bu 2si arasında panda' yı tavsiye ederim.

Avira free ile hiç anlaşamadım nedense, olmacak yerlerde sistemi kitliyor. Bir virüs bulunca silmek için bi kaç kere uğraşmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 24 Haziran 2015; 14:10:52 >
  • Avira ile bilgisayarı taratıyordum. Tarama sırasında bir yazı. Şüpheli yazılım bulundu. Temizlemek için yeniden başlat..yeniden başlattıktan sonra taramaya devam etmeniz önerilir.tarama da durmuştu. Ben de tamam dedim. Yeniden başladı ve aviradan çıt yok. Ben de tara ya tıkladım. En baştan bütün sistemi taramaya başladı. Neyse dedim. Sonra bidaha,bidaha,bidaha.....Tarama bir türlü tamamlanmadı. Artık program bana şaka mı yaptı yoksa ciddi miydi anlayamadım.. Yani cmd konsol uygulaması olsa bu kadar olmazdı heralde. O kadar kötü bir arayüzü vardı. Şimdi düzeldi mi bilmem ama avira gibi bir antivirüsün bunu düşünememesi ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 360 Total Security kendi güvenlik sisteminin yanında avira ve bitdefenderi de kullanmakta...Gram kasma görmedim biraz yanlış pozitif algılama yaptığı doğrudur ama proğram 5 tane güvenlik motoru kullanıyor o kadarı da olsun.Ayrıca güvenlik duvarıda isteğe bağlı aktifleştirilebiliyor.Dört dörtlük proğram diyebilirim şuanki en iyi ücretli antivirüs yazılımında bile daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
  • Seçtiğin antivirüslerin hepsi birbirinden iyi. Ama 360 Total Security öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 11 Temmuz 2015; 23:06:50 >
  • bilgecandede2121 kullanıcısına yanıt
    360 total security kullanıyorum sistem performansımı neredeyse hiç etkilemiyor ve ayrıca bitdefender ve avira motorunu da 360 total securitye kurunca 3 motorlu 1 antivirüs oluyor.
    Araçlar kısmıda oldukça kullanışlı 360ts'i öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.