Bildirim
361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (8. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tecil bozdurmak demek normal askerliğe başvurmak demektir, yanılıyor muyum ? -
Onunla bir alakası yok. Arkadaşım geçen sene gitti son gün başvurdu. kasımda gitti. diğer arkadaşım erken başvurdu aralıkta gitti. -
Nasıl bir alakası yok,benim 2 arkadaşımında başına geldi varsayımlardan bahsetmiyoruzki burda,ben kesin öyle olur diyede bişey demiyorum ,sadece ihtimal yüksek diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eselik
Nasıl bir alakası yok,benim 2 arkadaşımında başına geldi varsayımlardan bahsetmiyoruzki burda,ben kesin öyle olur diyede bişey demiyorum ,sadece ihtimal yüksek diyorum.
Dostum varsayımlardan bahsetmiyoruz diyorsun, üstüne "bana kalırsa erken tecil bozdurduğumuz için kasım 1.grup gitme ihtimalimiz yüksek gibi geliyor :))" ve kesin demiyorum ihtimal yüksek diyorum" diyorsun. Senin yaptığın varsayım değil de nedir
Kendinle bile çelişiyorsun. Konu daha da uzar da gerek yok bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 30 Haziran 2015; 12:51:15 >
-
kasımda askersin 24.10.2015 tarihinde yer açaıklanır.
1-30 eylülde bilgilerde değişiklik yapmak istersen gidersin.Yedek subay komando evet falan.. -
Haklısın kardeş ben ne anlatırsam anlatıym senin anladığın kadarım,sen nasıl istersen öyle olsun,ben kasımda gitme şansımız yüksek dedim evet ama sen diyosanki aralıkta gidersiniz tamam biz aralıkta gidelim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: girye
quote:
Orijinalden alıntı: turkprince
quote:
Orijinalden alıntı: girye
merhaba arkadaslar bende haziranın 17'sinde gittim diploma transkript vs. verdim ve muayene oldum. daha sonra bana bu belgeyi verdiler cok sıra oldugundan dolayı soramadım buradan bilgi edinmek istiyorum. simdi bu belgeye göre kasım 2015 celbinde kesin askerim degil mi? en altta ufak puntolarla eylülde tekrar gitmem gerektigi yazıyor neden? ve celp döneminin hangi grubunda askere alacaklar? malum aralık ortası gitme ihtimali de var.
kardeş sen 2 yıllık aof mi bitirdin bende aof bitirdim ama açıköğretim ibaresi yazmıyor.
dikey geçiş ile 4e tamamladım. sanırım hangi grup gidecegimiz biraz şansa baglı. her neyse hakkımızda hayırlısı olsun :)
Hocam bende 4 sene okudum aof de demekki bu şekilde okuyanlarda açıköğretim yazmıyor aynen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)
-
Ağustosta gidebilmek için asala dilekçe gönderdim sube kasımda gidersin diyor,29 haziranda tecilli bozdurdım.insallah aralık dönemine atmazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Ağustos ayında gitmek için yapabileceğimiz bir şey yok mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Dilekçe falan verebilirsin diyorlar ama?
İstanbul'da ikamet ediyorum ve 28 yaşındayım. İstanbul üniversitesi uzaktan eğitim coğrafya bölüm mezunuyum. %90 kısa dönem olur diyorlar falan.. -
Asker alma dairesi başkanlığına dilekçe gönderdim bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum ama ağustosta askere gitmek istiyorum bende,önce tecilli bozdurmak lazım.daha sonra askerlik durum belgesi ve dilekçe ile ankaraya gönderebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecilim bitti diye biliyorum çünkü öğrenci olmadığım dönemde bir ara bakaya kaldım ve cezasını ödedikten sonra geç de olsa üniversiteye başladım. Haliyle tecil hakkım okuduğum sürece güncelleniyordu ve okul bitince de bitti diye düşünüyorum. Bu konuda yanlışım var ise tecilin bitip bitmediğini sadece şubeden mi öğrenebiliyoruz acaba? Oraya gitmeden de öğrenebileceğimiz bir telefon ya da adres var mıdır?
Bu tarih itibari ile erken sevk dilekçesi yazsam da Ağustos'a gidebilmem mümkün değil sanırım.
Birde bu asal'ın sitesi açılmıyor kaç gündür. Bu ne saçmalıktır. Sorularıma cevap alamıyorum yahu. -
@axelfoly teşekkürler buraya yazmayı unutmuşum tecili bozdurdum. Kasım celbi yazıyor. Zaten ağustos istemiyordum :)
@tahrikk @erhan53 aöf mezunu arkadaşım şu an uzun dönem askerlik yapıyor. Bilginiz olsun ama şansımız daha düşük oluyor. Şubede soruyorlar zaten uzun dönem yapmak ister misin diye. -
Yarın başvuruyu yapıyorum. Diploma, transkript ve yds dışında başka belge istiyorlar mı? Birde gitmeden sakal traşı olmak gerekir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı.K -- 2 Temmuz 2015; 17:12:20 > -
-
acıköğretim işletme lisans mezunuyum fakat daha önceden bilgisayar teknolojileri önlisans diplomamda var.bugün şubeye gittim ve işlemleri yaptırdım.sormak istediğim bu verdikleri askerllik durum belgesindeki kagıtta mesleği işletme yazıyo.bunu neye göre yazıyolar sadece diplomaya bakarakmı.benden bu önlisans diplomasınıda alıp meslek kısmında bilgisayar teknolojisi felan yazamazmıydı :D daha cok işime yarardı gibi :D subedeki görevli ikisi aynı anda olmuyo gibi bişe söledi. aynı durumda olan varmı benimle. -
quote:
Orijinalden alıntı: isokocak
1-)kısa dönem yapmak istiyorum yedek subay adayı yazıyor ne yazmalı ?
2-)kasımda gitmek için askerlik şubesine gitmeli miyim? (tecil ettirken muayene olmuştum diploma falan filan fotokopileri vermiştim.)
1-Bende de aynı şekilde.kısa dönemlerde bu sekilde yazıyor.
2-Agustos 15'ine kadar baglı bulundugunuz subeye tekrar gitmeniz gerekiyor diye biliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vabab
acıköğretim işletme lisans mezunuyum fakat daha önceden bilgisayar teknolojileri önlisans diplomamda var.bugün şubeye gittim ve işlemleri yaptırdım.sormak istediğim bu verdikleri askerllik durum belgesindeki kagıtta mesleği işletme yazıyo.bunu neye göre yazıyolar sadece diplomaya bakarakmı.benden bu önlisans diplomasınıda alıp meslek kısmında bilgisayar teknolojisi felan yazamazmıydı :D daha cok işime yarardı gibi :D subedeki görevli ikisi aynı anda olmuyo gibi bişe söledi. aynı durumda olan varmı benimle.
Ben de aynı durumdayım ancak henüz başvuru yapmadım. Kimlik zorunlu mu yoksa ehliyet ile de başvurabiliyor muyum? Kimliğim başka şehirde şuan. -
1-Kısa dönem uzun dönem ayrımı yok.ÜNi herkes yedek subay adayıdırç
2-Şubeye gitmeye gerek yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X