Şimdi Ara

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.455
Cevap
90
Favori
474.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son mezun olduğdun okulun bölümü senin mesleğin olur.Oraya bende kamu yönetimi mezunuydum.Bundan önce işletme bitirdim.Fkat kamu yönetimi yazdılar.Hep böyle olur.
  • IŞİD kâfiri gebertmek nasib olur mu acaba?
  • aralık döneminde askere gitmeyin gençler..

tekirdağ beşiktepe'ye düşen olursa benden bilgi alabilir.
  • Kasım celbi için tecil bozdurma en son ne zamana kadar dostlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan53

Arkadaşlar merhaba.Üniversiteden yeni mezun oldum ve Kasım da Askere gitmek istiyorum.Başvuru için 3 adet Diploma 3 adet transkript Fotokopisi haricin de getirmem gereken başka bir belge veya Dilekçe vs gibi yapmam gereken bir başka işlem varmı.Kesinlikle Kasımdan yada Aralıktan sonraya kalmak istemiyorum çünkü.

askerlik niyetine girmişsiniz şimdiden hayırlı teskereler ozaman hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

IŞİD kâfiri gebertmek nasib olur mu acaba?

Pardon onu nasıl yapmayı düşünüyorsun ?

İşid senin benim gibi yeni yetmeleri sapanla öldürür,adamlar on yıllardır ciddi anlamda profesyonel eğitim alıyor,başlarında da ileri düzeyde komutanları,stratejik noktalarda karargahları,her türlü mühimatları var,adamlar savaştan besleniyor,savaşarak güçleniyor.Burada tavuk kesemeyen adamlar var onlar dakikada onlarca kafa kesiyorlar,yani işidi öyle ha deyip gebertmek bizlerin harcı değil.

Vatan millet sakarya iyidir ama gerçekler acıdır,acıtır.

Hayırlı tezkereler.
  • Once pkk pydlileri gebertmek daha guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quake_9 Q kullanıcısına yanıt
    30 ağustos
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

Orijinalden alıntı: erhan53

Arkadaşlar merhaba.Üniversiteden yeni mezun oldum ve Kasım da Askere gitmek istiyorum.Başvuru için 3 adet Diploma 3 adet transkript Fotokopisi haricin de getirmem gereken başka bir belge veya Dilekçe vs gibi yapmam gereken bir başka işlem varmı.Kesinlikle Kasımdan yada Aralıktan sonraya kalmak istemiyorum çünkü.

askerlik niyetine girmişsiniz şimdiden hayırlı teskereler ozaman hocam

Sağolasın hocam.Askerlik önümüzde bir engel sonuçta,yaşta daha fazla geçmeden aradan çıkartmak lazım Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah..

• Başvurumu bugün yaptım. Diploma ve transkript üçer fotokopisi yeterli oluyor. Sakal traşı olmaya gerek yok sorun olmuyor. Randevu alıp gitmiştim 30 dk. da tüm işlemler bitti. Herkese hayırlı tezkereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

Başvurumu bugün yaptım. Diploma ve transkript üçer fotokopisi yeterli oluyor. Sakal traşı olmaya gerek yok sorun olmuyor. Randevu alıp gitmiştim 30 dk. da tüm işlemler bitti. Herkese hayırlı tezkereler.

Arayip sordugumda transkrip soylemediler bana. Diplima ve kimlikle gittim, bu yuzden ekimde birdaha transkrip vermeye gidicem.

Siz raporlari ne sekilde doldurdunuz? Memur hemsehrim cikti o kendi doldurdu benimkileri Saglik durumum "iyi" herhangi bir problem yok seklinde.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    O kadar çok evrak doldurdum ki, siz hangisini soruyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

O kadar çok evrak doldurdum ki, siz hangisini soruyorsunuz?

Anket gibi sorular vardi. Sagliginiz nasil? Goz bozuklugu varmi? Vs.

• Evet arkadaşlar yedek subaylıkta çıkması muhtemel yerler nereler ? Yedek subaylık isteyenler kimler, çıkma ihtimali ne kadar.
    Mimar - Istanbul - Yaş 26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi champ4ever -- 5 Temmuz 2015; 9:51:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • portalturks P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Sadece Asal'dan Dönemimize Ait Nereye Çıktığımız Yer Açıklanacaktır. E-Devlet Üzerinden Giriş Yapıp Öğreneceğiz. Daha Sonra Sevk Belgesi Oluştur Butonuna Tıklayarak Çıktı Alacağız. (Bu Çıktının Kopyasını Çalıştığın İş Yerine Verebilirsin. Kıdem Tazminatı İçin) Bu Çıktıyla Teslim Olacağın Birliğe Gideceksin.
  • Her yer çıkabilir. Sınır dahi olabilir. Makine mühendisi kadar olmasa da mimar olduğun için çıkma ihtimali yüksek.
  • her dönem başlıklarında muhabbet aynı yedek subay çıkar mı
  • Facede 361. Dönem için grup var isteyen takip edebilir

• Seçenekler bunlar arkadaşlar ilk sayfaya koyabilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/0B77uRt6xAdr7dTRHTkpHaElzQms/view?usp=sharing
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.