Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
88
Favori
394.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu spor işi konusunda bilgilendirebilecek var mı? Nasıl oluyor bu spor işi. Spor konusunda pek iyi değilim, kafama takılıyor bu konu. Hayırlısıyla yapıp bitirebilseydik şu askerliği. Bu arada Burdur'a gidecek fazla kişi yok galiba.
  • E-devletten sülüs alacaktım ama sayfaya geldiğimde bu çıkıyor?

"Sevk tarihleriniz 21.10.2016 - 28.10.2016 tarihleri arasındadır, 03.11.2016 tarihine kadar askerlik şubesine gidebilirsiniz."

İlla askerlik şubesine mi gitmek lazım?
  • ben dün 4 tl'ye türk telekom-avea bayisinden ankesörlü telefon kartı aldım. iller arası sabit hat dakikası 10 kuruş, gsm 37 kuruş

askerde satılanlar askerler içinmiş onda da iller arası 10 kuruş ama gsm 20 kuruş.

1 tane klasik alın benimki gibi. 100 dk konuşsanız 3.7 tl.

sevgilisi olanlara bol şans dilerim

sakın kızın attığı tripleri sallamayın. çok duyuyoruz nöbette kafasına sıkanları sırf kızla tartıştı diye. alttan alın çoğu şeyi alt tarafı 6/12 ay.

not: tt'nin sitesinde yazana göre kredi kartıyla da konuşabiliyormuşsun ankesörlüden. ücretleri de aynı

edit:ne 100'ü ya 10 dk pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 28 Ekim 2016; 16:13:30 >
  • ınfiniti red bull racing kullanıcısına yanıt
    Gidiceğin birliğe göre değişir ilk gittiğim tank taburunda günde 3 km koşu arkasından şınav mekik barfiks bunlar bittikten sonra da voleybol veya futbol maçı yapılıyordu.2 haftada bir de teçhizatlı 6 km vardı.Sonrasında gittiğim birlikte ise tören çalışması yaptığımız için hiç spor faaliyeti yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

ben dün 4 tl'ye türk telekom-avea bayisinden ankesörlü telefon kartı aldım. iller arası sabit hat dakikası 10 kuruş, gsm 37 kuruş

askerde satılanlar askerler içinmiş onda da iller arası 10 kuruş ama gsm 20 kuruş.

1 tane klasik alın benimki gibi. 100 dk konuşsanız 3.7 tl.

sevgilisi olanlara bol şans dilerim

sakın kızın attığı tripleri sallamayın. çok duyuyoruz nöbette kafasına sıkanları sırf kızla tartıştı diye. alttan alın çoğu şeyi alt tarafı 6/12 ay.

not: tt'nin sitesinde yazana göre kredi kartıyla da konuşabiliyormuşsun ankesörlüden. ücretleri de aynı

Gerek yok kamerasız telefon ve kendi hattınızı götürün mesai saatlerinde telefon açık olmasın ve ortalık yerde sallana sallana ve sesli konuşmayın bir şey olmaz.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    100dk sabit hatlarla bile konussan 10tl eder gsm ararsan 37tl eder kardeşim. Hesabında yanlış var. Cep telefonu götürmeni tavsiye ederim. Garanti olsun dersen içine birde askercell al. Ama tarife belirleme. birkaç zaman askercell takılı saat 6dan sonra oyalan elinde telefonla gelip baksınlar. askercell oldugunu teyit etsinler bidaha gelipte elindeki telefonu teftiş eden olmaz. saat 6dan önce kullanmayıp kapalı tutmak koşulu ile.

kız arkadası olanlar için ankesörlü tel işi boş. özel durum olur. uzun konusmak gerekir. sıra bekleyip konusmaktansa bi köseye geçer istedigin kadar konusursun rahat rahat
  • kardeşler birşey soracağım. yedek subay ve komandoluğa evet işaretleyerek yedek subay olan arkadaşlara özellikle sorum. Komando işaretlediğiniz zaman yedek subaylık geldiği için komando olarak yapmak zorunda mısınız? Yoksa komando olmadan da normal takım komutanı olarak mı görevleriniz çıktı?
  • Sarpasaran S kullanıcısına yanıt
    estafurullah tabı ıstege baglı o :)

ızın konusu da sen kıbrısa gtcegın ıcın 2 gun olur sanırım bıze 1 gun
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorum var,
    abim bitliste yapmıştı,
    bana batman çıktı.
    bugün er ve erbaşların yasal haklarını okurken şu tablo dikkatimi çekti.
    http://i.hizliresim.com/gXEOQb.jpg
    Bu tabloya göre doğuda yapan kardeş sayısı 1 kendisi hariç tamamlayan sayısı 0 hakkım var olarak gözüküyor.
    Şimdi ben esas birliğimi değiştirmek için talepte bulunabiliyormuyum bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Selam
    EGT. MERKEZI : ISKENDERUN DZ.ÜS K. DENIZ ER EGITIM ALAY K./ISKENDERUN
    KUVVETI : DZ.K.K.LIGI MUV. ÖZELLIGI : DENIZ POLISI
    SINIFI : MUHAFIZ
    arkadaşlar deniz polisi ne yapar daha önceden olan var mı ?
  • juckrusel J kullanıcısına yanıt
    merhaba vatka fiyatını kadıkoyde askeri malzeme satan yerlerde biryerde 1.5 biryerde 3 tl civarında bulabilirsin,

onun haricinde boyundan askılı cüzdan 3.5 tl , tabanlık 5 tl vb fiyatlardan aldım ben
  • arkadaşlar bu arada askerlik yapıcagım yere 1 gün önceden gidersem bana iş yaptırırlar mı yada sabah erkenden kaldırırlar mı ? ona göre bir pansiyonda kalmayı planlıyorum bunla ilgili bilgisi olan varmı acaba ?
  • Usta birligi TUNCELİ olan varsa yardımcı olayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlerim bi abimden kesin almam gerektiğini söylediği bişey öğrendim. Boyun cüzdanı..
    Kesinlikle al ve kilitlerin anahtarını ve paranı ona koy dedi. Sizler de bilin istedim..

• Sarpasaran S kullanıcısına yanıt
    Dolapları kilitlemek yasak teftişte dolabım kitli olduğu için mamakta sürünme cezası almışlığım var.Boyun cüzdanı bende aldım ama hiç kullanmadım diyebilirim çok şükür hiç hırsızlık olayı yaşanmadan bitirdik.

• Arkadaslar benim edevletten aldigim sulus te 02.11 birlige katilis tarihi yaziyor. Ancak edevlette askerlik yerimi ogrendigimde sevk baslangic 31.10 sevk bitis 03.11 yaziyordu. Benim 2 kasimda mi katilmam gerekiyo yoksa 3 unde mi?
    Ayrica birlige saat kaca kadar katilmak gerekiyo? Bilet bulamiyorum da 2 sine yada gece gec saatte iniyo ucak

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Cevaplarin icin çok sagol kardesim. Yarin birlige katilacam artik son bir kaç sorum olacak. Topcu birligine gittik astegminiz diyerek siraya girip iceri girecez evrak isleri kiyafet falan halledecez. Simdi biz ilk girdigimiz andan itibaren astegmenlerin polatlida nöbetleri oluyor mu? Iste bot nöbeti kogus nobeti fln. Olursa 1 ay boyunca cok mu oluyor? Bir de %10luk dilim icin calisma ortamlari oluyor mu? Iste kütüphane fln. Haftasonlari genelde bos olur diyorlar. Ders calismak icin uygun olur mu. Bir de kogusa girmek sıkıntı mi haftasonları?

Çok soru sordum farkindayim kusura bakma lütfen. Zamanini alacam ama cevaplarsan memnun olurum.

• Arkadaşlar merhaba;
    Anket sonuçlarından baktımda BKM.OKL. VE EGT.MRK.K.LIGI BKM.OKL.K.LIGI ÖGR. VE KURS TB./BALIKESIR MERKEZ'e
    çıkan benim dışımda 4 yedek subay daha gördüm. Bu arkadaşlar eğer yazımı görüyor ise ulaşsınlarda grup kurup tanışalım.
    Birliğe teslim olurken yabancılık çekmeyiz
  • Mü-hendese M kullanıcısına yanıt
    Yarın sizden başka kimse olmayacak zaten sevk tarihlerinden anladığım kadarıyla. Erler sizden sonra katılış yapacak. Nizamiyedeki nöbetçi askerler gerekli yönlendirmeyi yaparlar.
    Tüfekle nöbetin yok. Koğuş, benmari ve nöbetçi komutan yardımcılığı nöbetleri olacak. Bot nöbeti yok. Orda zaten hırsızlık yapılacak bir durum yok. Kişi sayısına böleceksin nöbetleri. En çok benmari nöbeti gelir o da 3-4 kez.
    Ders çalışacak yer var. Ders çalışma solonu açık. Gerekli görülürse yemekhaneye de izin veriyorlar.
    Haftasonları sabah sporu yapılır. Yağış olmazsa tabi. Sonrası bir iş olmazsa serbest zaman. Koğuşlara girişlerde sorun yok. Biz genelde uyurduk. Hafta içi yoğun olduğundan uyku yetmiyor. Sese karşı hassassan atışlarda kullanmak için kulak tıkacı verecekler. Onu kulan. Kalem defter askılık vs için bi miktar para alacaklar. 50 lirayı hazırda bulundur.
    Yarın haftasonu nizamiye nöbetçisi karşılacak sizi. Muhtemelen de asteğmendir :-)

Yazmayı unutmuşum, diploma fotokopisini de götür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 28 Ekim 2016; 23:09:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 23engin

Arkadaslar benim edevletten aldigim sulus te 02.11 birlige katilis tarihi yaziyor. Ancak edevlette askerlik yerimi ogrendigimde sevk baslangic 31.10 sevk bitis 03.11 yaziyordu. Benim 2 kasimda mi katilmam gerekiyo yoksa 3 unde mi?
    Ayrica birlige saat kaca kadar katilmak gerekiyo? Bilet bulamiyorum da 2 sine yada gece gec saatte iniyo ucak

hocam aynı durumdayız bende de durum aynı ama sülüs 2 kasım diyo o gün teslim olmamız lazm. yalnız en geç kaça kadar teslim olmamız gerekiyor onu bilmiyorum daha önce de sordum cevap gelmemişti. bi 13.00 bi 17.00 duydum ama emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.