Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
88
Favori
394.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılış yaptıktan sonra bir sürü işiniz olacak mümkün olduğu kadar 14'ten sonraya kalmamaya çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sülüsün altına bakarsanız katılacağı saat şeklinde bir ifade var. Bende saat 13'e kadar katılmalısın diyor. Ama bunun çok önemli olmadığını ve mesai saati bitene kadar katılabilirsin diyen de var. Sıra olmaması ve bazı durumlarda azar işitilmemesi için 13'e kadar olursanız iyi olur... (Kendi düşüncem...)
  • Erken katılırım rahat ederim diyenlere önemli uyarı

Birliğine erken katılanlar anında asker olurlar. Kamuflajını giydiğin an o anki angarya işleri yapmaya başlarsın. Alay kaydı bölük kaydı giriş kaydı.
    Komutan imzası yok olmadan kabul olmaz derdi.
    Hiç görmediğin komutanı arar durursun kocaman nizamiyede.

Öğleden sonra 3 idealdir.

• yunus kaya Y kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Hangi Tank taburundasın 1 mi 2 mi?
  • 361/1 İstanbul Jandarma Kısa Dönem Olarak soruları cevaplandırabilirim elimden geldiğince
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Erken katılırım rahat ederim diyenlere önemli uyarı

Birliğine erken katılanlar anında asker olurlar. Kamuflajını giydiğin an o anki angarya işleri yapmaya başlarsın. Alay kaydı bölük kaydı giriş kaydı.
    Komutan imzası yok olmadan kabul olmaz derdi.
    Hiç görmediğin komutanı arar durursun kocaman nizamiyede.

Öğleden sonra 3 idealdir.

ama sülüste 13.00e kadar yazıyormuş. geç gidince de fırça yemeyelim
  • ERMANFORMATİK kullanıcısına yanıt
    olmaz mııı :)
  • abdullahgurel92 A kullanıcısına yanıt
    Değiştirebilirsin dilekçe yazman gerekıyor onun ve baglı olduğun komutanlıktan onay fılan gelmesi gerekıyormus Ankara'dan olur emri gibi bir sey.benim uniden sınıf arkadasımın kuzeni oyle degistirmis abılerinin hepsi doguda yapmış kendisini Bitlise göndermisler dilekce falan filan derken uzun zaman almıs ama degismis Batıya gitmis sansını dene belki degisir.
  • nckr kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim acemide ustada İstanbul il jandarma ne gibi tavsiyeleriniz olur neler yapıyım neler götürüyüm

• Bizde de öyle yazıyordu ben 4 de girdim. Sıkıntı yok zaten çok yoğunluk olacak mecbur saat geçecek.

• 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ MKNZ.P.A. 1 İNCİ MKNZ.P.TB. KH. VE KH.BL. / MAGOSA bilgisi olan veya aynı yerde askerlik yapacak olan var mı beyler?
  • arkadaşlar katılış tarihi:2 kasım 14,00 askerlik şubesindeki bayanda 2 sinde katılıcan dedi ama ben gerek malzemeler gerek kalabalık olmasın diye 1 inde 14,00 15,00 e kadar teslim olacağım doğrudur değilmi.1 gün önceden gitmiş oluyorum

not:ama e devlette sevk bitiş 3 ü diyordu.sülüs ve askerlik şubesindeki görevli de görünen katılacağı tarih 2 kasım 14,00 şeklinde

sormamın amacı çok erken teslim olmuyorum değilmi ben 1 gün öncesinde teslim olmak istiyorum..
  • Merhaba arkadaşlar.

Bendede sevk başlangıç 01 kasım, sevk bitiş 03 kasım.

E-devletten sevkimi almadım. Şimdi şubeden almam gerektiğini söyleyen bir yazı çıkıyor.

Sorum şu. 03 Kasımda sevk alsam, üzerine 1 gün felan yol verirler değilmi. Yani silüsüm 4 kasım teslim olur mesela? (Acemilik, izmir narlıdere)

Bilgilendirenler olursa sevinirim işlerimi ona göre ayarlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrex

Merhaba arkadaşlar.

Bendede sevk başlangıç 01 kasım, sevk bitiş 03 kasım.

E-devletten sevkimi almadım. Şimdi şubeden almam gerektiğini söyleyen bir yazı çıkıyor.

Sorum şu. 03 Kasımda sevk alsam, üzerine 1 gün felan yol verirler değilmi. Yani silüsüm 4 kasım teslim olur mesela? (Acemilik, izmir narlıdere)

Bilgilendirenler olursa sevinirim işlerimi ona göre ayarlayacağım.

Belgenizde katılış tarihi ne yazıyorsa o geçerli. Bahsettiğin gibi bi durum olmaz sevk başlangıç tarihi ile askerlik başlar ilk gün saymadan 1 gün yol iznin varsa 2 kasım yol izinlisin 3 kasım birliğe teslim olursun.
  • Jrex kullanıcısına yanıt
    Sevkini 3'ünde alırsan bir gün yol ile katılış tarihin 5 kasım olur.

• yahu ben jandarma için şu renk aldım iç çamaşırı ama bi eleman diyor ki bu renk değil. ee tüm konfeksiyonculara baktım hepsi bu renkti.

askeri malzeme satan yere gittim onda da bu renkti.

kafa mı buluyor benle eleman ?

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Kum rengi kullanılıyor artık çöl kumu :-). Bunlar kullanılmıyor. Yazlık kamuflaj ile giydirmezler bu rengi, bize giydirmemişlerdi.
    Normal çamaşırcılarda da bulunabilir.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    peki jandarma değil de normal erler (kısa donem muhabere) bu renkte giyse olur mu?

hatta ben geçen sene yapan iki farklı yerdeki kişiden duydum, istedigin renk giyebilirsin, önemli degil, kimsede bakıp sormuyor demisti.

• Atarsa 137 5. Ana Jet Üssü Merzifondan Selam arkadaşlar havacı olanlar için facebook sayfanıza birtakım şeyler yazdım yarına kadar cevaplayıp sorularınızı sorun yarın cevapları iletirim 364. ksd yim. herkesin yeri hayırlı olsun
  • sam_fisher.105 S kullanıcısına yanıt
    Kısası uzunu fark etmiyor. Ben acemiliği kara kuvvetlerinde yapmıştım orda müsade etmemişlerdi.
    Kış için çok da fark etmiyor. Görülmeyecek çünkü yakadan.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.