Şimdi Ara

365. Kısa Dönem İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / HATAY (2. celp dönemi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncugemi

quote:

Orijinalden alıntı: iacreF

MUV. ÖZELLIGI ne oluyor bilen var mı

Muv özelliği askerde göreceğiniz eğitimin özelliğini belirtir. Misal ÇVŞ yazıyorsa acemilikte çavuşluk eğitimi göreceğiniz anlamına geliyor.

peki bir şey daha sormak istiyorum acaba usta birligine gidince ordaki muv. özelliği farklı mı olacak yoksa acemideki aldığımız eğitime devam mı edecegiz ? cevabın için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iacreF -- 23 Ekim 2016; 17:25:20 >
  • Şimdi aralık ayına kadar tekrar bekleyecez. İş yerinde de herkese geçen hafta son diye herkese bildirmiştim . 1 ay daha çalışmaya devam
  • 3 kasımda teslim olacak arkadaşlar yok mu
  • iacreF kullanıcısına yanıt
    var var :D nereden gidiosun bro?
  • Arkadaşlar geçen yıl askerliğimi İskenderun'da yaptım. Askerliğin iyisi olmaz ama en iyilerinden birisi Bahriyeli olmaktır. kış dönemi için soğuk biyer değildir. Yüzde doksanınız kıyı bölgelerine dağıtım olacaksınız. Deniz ile ilgili yüzme vs. hiçbir işiniz yok sadece nöbet tutacaksınız. Hepinize hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorp0600 S kullanıcısına yanıt
    ortalama gunde kac saat hocam

• Teşekkürler kardeşim. Ayrıca dikkat etmemiz gereken bir nokta varsa söylersen seviniriz. Yani özellikle yanınızda götürün ya da erken gitme gibi önemli şeyler varsa söylersen süper olur he bir de bu dağıtımdan önce mülakat mı ne oluyor o sistem nasıl işliyor

• Merhaba arkadaşlar bende Aralık 7-9 tarihlerinde gideceğim 1 ayda daha uzattılar tarihi ama vardır her şeyde bir hayır.Aslında buradan haberleşip gitsek orada daha rahat edebiliriz.
  • Merhaba arkadaşlar bende 7-9 aralık tarihlerinde teslim olacağım benimde usta birliğim aynı yer görünüyor fakat değişecek büyük ihtimal, abimde aynı yerde yaptı askerliğini. ben ihtimal vermiyordum bahriyeli olacağıma ama oldu. muhafızlar 4 er saatlik nöbetlerle geçiriyormuş askerliğini bol bol nöbet tutacağız anlaşılan =)
  • İstanbul civarında olan ve uçakla gidecek arkadaşlar Hatay'ı mı Adana'yı mı düşünüyor? Ben önce otobüsle Sabiha Gökçen, oradan uçakla Adana, oradan da İskenderun yapmayı düşünüyorum.

• Askerlik şubeye gittim, sülüs yani sevk belgesini e devlet üzerinden 1 aralıktan itibaren alabilirmişiz.yol iaşe bedelleri de 2 gün sonra ptt şubelerinden alınabilirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: baracuda9

İstanbul civarında olan ve uçakla gidecek arkadaşlar Hatay'ı mı Adana'yı mı düşünüyor? Ben önce otobüsle Sabiha Gökçen, oradan uçakla Adana, oradan da İskenderun yapmayı düşünüyorum.

Sabihadan Hatay'a direk uçuşlar var.Hatay havalimanından da İskenderun 40-45 dk imiş.Ben 9'unda İzmitten bu şekilde gelecem inşallah.
  • baracuda9 B kullanıcısına yanıt
    9 u sabahı istanbul ahl den direk hataya ucuyorum ben
  • hatay havalanından havaş ile 17 tl ye birliğin önünden geçersiniz yaklaşık 45 dk sürüyor çarşıya gidip vakit kaybetmeyin erken giderseniz anfilerde işiniz erken biter.
  • 8'inde gidiyorum ben de. Bir gece Iskenderun'da otelde kalip 9'unda teslim olurum.

• 8'inde gidip teslim olacağım ya. Türkiye'de bir yere erkenden gitmenin şimdiye kadar zararından çok faydasını gördüm

• Selam
    3 Kasımda teslim oldum 25 kasımda yemin ettik muhafız olarak Ankara/Çankaya ya düştüm 1hafta muhafız kursu aldık
    3 aralıkta kursumuz bitti 7 gün izindeyim 10 aralıkta teslim olacagım.
    4.tabur 17.bölükteydim Her gün aynı şeyleri yapacaksınız benim tek sıkıntım su oldu.
    Bide tavsiye olarak Çaylarda şap var içmek isterseniz bilin :D
    Ne kadar erken teslim olursanız sizin için okadar iyi 10 tane amfiden geçiceksiniz.

1 gününüz nasıl geçecek ondan bahsedeyim.

Sabah kalk saati olur gününe göre değişir erken kalkarsanız örnek 04:00 da o gün geçmez ama sabah 06:00da kalkarsanız o gün rahat geçer.
    Sabah kalk saati 05:00 diyelim 5:30-5:45 bölük önü içtima olur 30-45 dk arası traş olup yatağınızı yaparsınız.
    Her gün sabah 06:00 kahvaltı öglen 12:00 akşam 18:00
    Yemin törenine kadar çömel kalk yapıcaksınız Allah yardımcınız olsun :D
    biz günde 500 kere yapıyoduk 170 kişiydik 10-15 tane dengesiz insan vardı
    sonuçta 170kişilik bölük her cins insan bulabilirsiniz.
    1 kişinin hatasını bütün bölük çeker.
    Ayakkabı giyiyorsunuz kaç numara giyiyorsanız aynısını alın ben 1 numara büyük aldım pişman oldum
    Acemiyken levent giyersiniz yemin ettikten sonra usta asker olursunuz iş başı kiyafet giyeceksiniz

Son olarak Sabah Yemek saatlerinde ön sıralara geçin içtima dan sonra ortalarda olun temizlik için ön sıradan alıyor bide komutanlar ne derse yapın sorun yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iacreF -- 7 Aralık 2016; 19:0:23 >

• En önemli şeyi unuttum Sadece Traş bıcağı,Kolonyası ve köpügü götürün gerisinin hepsini veriyolar.
    Sivil hat yasak Asker cell satıyolar 65 tl telefon 10 tl toplam 75 tl 9.amfide
  • quote:

Orijinalden alıntı: iacreF

En önemli şeyi unuttum Sadece Traş bıcağı,Kolonyası ve köpügü götürün gerisinin hepsini veriyolar.
    Sivil hat yasak Asker cell satıyolar 65 tl telefon 10 tl toplam 75 tl 9.amfide

hocam hiç şansımız yok mu kendi hat kullanmamızın. kamerasız telefon almıştım
  • Kullanırsın sorun değil ama yakalatırsan 7 gün askerligin uzar.
    Ben poların iç cebine koymuştum hattı görmediler asker cell hafta içi çalışmadıgı için dikkat etmen gerek boş yere 7 gün askerligin uzamasın komutanlar her geçe koğuşlara geliyor saatleri belli olmaz dikkat etmen lazım.
    Örnek vericek olursam iphone 6s sokan vardı 1 hafta kala yakalattı senin yetenegine kalmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.