Şimdi Ara

365. Kısa Dönem İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / HATAY (2. celp dönemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY

Acemi ve usta birliği aynı yere çıkan arkadaşlar bu konu altında yorumlarını paylaşabilirler, ayrıca daha önce burada askerliğini yapan kardeşlerimiz bizi bilgilendirirse çok memnun olurum.

Herkese şimdiden hayırlı teskereler dilerim :)

• Teşekkürler bilmukabele. Baya sürpriz oldu bana 2 kuşaktır topçu olarak çıkıyordu bizim ailede, denizci olacağız hayırlısı aralık 9'una kadar ne yapacağım onu düşünüyorum.

Tecrübesi olan biri gelip biraz bilgi verse bari, internette tutarsız bilgiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkozcu8523

Teşekkürler bilmukabele. Baya sürpriz oldu bana 2 kuşaktır topçu olarak çıkıyordu bizim ailede, denizci olacağız hayırlısı aralık 9'una kadar ne yapacağım onu düşünüyorum.

Tecrübesi olan biri gelip biraz bilgi verse bari, internette tutarsız bilgiler var.
    Hayırlı teskerler herkese. Arkadaşlar benim teslim Aralığa kaldı. Sizin nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achil89

Hayırlı teskerler herkese. Arkadaşlar benim teslim Aralığa kaldı. Sizin nasıl ?

Alıntıları Göster
    Benimde teslim tarihi Aralık 7-9 arası oluyor. Tahminim buraya düşenlerin çoğunluğu 2.celp dönemi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaykan

Benimde teslim tarihi Aralık 7-9 arası oluyor. Tahminim buraya düşenlerin çoğunluğu 2.celp dönemi gidiyor.

Alıntıları Göster
    bende 2. celp grubundayım arkadaşlar. bilgi verebilecek olanlar var mı
  • Kısa dönem için iyi bir yermiş. 2 haftanın sonunda usta birliklerimiz belli olacakmış. Giderken çok bir şey götürmemize gerek yokmuş ve denizci olacağımız için ankara hariç kıyı,ada gibi bölgelere dağıtım olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncugemi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2. celp olayı kafamı karıştırdı. sevk yaptırmak için gelecek hafta şubeye gitmem gerekiyor mu gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwarang

2. celp olayı kafamı karıştırdı. sevk yaptırmak için gelecek hafta şubeye gitmem gerekiyor mu gerekmiyor mu?

Alıntıları Göster
    Merhaba beyler.Ben de bu gruba dahilim.Gidene kadar baya bi vaktimiz var. Umarım dedeler bizi bilgilendireceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_aygn

Merhaba beyler.Ben de bu gruba dahilim.Gidene kadar baya bi vaktimiz var. Umarım dedeler bizi bilgilendireceklerdir

Alıntıları Göster
    Merhaba sevgili devrelerim bende sizinleyim ;)

Eğitim Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Celp Grubu:2

Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Statü: KISA_DÖNEM ER

Sınıf:MUHAFIZ

Sevk Başlangıç/bitiş:07/12/2016-09/12/2016

NOT: Bu bir sevk belgesi değildir. Bu sayfanın ekran çıktısını alarak birliğinize gitmeyiniz. Sevk işlemlerinizi yapmak için buraya tıklayınız.
    Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.

Sevk işlemi yapmaya çalıştığımda yukarıdaki uyarıları veriyor. Pazartesi ilk iş şubeye gitmek olacak sizde bir kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _exx_ -- 21 Ekim 2016; 23:08:21 >

• Beyler hayırlısı olsun benimde 2.celp muhafız olarak iskenderun çıktı fakat merak ettiğim birşey var eğitim birliğimde esas birliğimde burası gözüküyor ancak bazı söylentilere göre usta birliği sonradan değişebiliyormuş bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karamanco

Beyler hayırlısı olsun benimde 2.celp muhafız olarak iskenderun çıktı fakat merak ettiğim birşey var eğitim birliğimde esas birliğimde burası gözüküyor ancak bazı söylentilere göre usta birliği sonradan değişebiliyormuş bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Hayırlı olsun kardeşim.
    Doğrudur %98'imiz farklı yerlerde yapacak usta birliğini, denizci ve havacılar da genelde acemilik esnasında usta birliği belli oluyormuş.
    Kesin bilgidir.
  • Benim yer de burası kötü oldu 2. Grup olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Benim yer de burası kötü oldu 2. Grup olması
    Arkadaşlar hayırlısı olsun
    benim 1. celp dönemi çıktı KATILACAGI TARIH : 03.11.2016
    komando olmak istiyordum nasip denizci olmakmış.
  • _exx_ _ kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Tamam sonradan belli oluyormuş ama onlarda esas birliği bölümü yazmıyor benimkinde aynı yer yazıyor o yüzden kafam biraz karışık.
  • Benim de esas eğitim yeri aynı yer yazıyor ama değişiyormuş işte usta birlik.
  • iacreF kullanıcısına yanıt
    amfibi olabilirsin komandodan farki yokmus
  • ekmarrea E kullanıcısına yanıt
    sağ ol bilgim yoktu ögrendigim iyi oldu teşekkür ederim kendi sınırlarımı bilmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iacreF

sağ ol bilgim yoktu ögrendigim iyi oldu teşekkür ederim kendi sınırlarımı bilmek istiyorum
    Selamun Aleykum arkadaşlar, 9 aralık son teslim tarihi olarak biliyorum. Ayın 8 inde saat 18.00 gibi teslim olsam sıkıntı olur mu?Uçağım geç kalkıyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüdavendigarrr

Selamun Aleykum arkadaşlar, 9 aralık son teslim tarihi olarak biliyorum. Ayın 8 inde saat 18.00 gibi teslim olsam sıkıntı olur mu?Uçağım geç kalkıyor da.

Alıntıları Göster
    Sülüsü ne zaman alacağız bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karamanco

Sülüsü ne zaman alacağız bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    MUV. ÖZELLIGI ne oluyor bilen var mı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.