Şimdi Ara

351. kısa dönem Kastamonu 5. Er Eğitim Alay Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
18.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hadi bakalım :) gelin tertipler :)
    Usta birlik İstanbul :) sanki torpil çıktı :) Kocaeli gebzede oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl_67 -- 10 Nisan 2013; 1:22:11 >
  • ben eskişehir den geliyorum arkadaşlar. hepimize hayırlı teskereler olsun
  • ekle benı
  • Arkadaşlar Usta birliklerimizi de yazalım Jandarmalar olarak
  • sevgili devrelerim... :)

bende izmirden geliyorum.cuma günü kastamonuda bi yerde buluşalım beraber teslim olalım yoldaşlık ederiz birbirimize olur mu?

usta birliği kayseri il jandarma komutanlığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReQuitas -- 10 Nisan 2013; 1:20:43 >
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TRABZON
    TRABZON
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.
    ARKADAŞLAR BURASI DEĞİLMİ BAŞLIKTAKİ YER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kocaeli'nden Gökalp. hadi hayırlı olsun tertipler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iridium

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TRABZON
    TRABZON
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.

Trabzon mu offf senin yerinde olmak için neler verirdim bilemezsin tertip karadeniz çıksın diye çok dua ettim gerçi hep hayırlısı dedim ama orayı istemiştim hep hayırlı olsun tertipim

• quote:

Orijinalden alıntı: kocag1453

Kocaeli'nden Gökalp. hadi hayırlı olsun tertipler...

kocaeli neresinden kardeş
  • Selam Tertipler ben Gölköy Kastamonu ordan kayseri il jandarma gidiyorum :)

Ankaradan cuma 7,15 kamilkoç tan bilet aldım. ankaradan 4 sa 15 dk sürüyor kastamonu. gölköye ordan geçeriz artık.
  • Son sivil öğlen yemeğimi yiyip Saat öğlen 2 gibi teslim olmayı düşünüyorum,usta birliği Erzurum. İkisinede rahat diyolar. Ben memnunum. Yanınıza traş setinizden başka bişey almayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben ustalıkta sivas a gideceğim :D
  • kırshir jandarma usta birligi varmı kırsehire gelen

kastamonuya nevşehirden gidecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertD.

quote:

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    TRABZON

Trabzon mu offf senin yerinde olmak için neler verirdim bilemezsin tertip karadeniz çıksın diye çok dua ettim gerçi hep hayırlısı dedim ama orayı istemiştim hep hayırlı olsun tertipim

Tertip ben elekrik-elektronik mühendisiyim.Kısa işaretledim.Ama uzuna kesin gözüyle bakıyodum.Jandarma bide trabzon aklımın ucundan bile geçmedi.Kader işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertD.

quote:

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    TRABZON

Tertip ben elekrik-elektronik mühendisiyim.Kısa işaretledim.Ama uzuna kesin gözüyle bakıyodum.Jandarma bide trabzon aklımın ucundan bile geçmedi.Kader işte.

Aynen tertip kader kısmet Muş yok mu Muş Muş

• quote:

Orijinalden alıntı: funalmic

Son sivil öğlen yemeğimi yiyip Saat öğlen 2 gibi teslim olmayı düşünüyorum,usta birliği Erzurum. İkisinede rahat diyolar. Ben memnunum. Yanınıza traş setinizden başka bişey almayın.

aynen kardeş bnde ögleden sonra saat 2 gibi teslim olmayı düşünüyorum...
  • arkadaşım ben senin yazını görünce üye oldum aynı yere düşmüşüz hayırlısı olsun şimdiden
  • Arkadaşlar ben ankarada oturuyorum.12 si sabahına 7.30 a yer ayırttım.
  • darıca
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.