Arkadaşlar istanbul'dan geçiyorum. havalanı yokmuş bende ulusoydan 11'i perşembe günü 23 otobüsüne bilet aldım. 8 saat sürüyormuş tahmini. cuma günü 11'den önce bulmadığım için geceden gideceğim. hayırlısı Usta: J.EĞT.K.LIĞI/BEYTEPE ANKARA
kardeşim acemilikte de ustalıkta da aynı yerdeyiz.
hatta perşembe ulusoy gece 11 otobüsüne de birlikte binicez.
:)
o zaman bende persembe cıkarım büyük ihtimalle görüsmek üzere tertip
quote:
Orijinalden alıntı: umur_sti
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.İS.İNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK GÜVERCİNLİK ANKARA
beyler İzmirden geliyorum bende 8-Umur Boyacı
Sabah izmirden ankaraya uçakla gelip ordan gölköy e geçmeyi düşünüyorum. Ankaradan kastamonu gölköy e nasıl geçeceğiz bilen var mı?
Tertip ben Ankaradan gidiyorum sabah 7,15 kamil koçtan aldım. 4 sa 15 dk sürüyormuş kastamonu. ordan gölköye geçeriz. sen kaçta iniyorsun?
KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.
benide ekleyin arkadaşlar listeye
sevgili dedemiz,
birkaç aydır forumdaki ana konu başlıklarında, giderken neler götürmeli, neler yapmalıkonusunda bir çok şey okuduk ama artık zurnanın zırt dediği yerdeyiz: artık hepsi sahte, bu gerçek. nereye gideceğimiz, ne yapacağımız belli...
giderken neler götürmeliyiz, nelere ihtiyacımız olacak ve bizi orada neler bekliyor, kısaca bahsedersen çok faydalı olur.
Ben saat 10 da esenboğa da olacağım.Benden önce giriyorsun sen :) Benim güzergahım hakkında bilgin varmı havaalanından nasıl geçerim gölköy e ?
quote:
Orijinalden alıntı: emreakyar
quote:
Orijinalden alıntı: akifgylnv2
bende istanbul esenlerden gelcem ama otobüs saatlerine baktım ya persembe gece cıkıp sabahın köründe orda olcam yada cuma 11 gibi cıkıp büyük ihtimalle mesai bitiminden sonra orda olcam mesaiden sonra gelirsek sorun olurmu?
perşembe gecesi çıkmak en temizi kardeşim. otobüsde görüşürüz :))
9-Kadir Ülker
quote:
Ben saat 10 da esenboğa da olacağım.Benden önce giriyorsun sen :) Benim güzergahım hakkında bilgin varmı havaalanından nasıl geçerim gölköy e ?
tertip havaalanından havaş ya da ego otobüsleri seni aştiye getirir. 45 dk engeç terminalde olursun hatta daha kısa da sürebilir. 11 gibi bilet alsan yetişirsin tabi tam 10da iniyorsan havaalanına.
telefonum: 0532 300 80 58 aklına takılan bişey olursa ara
Eyvallah tertip , 250 km yok 4 saat 15 dk mı sürüyormuş ya uzun değil mi biraz o mesafe için :D ??
Numaranı kaydettim tekrar teşekkürler
quote:
quote:
bende istanbul esenlerden gelcem ama otobüs saatlerine baktım ya persembe gece cıkıp sabahın köründe orda olcam yada cuma 11 gibi cıkıp büyük ihtimalle mesai bitiminden sonra orda olcam mesaiden sonra gelirsek sorun olurmu?
hangi firmayla gidecen kardeş bende haremden binecem belki aynı otobüste oluruz
quote:
Eyvallah tertip , 250 km yok 4 saat 15 dk mı sürüyormuş ya uzun değil mi biraz o mesafe için :D ??
Numaranı kaydettim tekrar teşekkürler
tertip kamilkoçu aradım onlar söyledi :)
havaşı tercih et belediye otobüsü heryerde durur. havaş gara uğrar ordan aştiye en hızlısı havaş
quote:
Orijinalden alıntı: gunaydinburak
quote:
Orijinalden alıntı: poaceae
Arkadaşlar istanbul'dan geçiyorum. havalanı yokmuş bende ulusoydan 11'i perşembe günü 23 otobüsüne bilet aldım. 8 saat sürüyormuş tahmini. cuma günü 11'den önce bulmadığım için geceden gideceğim. hayırlısı Usta: J.EĞT.K.LIĞI/BEYTEPE ANKARA
tertip iyi oldu bu perşembe günü otobüste görüşürüz benim koltuk numaram 26
quote:
Orijinalden alıntı: abaka23
quote:
quote:
hangi firmayla gidecen kardeş bende haremden binecem belki aynı otobüste oluruz
Yarın telefon açarım esenlere .. Kastamonu Özlem turizm var sadece sanıırm ondan alırım büyük ihtimal.. akifde ordan alıcakmış 3leriz işte sende al ordan :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gunaydinburak
quote:
tertip iyi oldu bu perşembe günü otobüste görüşürüz benim koltuk numaram 26
ben de 21 numaradayım kardeşim :)
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.İS.İNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK GÜVERCİNLİK ANKARA
genel bi tanıtım yap kardeşim... kastamonu forever
Bize de yer var mi burada?? :)
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
Usta Birliği Ağrı il jandarma
Başka Ağrı var mi?
aradım yer ayırttım şimdi.. KastamonuÖzlemTurizm esenlerden Perşembe23,00 de kalkıyo.. 14 numara bendeee :))
hayırlı geceler tertipler görüşürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: ESkişehirli26
ben eskişehir den geliyorum arkadaşlar. hepimize hayırlı teskereler olsun
İyi ya 2 3 tane toprağım var bende Bozüyükten geliyorum.
lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ORDU ORDU