Şimdi Ara

351. kısa dönem Kastamonu 5. Er Eğitim Alay Komutanlığı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
18.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla biz agustosta kavrulduk dostum. posta başı öyle önemli felan değil yaa
  • dostum telefon getirme birliğe sıkıntı oluyor. traşta olabildigince kısa kestir en azından yemin törenine kadar idare etsin sonra çarşıda kestirirsin yine
  • 18:30 da bineceğim İzmirden otobüse. Yarın sabah oradayım öğlene kadar traş falan olup teslim olurum. Foruma son mesajim bu herhalde ilk çarşı iznimizde görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poaceae

quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

quote:

Orijinalden alıntı: biLgin0733

quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

347. KSD olarak (namı diğer dedeniz) Acemiliği Gölköy, Ustayı da Rize'de yaptım. Varsa sorunuz size elimden geldiğince yardımcı olayım beyler...

Rahat eder miyiz ozan bey orada nasıldır oralar.

hocam bir çogu acemiliğe göre gölköy iyidir. ancak askersin neticede hele acemilikte rahat etme gibi birsey biraz zor. Eğitim alıyorsun. Gece eğitimleri felan yoruyor. En iyi arkadaslıklarında acemilikte oluyor.

üstat saç tıraşı nasıl yapalım 3 numara mı yoksa subay tıraşı gibi mi yapalım? bir de eğer telefon getirirsek askeriyeye telefonu teslim edebilir miyiz? teşekkürler...

Golkoyde fazlaca ankesorlu telefon var yanina sifreli telefon karti alirsan 10tl 100dk kullanrsn bolca al orda bulamazsin kantinde cep telefonuna gelince ailenle teslim olana kadar gorusmek icin goturebilirsin orda bolugunde teslim edebilirsin zaten 2gn sonra ptt kargo oraya geliyor ve telefon teslim edenler telefonlari ailelerine yollyor istersende teslim etme sivil valize sakla ortam rahat olunca kullanirsin ama sim kartini her turlu teslim etme en azindan carsiya cikinca telefon kiralarsin gunluj 5tl den. 3 yada 4 kez carsiya cikarsiniz orda

• Devrelerim ben bu sabah ayak bastım kastamonuya...

Otogarda hilal cafe var dilerseniz orda buluşabiliriz.

Ayrıca 5. Jandarma eğitim alayı otogara yakın ve gördüğüm kadarıyla düzenli bir şehire benziyor kastamonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 351vol351

quote:

Orijinalden alıntı: erdinc222

Usta birliği Kayseri İl Jandarma Komutanlığı yok mu benden başka.

tertip ben varım kayseriye gidecem

Adım volkan sanırım dağıtımı aynı il olanlar aynı bölüklerde olacakmış. orda tanışırız

Oh be sonunda biri cikti. Tanisiriz tertip bende Erdinç. Bu gece İstanbul'dan yola cikacagim. Yarin sabah 8 gibi Kastamonu otogar'da olacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 351vol351

quote:

Orijinalden alıntı: erdinc222

Usta birliği Kayseri İl Jandarma Komutanlığı yok mu benden başka.

tertip ben varım kayseriye gidecem

Adım volkan sanırım dağıtımı aynı il olanlar aynı bölüklerde olacakmış. orda tanışırız

tertipler bende varım usta birliği kayseri il jandarma komutanlıği... :)

• 1. Mustafa Gülseven 0549 810 0486 Meml:Manisa Acemi:Gölköy Usta:Güvercinlik Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 11:30
    2. Anıl Yakar 0505 666 3521 Acemi:Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 7:00 civarı
    3. Emre Akyar
    4. Tümay Korkmaz 0506 430 28 50 Memleket:Zonguldak Acemi: Gölköy Usta:Kırklareli Otogar varış saati:11.30-12.00
    5. Cihan Tozkoparan
    6. Uğur Kavak 0555 440 90 30 memleket:izmir Acemilik:Gölköy Usta birliği:Kayseri Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 12:30 civarı
    7. Ümit Hilal
    8. Gökalp Koca
    9. Gökhan Şahin
    10. Mehmet Selim Uzunoğlu 0505 449 20 35 memleket : Düzce Acemilik : Gölköy Usta Birliği : Rize Teslim Olma: 14:00 civarı
    11.Mehmet ÖZTÜRK 0539 262 52 29 Memleket:Kahramanmaraş Acemi:Gölköy Usta Birliği:Batman İl j. Biniş:Eskişehir>Ankara>Kastamonu Varış:Tahmini 12 Nisan Sabaha karşı 4
    12. Mustafa Yılmaz
    13. Erhan Tuna
    14. Umur Boyacı
    15. Mahmut Sezer
    16. Mert Dilek 0531 650 19 85 Memlek:Erzurum Acemi:Gölköy Usta: İl J.K.lığı MUŞ Kastamonu Otog.Varış 12 Nisan 14:30
    17. Mustafa Gültekin
    18. Volkan Balcı
    19. Naim Erdem Golkoy, Usta:Agri
    20. Kubilay Mutlu. İzmir Acemi: Gölköy, Usta: Erzurum İl J., Kastamonu Otogar varış: 08:30 Bakalım ne bekliyor bizleri :)
    21. Ramazan Yılmaz 0541 446 56 75 Meml:Aksaray Acemi :Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamono Otog.varış saati ?
    22. SIDIK AKMAN d.bakır acemi birliği gölköy Usta:Erzurum il jandarma
    23. Miraç Topal - Acemi : Gölköy - Usta : J.GN.K.LIĞI DES.KT.GRP.K.LIĞI/ANKARA BAKANLIKLAR
    24. Baycan Karadağ - Acemi Birliği : Gölköy/Kastamonu Usta Birliği : İl Jandarma Komutanlığı / Kastamonu
    25. Murat ALİŞAN 0536 012 53 53 Meml: RİZE Acemi: Gölköy Usta: Anıttepe Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 6:30
    26. Mustafa Soytürk acemı: gölköy usta:bitlis il jandarma
    27. Mustafa Batu 0531 938 44 76 Meml:Adana Acemi: Gölköy Usta Birliği: J. Lojistik Komutanlığı, Güvercinlik / Ankara -
    28. Kadir Ülker acemi gölköy usta gölköy memleket gümüşhane varış 7.30 05367025283
    29.Fatih ÜNAL acemi Gölköy usta Erzurum . Otobüs Hareket Yeri:İstanbul Esenler 22:00 Metro Turizm Varış Saati:07:00 civarı
    30. Tuncay POLAT: acemi Gölköy Usta Gümüşhane il jandarma İstanbuldan katılacağım.
    31. Akif Geylani: usta birliği çorum il jandarma Hareket yeri:istanbul esenler persembe 23.00
    32.volkan şimşek: acemi Gölköy usta birliği Gümüşhane İl jandarma; esenler otogardan ulusoy ile 23:00
    33.Cemal karabıyık: acemi gölköy usta birliği : kastamonu il jandarma 00:30 kamil koç ataşehirden
    34.Hüseyin Gültekin: acemi gölköy usta birliği: Batman il jandarma
    35.Anıl Kınay Acemi: GÖLKÖY USTA : İSTANBUL ulusoy gece 12.30 arabası Gebze /Kocaeli.
    36. Ömer B. Öztemur acemi Gölköy, usta İstanbul. Metro 7.30 ankara-kastamonu
    37. Hakan COŞKUN : acemi Gölköy, usta Van il jandarma memleket:erzincan İstanbuldan 11:30 otogar metro turizm

• Selamlar Arkadaşlar,
    Teslim olma ve sağlık kontrolleri esnasında sadece donla işlem yapılacak sanırım ve orada verdikleri alt çamaşırı giymemizi istiyorlarmış. O yüzden aldığımız alt çamaşırı giyerek gitmemizin faydalı olacağını duydum, sizlerden de teyit etmek istedim. Ozan hocam mesajımı görürsen bizleri aydınlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaycanK

Bu gece 00:30 da Gebze otobüs terminalinden biniyorum. Otobüs firmam Kamil Koç, bilet no : 9

Otobüste ve otogarda olacak tüm tertip ve devrelere selam.

bende gebzeden kardeş ama ulusuyola gidiyorum :) aynı saat
  • 349 ksd olarak eger tel götürürseniz sıkıntı olmaz inanın. 2. Tabura düşerseniz (%50 ihtimal) 22 kişilik koğuşlar ve her koğuşta priz var. Arama olmaz kolay kolay. Cok fazla ankesorlu telefon var ama 2500 e yakın adam aksam ve ogle vakıtlerınde yuklenınce telefonlara ankesorlu telefonlarda sesler bozulmaya fılan baslıyor. Ancak zevklı bır yerdır golkoy. Amfilerde (projeksıyonda) derbı macları ızleyebılırsınız.

• Arkadaşlar gölköyden sonra ustalık ankara il jandarmaya çıktı ama dağıtım oluyor çevre ilçelere diyorlar. Şimdi ben ustalık birliğim olan ankara il jandarmadan tekrar başka bir ilçeye mi gönderileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindWild

Arkadaşlar gölköyden sonra ustalık ankara il jandarmaya çıktı ama dağıtım oluyor çevre ilçelere diyorlar. Şimdi ben ustalık birliğim olan ankara il jandarmadan tekrar başka bir ilçeye mi gönderileceğim?

Arkadasim kesin gonderilecen diye bisey yok il jandarma ihtyacini alir geri kalanini kuraya sokar kurada il jandarma da cekebilirsin koy karakoluda ama ilce veya koy karakollari herzaman daha rahat olur az asker ve az rutbeli ben koy karakolundayim simdi il jandarmaya dusmedime sukredyrm

• quote:

Orijinalden alıntı: M_S_U

Selamlar Arkadaşlar,
    Teslim olma ve sağlık kontrolleri esnasında sadece donla işlem yapılacak sanırım ve orada verdikleri alt çamaşırı giymemizi istiyorlarmış. O yüzden aldığımız alt çamaşırı giyerek gitmemizin faydalı olacağını duydum, sizlerden de teyit etmek istedim. Ozan hocam mesajımı görürsen bizleri aydınlatabilir misin?

Üstünü çıkartıyorsun altta pantolonun kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: M_S_U

Selamlar Arkadaşlar,

dostum muayene de sadece donla kalıyorsun kıyafetleri yere koyuyon ayaktan çorabı bile çıkarıyorlar. 2 adet aşı yapıyorlar öle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le_Penseur -- 11 Nisan 2013; 22:47:04 >
  • Bartula B kullanıcısına yanıt
    kardes merhaba nasıl bi yer su agrı? @Bartula
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.