Şimdi Ara

351. kısa dönem Kastamonu 5. Er Eğitim Alay Komutanlığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
18.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedeler bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1.acemiliğimiz kaç gün sürecek
    2.usta birliğine biz kendimiz gidebiliyor muyuz yoksa askeriye mi yolluyor (siz hangisini tavsiye edersiniz)
  • beyler,her duyduğuma inanmak istemiyorum ama son duyduğum bomba,kastamonu acemide teslim olduğunuzda 3 iğne yapılıyormuş.Sağ kasık,sol kasık ve sağ omuza.Elemanın sağ kasıkta damara denk gelmiş,adam gibi revir yokmuş,çok sıkıntı çekmiş.
  • beni bizimkiler bırakcak ankarayada bilet ayarlandı aynı otobüste olcaz zaten orda buluruz birbimizi :)hadi görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: funalmic

beyler,her duyduğuma inanmak istemiyorum ama son duyduğum bomba,kastamonu acemide teslim olduğunuzda 3 iğne yapılıyormuş.Sağ kasık,sol kasık ve sağ omuza.Elemanın sağ kasıkta damara denk gelmiş,adam gibi revir yokmuş,çok sıkıntı çekmiş.

öyle birşey olmaz gibime geliyor. oldu ki var kastamonu gölköy dekilere mi piyango vuruyor. dedeler cevap verirler ya da zaten cuma gününe ne kaldı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: funalmic

beyler,her duyduğuma inanmak istemiyorum ama son duyduğum bomba,kastamonu acemide teslim olduğunuzda 3 iğne yapılıyormuş.Sağ kasık,sol kasık ve sağ omuza.Elemanın sağ kasıkta damara denk gelmiş,adam gibi revir yokmuş,çok sıkıntı çekmiş.

347 diydim acemilik gölköy kastamonu, geçen sene ağustosta sağ sol omuza aynı anda çakıyorlardı, kasık falan yoktu. Tabi bu sırada üzerinizde sadece boxer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin2211

dedeler bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

2.usta birliğine biz kendimiz gidebiliyor muyuz yoksa askeriye mi yolluyor (siz hangisini tavsiye edersiniz)

1. Bir değişiklik olmamışsa 5 hafta, 3 hafta yürüyüş, yanaşık düzen eğitimi, 3. haftanın cuma günü yemin töreniniz olur, ondan sonraki iki hafta biraz daha rahatlarsınız, özel asayiş eğitimi alırsınız gideceğiniz bölgeye göre.

2. Ben uçakla kendim gidip teslim olmuştum (usta:urfa) komutanlarınız size detaylı bilgiyi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

1. Bir değişiklik olmamışsa 5 hafta, 3 hafta yürüyüş, yanaşık düzen eğitimi, 3. haftanın cuma günü yemin töreniniz olur, ondan sonraki iki hafta biraz daha rahatlarsınız, özel asayiş eğitimi alırsınız gideceğiniz bölgeye göre.

2. Ben uçakla kendim gidip teslim olmuştum (usta:urfa) komutanlarınız size detaylı bilgiyi verecektir.

çok sağolasın kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

çok sağolasın kardeşim

Dagitimin dogu illerineyse veya dagitim izni kullanaraj doguya gideceksen sana ucak ayarlanir ucreti tsk tarafndan odenir gidecegin yere gidersin batidaki yerlere kendi imkanlarinla gidersin zaten dagitima 1 hafta kala otobus firmalari gelir bilet satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usta birliği Kayseri İl Jandarma Komutanlığı yok mu benden başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

quote:

Orijinalden alıntı: MertD.

quote:

Orijinalden alıntı: ckayro

Bu toplanma isi icin bosa yer kaplyorsunuz zaten gideceginiz bolukler ve ranzaniz bile belli simdi usta birligi ayni yere dusenler ayni bolukte olur digerleri dagilir beraber anca alay kapisina gdrsiniz ordan sonra goremezsnz birbirinizi otogardan golkoye sehirici dolmuslar gdyo 10 dk da ole toplanmak icin ugrasmayn derim ben orda tanscksnz zaten usta birlgne beraber gdcgnz kisilerle beraber olacksnz

Bence de aynı şeyler olacak dedeler uyardı bizleri ama tertipler istemişler buluşalım :)

Yanlış anlamadıysam usta birliği aynı yer olanlar aynı bölüktr olur demişsin Şimdi ben Muş'a gidcem usta birliği için kastamonuda katılacağım bölük tamamen muş mu olacak doğru mu anladım

Aynen ole bir bolugun tamami mus olmasada kogusun tamami mus olur bi boluk genellikle iki ile gonderiyor sizin bolukte mus ve baska bi il jandrmaya gonderecektr onun icin kogsnz ranzanz dahi bellidir toplanmayla ugrasmayip birliginize katilarak kendi bolgnzdekilerle kaynasmanz daha faydali olacaktr

Bu bilgiden sonra orada toplanmanın anlamı kalmadı sanırım tertipler ??

• 1. Mustafa Gülseven 0549 810 0486 Meml:Manisa Acemi:Gölköy Usta:Güvercinlik Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 11:30
    2. Anıl Yakar 0505 666 3521 Acemi:Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 7:00 civarı
    3. Emre Akyar
    4. Tümay Korkmaz 0506 430 28 50 Memleket:Zonguldak Acemi: Gölköy Usta:Kırklareli Otogar varış saati:11.30-12.00
    5. Cihan Tozkoparan
    6. Uğur Kavak 0555 440 90 30 memleket:izmir Acemilik:Gölköy Usta birliği:Kayseri Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 12:30 civarı
    7. Ümit Hilal
    8. Gökalp Koca
    9. Gökhan Şahin
    10. Mehmet Selim Uzunoğlu 0505 449 20 35 memleket : Düzce Acemilik : Gölköy Usta Birliği : Rize Teslim Olma: 14:00 civarı
    11.Mehmet ÖZTÜRK 0539 262 52 29 Memleket:Kahramanmaraş Acemi:Gölköy Usta Birliği:Batman İl j. Biniş:Eskişehir>Ankara>Kastamonu Varış:Tahmini 12 Nisan Sabaha karşı 4
    12. Mustafa Yılmaz
    13. Erhan Tuna
    14. Umur Boyacı
    15. Mahmut Sezer
    16. Mert Dilek 0531 650 19 85 Memlek:Erzurum Acemi:Gölköy Usta: İl J.K.lığı MUŞ Kastamonu Otog.Varış 12 Nisan 14:30
    17. Mustafa Gültekin
    18. Volkan Balcı
    19. Naim Erdem Golkoy, Usta:Agri
    20. Kubilay Mutlu. İzmir Acemi: Gölköy, Usta: Erzurum İl J., Kastamonu Otogar varış: 08:30 Bakalım ne bekliyor bizleri :)
    21. Ramazan Yılmaz 0541 446 56 75 Meml:Aksaray Acemi :Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamono Otog.varış saati ?
    22. SIDIK AKMAN d.bakır acemi birliği gölköy Usta:Erzurum il jandarma
    23. Miraç Topal - Acemi : Gölköy - Usta : J.GN.K.LIĞI DES.KT.GRP.K.LIĞI/ANKARA BAKANLIKLAR
    24. Baycan Karadağ - Acemi Birliği : Gölköy/Kastamonu Usta Birliği : İl Jandarma Komutanlığı / Kastamonu
    25. Murat ALİŞAN 0536 012 53 53 Meml: RİZE Acemi: Gölköy Usta: Anıttepe Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 6:30
    26. Mustafa Soytürk acemı: gölköy usta:bitlis il jandarma
    27. Mustafa Batu 0531 938 44 76 Meml:Adana Acemi: Gölköy Usta Birliği: J. Lojistik Komutanlığı, Güvercinlik / Ankara -
    28. Kadir Ülker acemi gölköy usta gölköy memleket gümüşhane varış 7.30 05367025283
    29.Fatih ÜNAL acemi Gölköy usta Erzurum . Otobüs Hareket Yeri:İstanbul Esenler 22:00 Metro Turizm Varış Saati:07:00 civarı
    30. Tuncay POLAT: acemi Gölköy Usta Gümüşhane il jandarma İstanbuldan katılacağım.
    31. Akif Geylani: usta birliği çorum il jandarma Hareket yeri:istanbul esenler persembe 23.00
    32.volkan şimşek: acemi Gölköy usta birliği Gümüşhane İl jandarma; esenler otogardan ulusoy ile 23:00
    33.Cemal karabıyık: acemi gölköy usta birliği : kastamonu il jandarma 00:30 kamil koç ataşehirden
    34.Hüseyin Gültekin: acemi gölköy usta birliği: Batman il jandarma
    35.Anıl Kınay Acemi: GÖLKÖY USTA : İSTANBUL ulusoy gece 12.30 arabası Gebze /Kocaeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifgylnv2

quote:

Orijinalden alıntı: poaceae

quote:

ben kamil koçtan aldım direk
    persembe 23:00 2 nolu koltuk
    hadi gorusmek üzere

tertip istanbul değil mi?

istanbul esenler

hocam sen emin misin perşembe gününe bilet aldığından, o dediğin 2 numaralı bileti ben aldım çünkü. Bence sen bir kontrol et tarihini, saatini

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinleite

quote:

quote:

quote:

hadi gorusmek üzere

istanbul esenler

hocam sen emin misin perşembe gününe bilet aldığından, o dediğin 2 numaralı bileti ben aldım çünkü. Bence sen bir kontrol et tarihini, saatini

19 da bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umur_sti

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.İS.İNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

beyler İzmirden geliyorum bende
    8-Umur Boyacı

Sabah izmirden ankaraya uçakla gelip ordan gölköy e geçmeyi düşünüyorum.
    Ankaradan kastamonu gölköy e nasıl geçeceğiz bilen var mı?

Metronun seferlerine bak saat 9 duruyor gibi Ankara aşti telefon numarasını al metronun ve ayırt yoksa sıkıntı yaşayabilirsin doluyo çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartula

quote:

Orijinalden alıntı: yasinleite

quote:

quote:

quote:

hadi gorusmek üzere

istanbul esenler

19 da bende :)

eyvallah hocam ben bileti iptal ettim. 23.45 e aldım. 45 dakika daha fazla istanbuldayım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl_67

1. Mustafa Gülseven 0549 810 0486 Meml:Manisa Acemi:Gölköy Usta:Güvercinlik Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 11:30
    2. Anıl Yakar 0505 666 3521 Acemi:Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 7:00 civarı
    3. Emre Akyar
    4. Tümay Korkmaz 0506 430 28 50 Memleket:Zonguldak Acemi: Gölköy Usta:Kırklareli Otogar varış saati:11.30-12.00
    5. Cihan Tozkoparan
    6. Uğur Kavak 0555 440 90 30 memleket:izmir Acemilik:Gölköy Usta birliği:Kayseri Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 12:30 civarı
    7. Ümit Hilal
    8. Gökalp Koca
    9. Gökhan Şahin
    10. Mehmet Selim Uzunoğlu 0505 449 20 35 memleket : Düzce Acemilik : Gölköy Usta Birliği : Rize Teslim Olma: 14:00 civarı
    11.Mehmet ÖZTÜRK 0539 262 52 29 Memleket:Kahramanmaraş Acemi:Gölköy Usta Birliği:Batman İl j. Biniş:Eskişehir>Ankara>Kastamonu Varış:Tahmini 12 Nisan Sabaha karşı 4
    12. Mustafa Yılmaz
    13. Erhan Tuna
    14. Umur Boyacı
    15. Mahmut Sezer
    16. Mert Dilek 0531 650 19 85 Memlek:Erzurum Acemi:Gölköy Usta: İl J.K.lığı MUŞ Kastamonu Otog.Varış 12 Nisan 14:30
    17. Mustafa Gültekin
    18. Volkan Balcı
    19. Naim Erdem Golkoy, Usta:Agri
    20. Kubilay Mutlu. İzmir Acemi: Gölköy, Usta: Erzurum İl J., Kastamonu Otogar varış: 08:30 Bakalım ne bekliyor bizleri :)
    21. Ramazan Yılmaz 0541 446 56 75 Meml:Aksaray Acemi :Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamono Otog.varış saati ?
    22. SIDIK AKMAN d.bakır acemi birliği gölköy Usta:Erzurum il jandarma
    23. Miraç Topal - Acemi : Gölköy - Usta : J.GN.K.LIĞI DES.KT.GRP.K.LIĞI/ANKARA BAKANLIKLAR
    24. Baycan Karadağ - Acemi Birliği : Gölköy/Kastamonu Usta Birliği : İl Jandarma Komutanlığı / Kastamonu
    25. Murat ALİŞAN 0536 012 53 53 Meml: RİZE Acemi: Gölköy Usta: Anıttepe Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 6:30
    26. Mustafa Soytürk acemı: gölköy usta:bitlis il jandarma
    27. Mustafa Batu 0531 938 44 76 Meml:Adana Acemi: Gölköy Usta Birliği: J. Lojistik Komutanlığı, Güvercinlik / Ankara -
    28. Kadir Ülker acemi gölköy usta gölköy memleket gümüşhane varış 7.30 05367025283
    29.Fatih ÜNAL acemi Gölköy usta Erzurum . Otobüs Hareket Yeri:İstanbul Esenler 22:00 Metro Turizm Varış Saati:07:00 civarı
    30. Tuncay POLAT: acemi Gölköy Usta Gümüşhane il jandarma İstanbuldan katılacağım.
    31. Akif Geylani: usta birliği çorum il jandarma Hareket yeri:istanbul esenler persembe 23.00
    32.volkan şimşek: acemi Gölköy usta birliği Gümüşhane İl jandarma; esenler otogardan ulusoy ile 23:00
    33.Cemal karabıyık: acemi gölköy usta birliği : kastamonu il jandarma 00:30 kamil koç ataşehirden
    34.Hüseyin Gültekin: acemi gölköy usta birliği: Batman il jandarma
    35.Anıl Kınay Acemi: GÖLKÖY USTA : İSTANBUL ulusoy gece 12.30 arabası Gebze /Kocaeli.

Kadir Ülker acemi gölköy usta gölköy memleket gümüşhane varış 7.30 05367025283

usta birliginde aynı yere düsen varmı kastamonuya

• Trabzon'dan gelecek olan var mı beyler persembe 18.00 otobüsüyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miractopal

Trabzon'dan gelecek olan var mı beyler persembe 18.00 otobüsüyle ?

Tertip eğer Ulusoy ise ben rize fındıklıdan binecem saat 15:00 da aynı ötöbüste olucaz kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicetuning

quote:

Tertip eğer Ulusoy ise ben rize fındıklıdan binecem saat 15:00 da aynı ötöbüste olucaz kısmetse

Dostum ben Metrodan aldım maalesef.
    Keşke Ulusoy alsaymışım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vicetuning

quote:

Dostum ben Metrodan aldım maalesef.
    Keşke Ulusoy alsaymışım.

şans ben metroyada baktım ama hopa seferi yokta herhalde direk trabzondan kalkıyor neyse sonuçta aynı saatte düşecez ortalama olarak kastamonuya otogarda denk geliriz inşallah adım Murat bu arada ;)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.