Şimdi Ara

Askerliğim Hatay-İskenderun Deniz Er Eğitim Alayına Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burda yaşayan veya burada askerlik yapan varsa nasıldır zor mudur diğerlerine göre.Bilgilendirirseniz sevinirim.4 kasımda çıkıyorum yola.Uzun dönem yapacağım. Bi de istersek denizci olarak kalabiliyor muyuz askerde? Lise Endüstri Meslek mezunuyum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hatay-İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı: Denizci Talim Öğretmeni Maaşı ve Bilgileri

Askerlik hizmetinizi Hatay-İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda yerine getirecekseniz, denizci talim öğretmeni pozisyonu hakkında bilgi sahibi olmak faydalı olacaktır.

Denizci Talim Öğretmeni Nedir?

Denizci talim öğretmeni, deniz erlerine askeri eğitim veren kişidir. Erlerin temel askeri bilgiler, silah kullanımı, savaş taktikleri ve diğer askeri konularda eğitimini sağlarlar.

Denizci Talim Öğretmeni Ne İş Yapar?

Denizci talim öğretmeni aşağıdaki görevleri yerine getirir:

• Erlere teorik ve uygulamalı askeri eğitim verme
    • Erlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerini takip etme
    • Erlerin disiplinli ve sorumluluk sahibi askerler olmalarını sağlama
    • Erlerin bireysel ve takım olarak çalışabilmelerini öğretme

Talim Öğretmeni Maaşı

Talim öğretmeni maaşı, rütbe ve kıdeme göre değişmektedir. Ancak genel olarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) talim öğretmenleri, diğer kamu görevlilerine göre daha yüksek maaş almaktadırlar.

Hatay-İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı

Hatay-İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı, TSK'nın Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı bir eğitim birliğidir. Alay, deniz erlerinin temel askeri eğitimini sağlamakla görevlidir.

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı Depremi

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nı da etkilemiştir. Deprem sonrasında alayda bulunan bazı binalar hasar görmüş ve bazı erler hayatını kaybetmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sınır bölgesi olduğu için sürekli operasyonlara keşiflere falan katilirsin.. Allah sağ sağlim gidip gelmeni Teskereni alipta gelmeni nasip etsin İnşAllah..
  • ben orda yaptım acemi olarak gittim ve orda kaldım talim öğretmeni oldum inş. olmazsın sen 90 gün eğitim veriyorlar siz 28 gün alacaksınız ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

ben orda yaptım acemi olarak gittim ve orda kaldım talim öğretmeni oldum inş. olmazsın sen 90 gün eğitim veriyorlar siz 28 gün alacaksınız ama

Ordan nereye gönderiyorlar genelde?
  • La Haine kullanıcısına yanıt
    acemlik orası ise büyük ihtimal ustabirliğin antalya ve civarı olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: potur

ben orda yaptım acemi olarak gittim ve orda kaldım talim öğretmeni oldum inş. olmazsın sen 90 gün eğitim veriyorlar siz 28 gün alacaksınız ama

Ordan nereye gönderiyorlar genelde?

her yere gönderiyorlar pek takılma o kadar denizci rahat olur aslında askerlik rahat ama istanbula geldin diyelim komutanın çok kötü birisi ise şırnak a gitsen daha iyi o kadar takılma şehirlere komutan daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

acemlik orası ise büyük ihtimal ustabirliğin antalya ve civarı olucak

Evet acemilik orası. Bir de sözleşmeli olarak askerde kalabilir miyiz? Kalırsak ne görevleri olabilir ve maaş ne kadar olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de iskenderundayım hoşgeldin hoş gelirsin umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar burda yaşayan veya burada askerlik yapan varsa nasıldır zor mudur diğerlerine göre.Bilgilendirirseniz sevinirim.4 kasımda çıkıyorum yola.Uzun dönem yapacağım. Bi de istersek denizci olarak kalabiliyor muyuz askerde? Lise Endüstri Meslek mezunuyum

İskenderunda acemi birliği çekilmez. Pff 14 ayım geçti İskenderunda benim askerlik bal kaymaktı ama senin nasıl olur bilemem Allah yardımcın olsun.
  • E-devlet şifresi olmadan öğreniliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

E-devlet şifresi olmadan öğreniliyor mu?

Benimde yoktu.Gittim ordaki memura dümen yaptım.Dedim" yok beceremedim kafam basmadı anlayamadım abi bakar mısın 2 dakka " .Baktı.
  • Oha babamin askerligi yaptigi yer ve denizci olarak yapmisti oda kasmana gerek yok anlattigina gore fazla zor degil adam denizci yuzmeyi bile bilmiyor komutanlariyla el enseymis anlattigina gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesadam

Oha babamin askerligi yaptigi yer ve denizci olarak yapmisti oda kasmana gerek yok anlattigina gore fazla zor degil adam denizci yuzmeyi bile bilmiyor komutanlariyla el enseymis anlattigina gore

öyle bir şey yok pis bir yer komutanların sürgün yeri orası bütün denizciler ordan çıkma nerde yeni bitmiş var onlarda orda 10000 asker var düşün curcunayı Allah kolaylık versin ben 15 ay yaptım eğiitim çavuşu (talim öğretmeni) sizleri eğitiyodum inan çok zor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

E-devlet şifresi olmadan öğreniliyor mu?

Benimde yoktu.Gittim ordaki memura dümen yaptım.Dedim" yok beceremedim kafam basmadı anlayamadım abi bakar mısın 2 dakka " .Baktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.