Şimdi Ara

3700'e kadar LAPTOP tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS X550VX
    Asus FX550VX
    Monster Abra A5 V11.1 15.6"
    Asus FX553VD-DM160

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnu -- 7 Ekim 2017; 17:23:41 >

• İçlerinden en mantıklısı monster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdomm

İçlerinden en mantıklısı monster

Kullanıcı yorumlarına baktımda çok övmemişler laptopu
  • Benim V9.3 te 1050ti var işlemci önemli değilse alabilirsin. 4200 e çıksan dell tavsiye ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hepsiburada kdv indirimi filan bekleyin bana kalırsa. Dell 7567 var, 7700-16-1050ti kombinasyonlu. KDV indirimi ile matematiksel olarak 3550 civarı bi fiyata denk geliyor o modele uygulanıyor mu bilmiyorum beklemekte fayda var bana kalırsa, ben bekliyorum.

Acele olacaksa da ben hp omen ce007 derdim, özellik olarak çok benzer tüm pcler, tasarımı ve soğutması iyi diye duydum. Asus 160ın daha iyi özelliklere sahip olması lazım bu arada. Ben tasarımı sevmediğim için elemiştim onu. Ben olsam 160 seçerdim seçtiklerinizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Hocam hepsiburada kdv indirimi filan bekleyin bana kalırsa. Dell 7567 var, 7700-16-1050ti kombinasyonlu. KDV indirimi ile matematiksel olarak 3550 civarı bi fiyata denk geliyor o modele uygulanıyor mu bilmiyorum beklemekte fayda var bana kalırsa, ben bekliyorum.

Acele olacaksa da ben hp omen ce007 derdim, özellik olarak çok benzer tüm pcler, tasarımı ve soğutması iyi diye duydum. Asus 160ın daha iyi özelliklere sahip olması lazım bu arada. Ben tasarımı sevmediğim için elemiştim onu. Ben olsam 160 seçerdim seçtiklerinizden.

Dell 7567 bende çok beğendim. Bahsettiğiniz indirim ne zaman gelebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnu

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Hocam hepsiburada kdv indirimi filan bekleyin bana kalırsa. Dell 7567 var, 7700-16-1050ti kombinasyonlu. KDV indirimi ile matematiksel olarak 3550 civarı bi fiyata denk geliyor o modele uygulanıyor mu bilmiyorum beklemekte fayda var bana kalırsa, ben bekliyorum.

Dell 7567 bende çok beğendim. Bahsettiğiniz indirim ne zaman gelebilir?

hocam geçen ayın 20sinde oldu. Para birikmemişti alamadım. Şimdi bekliyorum da ne zaman gelir hiçbir fikrim yok , ani bi karar verip omen alacağım gibi duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnu

quote:

Orijinalden alıntı: Erdomm

İçlerinden en mantıklısı monster

Kullanıcı yorumlarına baktımda çok övmemişler laptopu

Kullanıcı yorumları hiç bir bilgisayarı övmüyor

• Asus'un aynı özellikte olup fiyatları yüksek olması malzeme kalitesidir, 30cm lik o alüminyum parça fiyatı ciddi şekilde etkiliyor görüldüğü gibi..
    4000TL verip "Dell 7567" pet şişe kasa almak beni düşündürüyor açıkcası, oyuncular için büyük problem...
  • Montage kullanıcısına yanıt
    Dell mi pet şişe?!?! Affedersiniz ama dell macbook pro ayarında malzeme kullanmış bu laptopta. Sorun yaşayanlar var evet ama malzemeye asla laf ettirmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Dell mi pet şişe?!?! Affedersiniz ama dell macbook pro ayarında malzeme kullanmış bu laptopta. Sorun yaşayanlar var evet ama malzemeye asla laf ettirmem.

Macbook Pro malzemesi alüminyum değilmi dostum, ben mi yanlış biliyorum?
  • Montage kullanıcısına yanıt
    Evet ama dell de de bazı kısımlar metal aliminyum alaşımlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.