Bildirim
3700x için B450M-A PRO MAX anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSİ anakartlar da MAX modeller alman iyi direk bios güncel geliyorlar. Fakat en temel MSi b450 almışsın. Anakarttan çok bekelntin yoksa iyi ama o.c. yaparım, VRM iyi olsun. Sata portu çok olsun, bellek yuvası 4 olsun dersen Msi Gaming Plus'a bakmanı tavsiye ederim. AMD kanadında çok anakart çözümü var ve seçenek bol. Gaming Plus fiyat segmenti ve özellikleri ile bayağı f/p. -
anakartlara hiç önem vermedim hayatım boyunca nedense :D 2000tl paralar verenlerin neden verdiğini bile anlamış değilim
3700x ile uzun bi dönem o.c yapacağımı sanmıyorum,yapsam bile anakart beni ne kadar kısıtlar ? -
Makyaj ve heatsink hariç tomahawktan farkı yok parça kalitesi anlamında. İçiniz rahat olsun max modelin biosuda 32mb. -
heatsink olmaması fazla ısınması anlamına gelmez mi? ben de anakartın çok ısınıp yanmasından korkmaktayım bir tek,keza pc günde 8-9 saat açık ve bu zamanın 5-6 saati yük altında çalışıyor -
Heatsink var ama tomahawktaki daha büyük çok fark etmeyecektir emin olun içiniz rahat olsun. -
Tak çalıştır yapacağın için çok problem yok , kasa içi havalandırmanızı olabildiğince iyileştirin , hayırlı olsun. -
Tomahawk'ın VRM soğutucuları daha büyük hocam. Overclock yaparsan işine çok yarar.
www.hepsiburada.comMSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-b450-tomahawk-max-amd-b450-4133mhz-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV00000MZ8EO?magaza=Hepsiburada
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X