Şimdi Ara

371. Dönem 98/2 [Mayıs 2018] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
24
Favori
99.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vikernes

5

Alıntıları Göster
    Nihayet evimdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli tezkereler gecmis olsun devre. Darisi bizim basimiza

• atarsa 52 sıkmaya başladı artık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    45

• Merhaba

Şehirlere göre celp dönemleri varmış sanırım. Mesela ben KIRKLARELİ İLİNDE ikamet ediyorum MAYIS ayı celp döneminde askere gidebilecek miyim arkadaslar?

• atarsa 28 diyoruz artık ama hala çok geliyor bana, askerlik başlamadan 28 günüm kaldığını hayal etseydim bitmiş derdim ama içindeyken farklı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Aynen devre, benden bir gun eksik sayiyorsun. Bitsede gitsek, baydi. Bos bos islerle ugrasiyoruz hala.

• Atarsa 17 KKTC Paşaköy Tankçı

• Atarsa 7, ha gayret

• Atarsa 3

• Offf bitti sonunda beee , herkese gecmis olsun beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evlatta 28.mekanizeye lefkoşeye gitti kısa dönem olarak acemiliği erzincan ateş idare idi. 3 gün oldu haber yok oysa erzimcana teslim olduğunda sms mesaj gelmiştti oğlunuz birlipine teslim oldu diye. Lefkoşeden hiç haber yok nasıl bir askeriyeyse. Bu kıbrısa ucuz benzin bile veriyoz kendimiz pahalı kullanıp. Askerimize iyi baksalar yeter.

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Hocam izniniz olursa facebook dan mesaj attım birkaç sorum var müsaitseniz bakabilir misiniz?

• Usta birliğini çankırıda yapan var mı?

• Asteğmen olarak son 92 günüm. BİT ULAN BİT

• Teğmen olduk bitemedi.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Asteğmenlik mi kısa dönem mi mantıklı dostum kararsızım bayağı ne dersin ? Takım komutanısın sanırım.
  • Home 94. kullanıcısına yanıt
    Hocam sivilde sabit bi işin yoksa birikime ihtiyacın varsa asteğmenlik fakat açık konuşmak gerekirse 7 aydır burda ağrıda karakol komutanlığı yapıyorum o 7 ay benim için aşırı zor geçti. İlk geldiğim zaman her günüm neden istedim diye sövmekle geçti. Şimdi 34 günüm kaldı teğmen olduk ama yine sövüyorum yine sövüyorum Aslında bu tamamen başındaki komutana bağlı.Hiç anlamadan kolayca geçebilir de sana zehir de edebilir. Benim sövmemden siz tahmin edin

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız kısa dönem yapmama rağmen öyle lanet bir yere düşmüştüm ki çok zordu, burnumuzdan getiriyorlardı, bölük komutanı asteğmeni herkesin önünde azarlıyor,boş boş işler vs. her şeyden soğudum geldim sağ olsunlar.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ben bu mesleği çok sevdim. Teğmen olarak devam etmeyi içten içe çok istiyorum. Fakat nereye gidersem gideyim böyle adamlar hep karşıma çıkacak biliyorum. Uzmanları astsubayı bi şekilde alıyorlar ama keşke subay seçimini binbir türlü teste sokup özenle seçerek alsalar. Böyle aklı kıt adamlarla uğraşmasak. Seve seve devam ederdim o zaman. Doğuda olmakta problem değil daha doğuya gidemem zaten türkiyenin en doğusundayım şuan.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.