Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bende henüz yerini tam olarak öğrenmedim.Bu birazda ikinci gruba kalmanın sonucu olarak, hazırlıkları ertelememden de kaynaklanıyor. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Onu düzelttim,sonra durduk yere başka şehirde girmeyelim.

İnşallah 3 hafta sürer şu acemi birliği,

Alıntıları Göster
    Aof sinavinin telefisi mumkun mu? Degil. Sen yerin belli olduktan sonra Aof sinav yerini degistirebiliyor musun? Hayir cunku son degisiklik tarihinden sonra belli oldu yerler. Yani gondermek zorundalar seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler nişan yüzüğünü çıkarmak gerekiyor mu giderken ? takamıyoruz değil mi ? yengeniz çok laf etti de bu olaya
  • Askere gidecek arkadaşlar neler götürecek yanında?
  • Arkadaşlar yedek başvurdum ama kısa çıktı, kastamonu acemi, van il jandarma bakalım hayırlısı
  • oguzsarli O kullanıcısına yanıt
    tıraş bıçağı, iç çamaşırı, asker cüzdanı, şampuan, çorap, diş fırçası vs. günlük ihtiyaçları karşılayacak malzemeler.

yarın teslim oluyorum hayırlısıyla. maltepe kara k.k - piyade - kısa dönem..
  • drknkrc kullanıcısına yanıt
    Askerde nişanlı olmak çok işe yarar. Yengeye selam ve mantık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sevk belgesinin çıktısını almadım.yarın teslim oluyorum.sorun olur mu

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam alsaydın iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Olabilir hocam alsaydın iyiydi
    Gittim aldım internet kafeden 1 tane :D

• Merhaba arkadaşlar izmirde iskenderun gidicek arkadaşlar varsa ulaşşsın 2 grup 5 aralık

• Tek tip gelirse askerlik uzar mi?

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

• Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "2-3 ay içinde tek tip askerlik gelecek. Bedellidir, dövizlidir bunu gündemden çıkarıp bir zemine kavuşturmamız gerekiyor." dedi.

• Hadi iyisiniz gencler 2 3 aya terhis olursunuz :) 3 ay zorunlu olur, gerisi ucretli olursa...

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 1 Kasım 2018; 18:34:14 >
  • Bize de secenek sunabilirler. Subat sonrasi maas veya erken cikis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni tip askerlikte yedek subaylık kalkıyor galiba 6 ay olan askerlik süresi uzayacağını zannetmiyorum şu ankinden daha kötü olduğu için kabul görmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 ay askerligimiz 9 ay olursada hic sasirmayin,ulkede her sey mumkun.Adi ustunde tek tip askerlik uzunu kisasi olmayacak sanirim.3 ay zorunlu 6 ayin parasini odeyip ayrilma durumu olur.Param olda suan ki bedelliyr basvururdum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 1 Kasım 2018; 19:40:24 >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Yas sınırı kalkmis olacak, kalmak isteyen de her ay asgari ucret alacak diyorlar.

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Ayrilmak isteyen para odeyecek soylentisi uzerine soyluyorum.Benim askerligimi niye 9 aya uzatiyorsun kardesim?,
    O zaman lisans mezunlarina 3+3 uygulanmasi gerekir.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Evet oylede olabilir ama tek tiplikten cikiyor boyle sanirim :) herkesi memnun edecek bir tek tip karar çıkar umarim.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.