Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Ankara Mamak Mebs'e gidecek var mi? Haberleselim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kasım 1 de teslim olacağım hocam sevk belgesi sülüs oluyormuş sizden öğrendim :) ikinci grup muhtemelen Kasım sonuna doğru alır e devletten kontrol edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MSNefes25

Benim isparta egirdir dag komando cikti kisa donem bugun suluse tekrardan baktim degismemis ayni ama yedek subay siniflandirmada terorizmle mucadele isparta merkez yaziyor burada bi arkadasinda oyle olmus nereye gidecegiz ne yapacaz?
    Benim de egitim birliği Isparta Egirdir idi sonra merkeze almislar. Ayni olay arkadasimda da oldu. Egirdir icin sulus cikarmisti sonra degisince cikaramadi yenisini. Yani swvk islemlerini yapamadi edevlette. Askerlik subeye gittiginde ilk once sulusle Egirdir'e gitmesi gerektigini orada islemler yapilinca merkeze gecebilecegini soylemisler.

• Tiqerm T kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni yerdeyiz bende acemilik ve ustada mamak mebs teyim :)

• bangarder B kullanıcısına yanıt
    benimde 66 NCI MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. tekirdağ çorlu size özel mesaj attım ama gelmedi tekirdağda askerlik yapan arkadaşlar var biraz sürgün yeri diyorlar ama ben çoık kötü birşey beklemiyoum gittiğimiz yer büyük biryere benziyor
  • llsmh L kullanıcısına yanıt
    Sag ol bu arada sulus alma yerinde basvurnuz bulunmaktadir yeni basvuru yapamazsiniz demesi normal mi?

• Ozkannnnn321 O kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle olcak hocam neyse hayırlı teskereler
  • barinal B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam hakkınzda herşey nasip.
  • Hocam en önemli soruyu sormamışım.otogarda indikten sonra tugaya nasıl ulaşacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Hocam en önemli soruyu sormamışım.otogarda indikten sonra tugaya nasıl ulaşacağız?
    Ben uçak ile gitmiştim Adnan Menderes izbandan aktarma yapa yapa Tugay’ın oraya gittim. Otogardan izbanın mesafesine bakın hocam. İner inmez izban ile gidin, 10dk yürüme mesafesinde kışla, yakın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSNefes25

Sag ol bu arada sulus alma yerinde basvurnuz bulunmaktadir yeni basvuru yapamazsiniz demesi normal mi?
    Yeni bilgi geldi merkeze gidince de alabilirlermis o yuzden direkt merkeze gidebilirsin. Eger sorun olursa yarim saatmis Egirdir'e gidip gelirsin. Yeni basvuru yapamaman normal.

• Askere giderken yanımizda ne getireceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: rmzn_10

benimde 66 NCI MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. tekirdağ çorlu size özel mesaj attım ama gelmedi tekirdağda askerlik yapan arkadaşlar var biraz sürgün yeri diyorlar ama ben çoık kötü birşey beklemiyoum gittiğimiz yer büyük biryere benziyor
    Bu bölük önceden istanbuldaymış 1-2 sene olmuş çorluya taşınalı , internette birşey yok iyi mi kötü mü diye

• llsmh L kullanıcısına yanıt
    Bugun askerlik subesine gittim isparta egirdiri sordum sulusu gostererek, degisim oldu kagitta ne yaziyorsa oraya git problem yok dedi bu arada sulus haricinde bisy lazm mi diyen arkadaslar onu da sordum sulus disinda hicbir sey lazim degil(kisa donem icin digerlerini ayni mi bilmiyorum) adam bana gulerek vallaha billaha sulus disinda bir sey lazim degil dedi nasil inanmayayim :)))

• Merhaba arkadaşlar, internette muğla ile ilgili araştırmalar yaparken bu siteye denk geldim. Yardımlaşma vs çok ilgimi çekti o yüzden bende kayıt olmak istedim.

Acemilik yerim ve esas birliğim “ muğla il jandarma komutanlığı” 2.celp grubuyum 6 aralık son katılış tarihi.

Çok mesaj var bütün sayfalara bakamadım ama aynı yere düştüğümüz arkadaşlarım varsa irtibata geçerlerse sevinirim, a veya b grubu farketmeksizin devrem olan herkese selam olsun.

• Beyler yemin töreninin ne zaman olacağını bilen var mı ? 1inde giriyoruz perşembe günü 2si cuma, normalde 3.cuma yemin töreni olur diyorlar 16sında mı olucak yemin töreni ? 23ü olacağını düşünüyordum ancak bu durum var bilgisi olan var mı ?
  • Benim belgede yüksekokul/üniversite terk yazıyor,ama ben aöf okuyorum hala,askerdeyken sınava girmek için bir sorun olur mu?
    Ben yanımda aöf öğrenci belgemi de götüreceğim.
  • Eğitim Birliği 5 İNCİ KOR. İS.A. KH. VE KH.HİZ.BL. /KIRKLARELİ PINARHİSAR / KIRKLARELİ

Celp Grubu 2

Esas Birliği 5 İNCİ KOR.İS.A. İS.SVŞ.TB. 2 NCİ İS.SVŞ.BL. / KIRKLARELİ PINARHİSAR / KIRKLARELİ

Arkadaşlar buraya gidecek var mı ?

• Kasım'da teslim olacak arkadaşlar KPSS olayını ne yaptınız? Nasıl sınava giricez bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.