Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben salı günü askeriyeden belgemi aldım kasım celbi için ama e devlette Askeralma Genel Müdürlüğü İşlemleri tamamlanmadı diyor. Kaç gün sonra düşüyor e devlete bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Aynı durum benim başıma da geldi. Aile hekiminin bulunduğu ilçe sağlık müdürlüğüne giderseniz anında değiştiriyorlar.Seçtiğiniz hekime muayene olabiliyorsunuz.

Yarın tatil zaten. Cuma günü de değiştirme işlemini yapsam bile muayeneye zaman kalmıyor. Benim merak ettiğim muayene için 31 ağustos son mu yoksa e devletten başvuru yaptıktan sonra 31 ağustos sonrasında da muayene olabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpmhuseyin -- 29 Ağustos 2018; 21:11:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans mezunuyum daha önce 2 yıllık tecil hakkımı kullanmıştım, 2017 kasımda da devlet memuru olarak işe başladım, 2018 kasımda da giderim diye hesaplarken son başvuru tarihini 31 ağustos olarak görünce şu an başımdan aşağı kaynar sular döküldü
    Cuma günü gitsem yetişir mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Lisans mezunuyum daha önce 2 yıllık tecil hakkımı kullanmıştım, 2017 kasımda da devlet memuru olarak işe başladım, 2018 kasımda da giderim diye hesaplarken son başvuru tarihini 31 ağustos olarak görünce şu an başımdan aşağı kaynar sular döküldü
    Cuma günü gitsem yetişir mi sizce ?

Eğer muayene olman gerekmiyor ise yetişir tabi. Yarın tatil cuma günü sabah şubeye git

• Arkadaşlar merhaba. Ben de Kasım celbi icin başvurumu tamamladım bayramdan önce. Suan askerlik durum belgesinde, sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor. Ama sizdeki gibi 30.10.2018 değil 30.09.2018 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Bu kafami karıştırdı. Bilgisi olan var mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana şubeden verilen kağıtta 30.10.2018 e-devlette 30.09.2018 yazıyor bende anlamadım sanırım şubede sıkıntı var
  • Herkese iyi günler. E devlette yoklama başvurup hastane işlerini bitirip şubeleri işleri de bitirmek için bir günde yetişir miyim. Malum Cuma son. Bu konuda tecrübeli olan var mı. Yani bir günde hepsini yapabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Eiyuu kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:30:36 >
  • Tekrar teşekkürler hocam sanırım 30 eylül yaklaşana kadar bir işlem yapmama gerek yok
  • Mahals M kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim yetişmez sisteme 1 gün sonra düşüyor
  • Aynı durum hocam. Sorun yok o zaman. Teşekkürler cevap için.

• Hocam benim arkadasimda pdr mezunu astegmen olarak samsuna gitti dagitimda hakkari yuksekova.

• Rica ederim
  • Arkaşdaşlar bende kasım celp de gidiyorum askere kayıtlı olduğum rize nereye cıkarım tahminen ve ne zaman belli olucak yerler ?
  • Hocam e devlet işini yaptım. Sadece muayene olup şubeye gidecem. Yine de olmaz mı dersin

• Aynı durum benim içinde geçerli yarın kasım celbi için son başvuru günü 1gün içerisinde halledebilirmiyiz bütün işlemleri

• Mahals M kullanıcısına yanıt
    Hocam yetişir mi bilmiyorum. Muayeneden sonra 1 ya da 2 iş günü demişti bizim şubede ama siz yine de subenize sorun, çünkü benim sistemimde 1 haftada görünmedi, subeye gittim, muayene sonucunu götürdüm, o şekilde halloldu. Yani en iyi şubedekiler bilir.

• Sabahın ilk ışıkları ile askerlik şubesine gittim arkadaşlar.Lisans mezunu olduğum için tecil ettirmiştim daha önce, hiçbir evrak götürmeden tecilimi bozdurdum.Kasım celp dönemine göz kırptık hayırlı olur inşallah.Ama son gün olduğu için baya kalabalıkdı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.