Şimdi Ara

3750 tl bütçe ile tam ekipman pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yıllık aradan sonra pcye geçme kararı aldım donanim bilgisi bakimindan çok uzakta kaldim buyuzden bana yardim edicek bilgisayardan çok iyi anlayan donanimhaber üyesine ihtiyacım var öncelikle geçis nedenim rainbow six siege yuksek fps ve rahat oyun oynamak istiyorum oynamayi dusundugum oyunlar
    Rainbow six, fifa serileri cs go kisaca rekabetçi tabanli oyunlar
    Böyle bir pc buldumhttps://www.itopya.com/v3-m1050ta-1202-r3-1200-msi-gtx1050ti-4gb-8gb-ram-1tb-disk-gaming-bilgisayar/ ne yapar ne eder tam bilemiyorum geriye kalan bütçe ile mouse klavye monitör alıcam mönitör mevzusu da aklımda bir soru kaldı 60 hz monitor alırsak 200 fps veren bur oyunda sadece 60 ınımı hissedecez
    Yardım ediceğinize inaniyorum ozellikle pc master race diyen tayfa beni pcye geçirin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu tarzda bir konu acmayı düşünüyordum kara cuma dedikleri birşey varmış o zamana denk getirip saglam birşey almayı planlıyorum butcem konu sahibi arkadasla hemen hemen aynı bilgi arkadaslardan yardim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu teknik yardım bölümüne açmışsınız "Sistem Tavsiyeleri" Bölümüne açarsanız Daha çok insandan yardım görüş öneri alabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmasını istemem ama Dolar şuanda 3.90 bandında Sistem yenilemek yada Sıfırdan sistem yapmak şu günlerde Hiç akıllıca değil bana sorarsanız biraz kurun düşmesini bekleyin aynı paraya daha iyi sistemler elde edebilirsiniz.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 9 Kasım 2017; 9:56:20 >
  • Merhabalar,

Bence bölümüne direkt geçeceğim;

1) Doların bu kadar kara borsa emsali değişkenlik gösterdiği günlerde yeni bilgisayar almak cidden çok riskli! (Alınmaz demedim) Riskli!
    2) Piyasada şu an ekran kartı bilgi kirliliği dolaşmaktadır. Nvidia serisi olarak 1080 almanı çok isterdim. Lakin ülke şartları gereği bu pek mümkün olmayacaktır. 1060 belirttiğin oyunları üst segment oynaman izin versede gönlüm GTX1080
    3) İşlemci piyasasında ise İ9 versiyonlar çıktığı için İ7'ler şu an stok yapılmaktadır.

Önerim; Kesinlikle Ocak sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim. Çünkü yeni ürünler piyasaya girecek ve dolayısıyla 3,750TL alacağın ürün kat ve kat üstünde performans ürünleri alabilirsin.

İllede ben alıcam dersen özelden ulaş, ve durum değerlendirmesi yaparak bilgi verebilirim.

Kolaylıklar Dilerim.

• sene 2018 olucak hala doların düşüceğine inanan insanlar var. bence olabildiğinde erken al ki dolar daha da yükselmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.