Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çogu insanın derdi maaş alıp ailesine bakabilmek zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Kaçak değilde bakaya dediler firari demek istiyorsun sen galiba ? Öyle birşey olacağını sanmam sevk belgesi gelmeyipte gitmeyen çok kişi var hepsi firarimi sayılıyor.

Kaçak derken ne demek istedin yoklama kaçağımı bakayamı çok ortada bir kelime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALAYINA-GİDER kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz durum yeni yasa Madde 21'de bakaya/geç iltihak bakayası olarak geçiyor. Madde 24'e göre idari para cezası ile cezalandırıyor.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Dur be hacı daha bedelli bile başlamadı.
    Eskiye göre bakaya yani değilmi ben daha eksi sistemdekine cevap alamadan yeni sistem geldi.

• Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Mezunu Olup, Kaç Kişi Uzun Dönem(Yedek Subay) Başvurmuş Öğrenebilirmiyim Sayımızı bilelim
  • 2023 e kadar tecilliydim tecili bozdum Ekim ayına kadar tecilli gözüküyordu şimdi temmuz olmuş benim askerliği ağustosa çekmişler terhisler olunca bakalım hayırlısı herkes için 2 temmuz da yerimi de eklerim

• senolylmzz S kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam ben varım dostum

• PUT THAT COOKIE DOWN NOW kullanıcısına yanıt
    Ne zaman başvurmuştun ki hocam ?

• Yedek subaylık işaretleyip eğer çıkmazsa bedelli yapabilme imkanımız var mı arkadaşlar ?

• mediatic_ kullanıcısına yanıt
    Var
  • Arkadaşlar ben tecilimi mayısın sonunda ağustos celbinde gitmek için bozdurmuştum, şubede bana temmuz 15 te şubeye tekrar gelmemi söyledi görevli arkadaş,bu süreye kadar yapmam gereken atladığım bir şey var mıydı? askerlik durum belgesi sorgulamasında sınıf ve tertibat bekliyor diyor ama e-devlet üzerinden sınıfıma bakmak istediğim kayıtlı yoklama bulunmamaktadır tarzında bir şey yazıyor? yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Edit: 18/07/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE
    İLİŞİĞİ YOKTUR. Askerlik durum belgesinde böyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrearici -- 30 Haziran 2019; 18:2:17 >
  • emrearici kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok muhtemelen 18 temmuzda askersiniz. 15 inde sülüs belgesi için çağırmıştır. O da e devletten 1 kereye mahsus olmak üzere alınıyor zaten.
  • Bedelli başvuruları haftaya başlıyormuş hayırlı olsun.
  • cazador1453 kullanıcısına yanıt
    Bunu detaylı olarak anlatabilir misin rica etsem :) . 1 Temmuz itibariyle bedelli başvuruları başlanacak deniyor. 6 ay çıkarsa nasıl başvurucaz.
  • CHaKi35 C kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok ama kısa dönem çıksa da sülüsü almadığınız sürece başvurabilirsiniz. Hatta bedelliye başvurmazsanız tecil de edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Sıkıntı yok muhtemelen 18 temmuzda askersiniz. 15 inde sülüs belgesi için çağırmıştır. O da e devletten 1 kereye mahsus olmak üzere alınıyor zaten.
    Teşekkür ederim,sülüs belgesini almadan önce yolluk vs. gibi şeyler ptt ye mi yatırılıyor,Bu belgeyi daha erken bir tarihte alabilir miyim ? Birde internette hazır satılan gerekli eşyaların bulunduğu asker setleri var bunlardan birini alsam işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrearici -- 30 Haziran 2019; 19:26:22 >
  • cazador1453 kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim. Birkaç birşey daha sormak istiyorum sana . Bu sonuçları 12sinden önce öğrenebilme şansımız var mı ? Birde bu durum belgesinde 18 temmuz yazması a grubuna girdik demek mi ?
  • Merhaba arkadaşlar, tecili bozdugunuzda askerlik şubesinde verilen belgede sizlerde de yedek subay aday adayı mı yoksa yedek subay adayı mı yaziyor ? Saygılar.

• Merhaba arkadaşlar, tecili bozdugunuzda askerlik şubesinde verilen belgede sizlerde de yedek subay aday adayı mı yoksa yedek subay adayı mı yaziyor ? Saygılar.

• Miharbi3346 M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak STATÜSÜ: YD. SB. ADAYI YAZIYOR. Neden sordunuz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.