ZTE Nubia V40 Design
Selamlar ZTE Nubia V40 Design aldım yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum.
1) Telefon kullanınca ısınıyor oyundan vs bahsetmiyorum normal olarak instagram youtube'da vs uzun süre (20 30 dk) ekran oto parlaklıkta vakit geçirince ısınıyor. Telefonun alt kısmında ne varsa orası sürekli sıcak ekranın en alt dip kısmı özelllikle deli gibi ısınıyor.
2))Bazen anlamadığım şekilde video izlerken yada müzik dinlerken seste anlık takılmalar oluyor. Ama sadece seste görüntüde vs. bişey yok. Mesela müzik dinlerken güç düğmesine parmak okutunca / kilit ekranını açınca müzik anlık (1 sn bile değil sadece ses) takılıyor. Youtubeda video izlerken tam ekran yaparken aynı sekilde yine ses anlık takılıyor. Bazen müzik açıkken bildirim gelince bildirim sessizde olsa dahi yine müzik sesi anlık takılıyor. Sebebini çözemedim sistemsel mi benim cihazda mı sorun var.
3)Bataryası iyi gidiyor fena değil.
4)Ekranı çok iyi. Telefonun en güzel yeri gerçekten ekranı diğerlerinden kısıp ekrana vermişler, Lakin youtube'da bazı videolarda 1080p seçeneği çıkmıyor.
5)Telefon kutudan arkasına imei vs. bilgiler yazan yapışkan sticker ile geldi. Çıkarana kadar canım çıktı. Öyle bi yapışmış ki silgiyle silerek artıkları temizlemek zorunda kaldım.
Söyleyeceklerim bu kadar benim telefona mı özel bunlar yoksa değil mi bilmiyorum. Garantiye göndericem ama yazılımsal falansa boşuna göndermeyim diye düşünüyorum...
Kullanan başka arkadaşlar cevap verirse sevinirim. İyi forumlar
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/zte-blade-v40-design.html
Son Giriş: 37 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 404
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.549 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 226 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar