Şimdi Ara

3770k mı 4790k mı? Öncelik Oyun performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Adam oyun oynuycam diyor render yapcam demiyor o kadar para verilirmi işlemciye
    Eger ole olsa adamlar ps4lere en iyi işlemciyi koyarlardi iiy bir ekran karti yerine!

Arkadaş ironi yapmış.
  • kafayı yicem
    Bir kişi 4690k al diyor 6 kişi o yoruma katılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: merteren67

kafayı yicem
    Bir kişi 4690k al diyor 6 kişi o yoruma katılmıyor

Katılmasınlar biz i7 boşunamı alıyoruzcular

@xmxksk 8 çekirdeğin yük aldığını görmedim ben daha.Afterburner ile bir daha bakabilirmisiniz belki kulalndığın program sanalçekirdeklere yük bindiriyordur.

Göreceğin üzere sentetik testlerde 4770k sanalçekirdek avatanjını kullanmış ancak iş oyunlara gelince aynı mhzde aynı performansı vermiş.

4770k ile karşılaştırma nedenim aynı mhzlerde çalışmaları yoksa 4790 da tamamen aynı işlemcinin güncellenmiş oclanmış hali.

Kısaca 4690k almak en mantıklısı.İstersen şimdi oyuna girip sanalçekirdeklerin yük almadığını sana gösterebilirim.

• eger yeni sistem toplayacaksan bence hiç bukadar para harcama 8320 al parayı ekran kartına yatır emin ol daha cok memnun kalırsın
  • ben burada birşey anladım. intel ve amd ciler ayrıldığı gibi birde intel 4 çekirdekçiler ve 8 çekirdekçiler var

Arkadaşlar

4690k Almaya karar verdim eğer fikrimi değiştirmek isteyen varsa lütfen gerekli açıklamayı yapsın.

CRYSİS 3 ULTRA grafik ayarlarında. 780Tİ kart ile 4690k işlemci takılı iken 53, 4790k takılı iken 54 fps almış.
  • quote:

ben burada birşey anladım. intel ve amd ciler ayrıldığı gibi birde intel 4 çekirdekçiler ve 8 çekirdekçiler var

Arkadaşlar

4690k Almaya karar verdim eğer fikrimi değiştirmek isteyen varsa lütfen gerekli açıklamayı yapsın.

CRYSİS 3 ULTRA grafik ayarlarında. 780Tİ kart ile 4690k işlemci takılı iken 53, 4790k takılı iken 54 fps almış.

sakin ol şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitakilli

quote:

ben burada birşey anladım. intel ve amd ciler ayrıldığı gibi birde intel 4 çekirdekçiler ve 8 çekirdekçiler var

Arkadaşlar

sakin ol şampiyon

Akadaş sinirlenmiş hocam her kafadan bir ses.

Bu arada intelin 8 çekirdek işlemcisi yok 1150 için.

4 çekirdek i7 i5 ler 2 çekirdek i3 ler pentium 2 çekirdekler ve celeron tek çekirdekler.

Amd konusuna hiç girmeyeceğim bende eskiden ağır amd fanıydım ama fx serisinin rezaleti intele geçirtti beni.

• quote:

Arkadaşlar

ilerdeki ekran kartlari buyuk ihtimalle 8 cekirdek istiycek cikicak oyunlarda istiycek sanirim cunku 4k oyun anca o sekilde yapabilirler sanirim.ileriye yonelik almak istiyorsan i7 al bence tekrar işlemciye para harcamak istemiyorum dersen yada ilerde sli yada cf yaptiginde 4 cekirdek yetmez cunku!..
    Cunku bende i5 vardi dar boyaz yapti ekran kartima i7 almak zorunda kaldim!

• merteren67 kullanıcısına yanıt
    Tabiki de 4790k haswell tabanlı ve yüksek overclock kapasiteli bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruya bak. 4790k daha iyi taabi
  • 3770 i sallayın eksenden 4790k alın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.