Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.467
Cevap
40
Favori
343.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Timur 44

Mezun olduktan sonra 2 ay süren var tecil için. Tecil işleminde boyun falan ölçülmüyor(herhangi bir sağlık muayenesi istenmiyor); ne zaman askerlik başvurunu yaparsan o zaman muayeneye gidiyorsun.
    ASAL Yoklama Başvurunu yaptığında seni aile hekimine yönlendiriyor. Aile hekimi muayenesinde sana kilonu boyunu falan soruyor. Kimi aile hekimi verdiğin cevabı yazar geçer, kimisi ölçer; aile hekimine göre değişiyor. Veya o muayenede ters bir şey görürse(mesela kilon fazlaysa) hastaneye sevk edebiliyor ve oradan alınan raporu şubeye bildiriyorsun. Bu raporlarda(aile hekimi ve eğer hastaneye sevk edildiysen oradan aldığın rapor) sağlıklıysan ve askerliğe elverişliysen tercihini(yedek subay/astsubay/er) yapıyorsun.
    Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasquez BROM V kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey mümkün olamaz şube yanlış bilgi vermiş. Tüm sonuçlar 24 Ocak'ta belli olacak. Öyle olsaydı Asal duyuruda belirtirdi.
  • denizb13 D kullanıcısına yanıt
    bana da aralık sonunda açıklanacak dediler. bekliyorz bakalım. hala sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor. ocak-şubat da askere gitmem gerek düğün yapacam. inşallah sonraya atmazlar
  • Resmen askerlik bir engel.Ne işe girebiliyoruz ne bi projeye. Aylardır bekliyoruz
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Eğer ayrı eve çıkmak istemezsek er ve erbaşlarla birlikte koğuşta mı kalacağız?

• bugün şubeye gittim. mayısta gidebilirsin dedi görevli.

herhangi işlem yapılmadı

mayıstan önce askerlik şubesine gitmem yeterli mi ?
    yoksa şimdiden uğraşıyım mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 20 Aralık 2019; 21:38:10 >
  • Koğuşta kalma yok. misafirhane, orduevinde kalabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün son gün diye tecili bozdurdum muayene oldum üniversite sınavlarına gore gideceğim eğer tekrar tecil ettirmek istersem 24 ocaktan önce tekrar tecil ettirebilir miyim?

• Başvuru sayısı ile ilgili tahmini olan var mı?Kasım celbine göre başvuru sayısı nasıl acaba?

• Üff be forumdaşlara bak daha şubatta başlayacaklar iyiki ekimde başladım $94 hakkari çukurca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 23 Aralık 2019; 2:29:51 >
  • Yedek astsubay adaylarında durum belgesinde tarih yazmıyor. Yedek subay adaylarının hepsine tarih eklendi. Bu ve daha fazla bilgiler için gruba bekliyoruz.
    Telegram
    TSK 378. DÖNEM (ŞUBAT 2020) SUBAY - ASTSUBAY - ER/ERBAŞ
    https://t.me/tsk378

• Tunca5252 T kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bir bilgim yok askerlik şubesine sormanız daha iyi olur

• Beyler 2018/haziran üniv.den mezun oldum. 2 yıllık tecil sürem 2020/Haziran'da doluyor. Ağustos'ta Kpss sınavım var ve Ağustos'tan sonra gitmem gerekiyor askere kısaca. Şimdi 4 sorum var. Birincisi; normalde senede 4 celp dönemi varmış;Şubat celbi-Mayıs celbi-Ağustos Celbi-Kasım celbi diye. Ama 2020 Şubat'tan sonra yeni sistemle birlikte artık her ay yeni celp dönemi olacağı konuşuluyor bu doğru mu, 2020 celp dönemlerini bilen var mı ? İkinci sorum; eski sisteme göreyse ben Kasım celbine kalabiliyor muyum ? Üçüncü sorum;eğer Kasım celbine kalamıyorsam veya artık her ay yeni celp dönemi varsa, 2-3 ay kaçak gezsem sıkıntı olur mu ? Dördüncü sorum; normalde tecilim bitince süreç tam olarak nasıl işliyor, önce muayeneye mi gitmem lazım ve kaç gün içinde gitmem gerekiyor ? Bilen Cevaplayan olursa teşekkürler.

• Gelmeyin torunlar harbi diyorum 35bini verin gelmeyin. Cidden üzülürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

Gelmeyin torunlar harbi diyorum 35bini verin gelmeyin. Cidden üzülürsünüz.
    35 binimiz yok ne yapalım?

• K.İ.N.G kullanıcısına yanıt
    Durum o kadar mı vahim?
  • arkadaşlar merhaba
    Ben ağustos celbinden beri bekliyorum kasım çıkmadı sorun olmuş asım gözükmemiş vs vs yukarda bahseden arkadaşlar vardı şimdi birşey sormak istiyorum subat celbi için tekrardan subeye gittim işlerimi hallettim 10 gün önceye kadar e devletten askerlik hizmet tercih işlemlerine tıkladıgımda askerlik subesnden yapılan işlemler şubeden devam ettirilmelidir yazıyordu bugün tekrar tıkladıgımda işlem yapmama izin verdi sizlerde de acıldı mı bu kısım şubeden yapan arkadaşlar yoksa bende tekrardan mı sorun oluştu?

• quote:

Orijinalden alıntı: teasertr

arkadaşlar merhaba
    Ben ağustos celbinden beri bekliyorum kasım çıkmadı sorun olmuş asım gözükmemiş vs vs yukarda bahseden arkadaşlar vardı şimdi birşey sormak istiyorum subat celbi için tekrardan subeye gittim işlerimi hallettim 10 gün önceye kadar e devletten askerlik hizmet tercih işlemlerine tıkladıgımda askerlik subesnden yapılan işlemler şubeden devam ettirilmelidir yazıyordu bugün tekrar tıkladıgımda işlem yapmama izin verdi sizlerde de acıldı mı bu kısım şubeden yapan arkadaşlar yoksa bende tekrardan mı sorun oluştu?
    Az önce e-devlete girdim benimde işlem yapmama izin verdi. İkinci altı ay sorusuna şubede evet demiştim o günkü şartlardan dolayı şimdi hayır diye değiştirdim. Bende kafama bunu takıyordum 6 aydan sonra terhis olamayacağım diye.

• Normalde 2020 Aralık'a kadar tecil hakkım vardı ama 5 Kasım'da tecili bozdurup Şubat celbi için başvuru yaptım. Şimdi o başvuruyu iptal edip Aralık 2020'ye kadar olan tecil hakkımı kullanabilir miyim? Askerlik şubeyi arıyorum ama ya meşgul çalıyor ya da birine ulaşamıyorum ve il dışında olduğumdan gidip de soramıyorum da. O yüzden buraya bir sorayım dedim.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.