Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.467
Cevap
40
Favori
343.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Komandooo33

Ekimde askerlik için tüm işlemleri hallettim ve şubatta gitmeyi bekliyordum. E devlette hizmet tercihleri kısmına baktığımda YÖK bilgisi ve subay seçenekleri in görünmediğini gördüm. Oysaki ben her şeyi uygun şekilde yapmıştım. Ben de e devlette hizmet tercihleri kısmında güncelleme yaparak düzelttim. Gördüğüm kadarıyla benzer durumla bir çok kişi karşılaşmış. Güncelleme yapınca şubatta askere gitmemiz engellenemez değil mi? Ya da herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayız değil mi? Ben şubeyi aradım ama açan olmadı. Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar net cevabı öğrenip bilgi verebilirse sevinirim.
    öğrenen var mı arkadaşlar. Arıyorum açan yok
  • arkadaşlar ben askerlik şubesini aradım onların sistemin de yedek subay adayı göründüğümü söylediler. Mezun bilgileri de görünüyormuş. Edevlete bakma sen güncellemede yapma dediler. E devlette böyle mezun bilgim yok.378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han Soloo -- 25 Aralık 2019; 14:30:45 >
  • Han Soloo H kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapanlar ne yapacak peki şimdi ?
  • Emre A. kullanıcısına yanıt
    askerlik şubesine de çok güven olmuyor şahsen belli olmaz. Yerler 15 ocakta açıklanacak dedi pek inanmadım.
  • Ben de telefonla aradım, durumu anlattım. Bana e devlette de günceleme yapabileceğimi bir sıkıntı olmayacağını, en son yapılan işlemin kabul göreceğini söylediler. Yani dediklerine göre güncelleme yapmakta sıkıntı yok, 15 ocakta açıklanana kadar yapılacak her güncelleme kabul ediliyormuş. Ama yukarıdaki arkadaşa farklı demişler sanırım. Net olarak kesinleştirmek lazım arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 26 şubatta gitmek istiyorum.Şansım varmı ? illa 30 ocak mı çıkar? önlisansım

• Co0lest C kullanıcısına yanıt
    Yedek astsubaylık çıkarsa 30 Ocak'ta gidersin(Resmi açıklamada yedek subaylar ve yedek astsubaylar için tek tarih yazıyor o da 30 Ocak).
    Er olursan yine 30 Ocak'ta gidebilme ihtimalin var ama Şubat veya Mart ayında gitme ihtimalin de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur 44 -- 25 Aralık 2019; 19:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aynı şubeyi 2farklı günde arayıp 2farklı insanla görüştüm yedek subaylığa basvurduğumu ne zaman açıklanacağını sordum biri 24ocak dedi e dedim önce ki dönemde 15gün erkenden açıklanacağı söylenmişti 6gün süre yani nasıl yetecek işi bırakıcaz işlerimiz var vs yani yapılabilecek bir şey yok dedi
    Bir sonra ki gün aradığımda görüştüğüm kişi muhtemelen 15ocakta açıklanır 15gün sonra gidişler başlar dedi ama dedim milli savunma bakanlığı sitesinde 24ocak diyor açıklanma için belli olmaz o tarihler dedi
    Yukarıda bazı arkadaşların dediklerine katılıyorum MSB hangi tarih dediyse bence o tarihte açıklanır kendilerini yanıltmazlar.

• Timur 44 T kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim, polislik sonucu bekliyorum da şubatın ilk haftasına kalabilir.Askere gidersem hakkım yanıyor.Bakayada kalmak istemiyorum.Nasibe kaldım..:(

• Merhaba arkadaşlar ben e devletten girince nedense yedek subay ve yedek astsubay başvurumu göremiyorum hakkınızda herhangi bir sınıflandırma yok diyor acaba şubeden yaptığım için mi? Bir bilgisi olan var mı acaba

• Han Soloo H kullanıcısına yanıt
    Bu güncelleme konusunda da bana güncelleme yapmakta sıkıntı olmaz şeklinde cevap verdiler.. Ben de yaptım. Umarım bir sıkıntı olmaz kesinleştirebilsek keşke bu durumu

• Ben e devletten kontrol ediyor tarih yazmıyor ama şubeden aldığım belgede mayıs celp dönemi yazıyor 23 aralıkda yoklama yaptım

• Kelime hatası olmuş 😃

• Komandooo33 K kullanıcısına yanıt
    İnşallah sıkıntı olmaz. Ben yapmadım güncelleme böyle duruyor.378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
  • Komandooo33 K kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra bende tarih gitti sizde de gitti mi. "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR." böyle yazıyo.
  • Emre A. kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim bende askerlik hizmet tercih işlemleri sayfasına tıkladım fakat güncelle ya da kaydet bölümlerine tıklamadım ama suanda askerlik durum belgesi sorguladığımda bendede tarih yazmıyor
    Düne kadar 30.12.2019 yazıyordu şubeyide aramak istemiyorum en sonunda küfür yiyeceğim bilgi alan olursa takipteyim

• inşallah yedek subay felan olarak gideriz. Bu yedek subaylık neye göre belirleniyor?
    İktisat mezunuyum 2,49 mezuniyet notum.
    Devlet memuruyum
    Askerlik için yüksek lisansı iptal ettirdim.
  • Selam dostlar, aynı sorunu bende yaşıyorum güncelleme yapıp kaydettikten sonra durum belgesinde ki tarih silindi dün sabah 30.12.2019'a kadar askerlik ile ilişiği yoktur diyordu. Nedenini anlayan var mı, sanırım güncelleme yapmayanlarında tarihleri silinmiş
  • Tarihin kalkmasının güncelleme ile ilgisi yok.Ben yapmadım ben de yok tarih artık.Ayrıca 20 aralıktan sonra güncelleme yapanlar için kendi ekranlarında değişiklikler gözükür.Msb 20 aralık halinde ne ise onu almış , benim aldığım bilgi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aulissa

Tarihin kalkmasının güncelleme ile ilgisi yok.Ben yapmadım ben de yok tarih artık.Ayrıca 20 aralıktan sonra güncelleme yapanlar için kendi ekranlarında değişiklikler gözükür.Msb 20 aralık halinde ne ise onu almış , benim aldığım bilgi bu.
    Bu durumda şubat celbinde gitmek ile ilgili güncelleme yapanlar herhangi bir sıkıntı yaşamaz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.