Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.467
Cevap
40
Favori
343.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Çukurcadayız birader noldu üs bölgesinde sınıra en yakın noktalar defalarca taciz edilen yerler bunlar? Sanırsın Irak diyo gelin görün burdaki üs bölgelerin durumunu. Sıcak suyu bırak su yok, yemekler taşıma. Konteynerda kalıyosun. Her sabah en az diz boyu kar. 12 saat nöbetlerde cabası. Sen ne biliyosun da konuşuyosun pardon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim.turkannn İ kullanıcısına yanıt
    Şubat celbi başvuruları 20 Aralıkta bitti.
  • E devlette zamanında hem acemi hem usta aynı anda açıklanıyordu ve büyük ihtimal aynı yerler çıkıyordu o neden kalktı bir bilgisi olan var mı ?

• Lt. Aldo Raine kullanıcısına yanıt
    Hacım onu sormuyorum şubenin verdiği belgede mayıs celp dönemi yazıyor ama e devlette herhangi bir tarih yok sınıf ve tertibat bekliyor yazıor

Tamam hocam 20 aralıktan sonra yaptırmışsın işlemini. onun için mayıs yazıyodur demek istemiştim.
  • Lt. Aldo Raine kullanıcısına yanıt
    Ama e devlette herhangi bir tarih yok direk sınıf ve tertibat bekliyor yazıor

net bilgi için cimere danışabilirsin.
  • Eskişehir askerlik şubesine gidip güncelleme durumunu anlattım sistemde şubat görünüyor dedi sıkıntı yokmuş ancak kurcalama bidaha sıkıntı olursa haber veriyoruz zaten dediler.

• İstanbul için görüşebilen oldu mu ? Sıralama doğru gözüküyor ancak mezun bilgileri bende de mevcut değil.Umarım sıkıntı çıkmaz.Eğer bu konu hakkında yeni bir bilgi edinen olursa bilgi verebilir mi? Teşekkürler şimdiden,hepimiz adına hayırlısı olsun
  • Han Soloo H kullanıcısına yanıt
    Ben niye böyle bı sayfaya ulaşamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum bende iktisat mezunuyum ortalama 2.52 ama malesef bizim için çok fazla kadro açmıyorlar haziranda mezun oldum yeni mezunum bundan bi önceki celpte bütün sınıf arkadaşlarım başvurdu yedek subaylığa neredeyse hiçbirine çıkmadı zor yani ihtimalimiz

• deathoath D kullanıcısına yanıt
    Bende aynı bu şekilde düşünüyordum ama etrafımda kendi bölümümden 2 3 kişi gittiğini görünce ufak bi umutlanmadım değil :) RTS(Radyo Televizyon ve Sinema) mezunuyum bir aynı şekilde RTS mezunu tanıdık bir de kameramanlık okuyan tanıdığa yedek subaylık çıktı. O yüzden Allah'tan umut kesilmez. Hayırlısıyla çıkar inşallah :)
  • K.İ.N.G kullanıcısına yanıt
    Sana vahim gelen, zor gelen bir başkasına da aynı gelecek diye bir kaide mi var ? Zor da olabilir yada çok vahim de olabilir her şey ama buraya gelip sanki herkes senin yaşadıklarını yaşayacakmışcasına, yaşadıkların sana geldiği gibi herkese çok zor gelecekmişcesine insanlara kendince bir dille '' torunlar gelmeyin 35 bin verin gelmeyin üzülürsünüz '' gibi saçma sapan, üstelik kanunen suç teşkil eden bir cümleyle nasihatta mı bulundugunu sanıyorsun? O 35 bin'i 20 defa verebilecek gücüm varken tercih etmeyip şuan sevkimi bekliyorum, hiç bir şey bilmiyor olsam bile bunu biliyorum güzel kardeşim.

Her ne olursa olsun Allah' emanet ol, sağlıcakla kal tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuedo -- 26 Aralık 2019; 15:39:14 >
  • kev96 kullanıcısına yanıt
    Ben güncelleme yaptım e devlette. Telefonla görüştüğümde sıkıntı olmaz dendi. Ama netleştirmek lazım. Umarım günceleme yaptığım için şubata gitmeme engel olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bekleyelim bakalım çıkarsa gideriz.
  • bence çok fazla kurcalamayin siz de, çok zorunda kalmadıkça. Ne yapacaklari belli olmaz, mağdur olmayın durduk yere.

• Komandooo33 K kullanıcısına yanıt
    Ben olduğu gibi bıraktım tek sıkıntı üniversite mezuniyet bilgisi yok gözüküyor. Ama sıralamada Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er olarak sıralı. Umarım ne zamanda sıkıntı olur ne de mezun bilgisi yüzünden Yedek Subaylıkta...
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    35 bin vermeyin gelmeyin diyince askere alınmamış mı oluyor? Daha askere gitmemişsin henüz. Şartları bilmiyorsunuz burdaki o yüzden yorum yapman hayrına değil güzel kardeşim. Ben makina mühendisim, tanıdığım öğretmenlerde var burda ha batıya çıkanda var tabiki. Unsura çıkıyor insanlar 10km yol yürüyolar yarım metre karda 2 günde 1 sırtlarında çantalarla bixilerle, g3lerle. Yolları bilmeden hele hele daha askere gitmemiş ve doğuya gelmemişken, çevreyi bilmeden sen konuşma rica ediyorum. Kanunen suç filan işlemiyorum 35 bini verin bedelli yapın diyorum. Askerden kaçın demiyorum farkındaysan. Askerlik sorununuzu bedelli ile çözün diyorum. Öyle toz pembede değil her şey. Çok kişi gördük biz 12 aya uzatıcam diyip 2500 rakıma üs bölgesine çıktığında 12saat gece nöbeti üzerine 4 saat kar küreyince vazgeçen. Gelin şartları görün bi sonra konuşun. Ben de askere gelmeden önce yapar gelirim diyodum ama davulun sesi uzaktan hoş geliyo malesef.

Ben iktisat mezunuyum, 365. dönem yedek subaydım, benim gibi 5 kişi daha vardı iktisat mezunu, sadece Karamürselbey'de. Ancak 366. dönemlerden yerime maliye mezunu geldi. Şöyle oluyor, mezun olduğunuz bölüme göre kadrolar açılıyor ve ona göre rastgele seçiliyorsunuz.

Kısacası, her şey olabilir.
  • Ben de Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. Puanım 2,52. Birinci sıraya yedek astsubaylık ikinci sıraya da yedek subaylık yazdım. Yedek subaylık zaten olmaz da bir ihtimal astsubaylık olur belki.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.