Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son aylarında sinava ve sözlü mülakata giriyorsun diye biliyorum. He deyince de kalamiyorsun bizim orada 10 kişi basvurduysa 2 kişiyi filan aldılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klâsik askeriye özeti bolca karşılaşacak bolca yapacaksınız.

• Miui kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğin doğrudur herkesi almazlar ama sorum yaş konusuyla alakalı. Yaşımdan dolayı problem yaşar mıyım? Senin yaşın geçmiş hadi artık evine sınava, mülakata vs giremezsin derler mi? Yoksa yedek astsubay olduktan sonra yaşımın önemi kalmaz mülakat sınav her ne ise geçersem kalabiliyor muyum? Öğrenmek istediğim konu bu.
  • Amasya 12. Pea 2 tabur 1 bölük çıkan var mı😄👍 geçmiş olsun

• Allah aşkına okuduğunu anlayan biri cevap verebilir mi
  • teketekteketek T kullanıcısına yanıt
    Vallahi birincisi 94 lü olman sorun olacağını sanmıyorum. Ben 91 li iken 371 kd olarak yaşıtlarımız gidiyordu teğmenliğe. Yaş kriterini hiç araştırmadım ama. Herhangi bir bilgi yok mu internette.

• ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı Yedek subay ,bölüm Elektrik Elektronik Mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .HBO. kullanıcısına yanıt
    kardeşim nasıl ulaşalım birbirimize :)
  • teketekteketek T kullanıcısına yanıt
    Ne oldu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow0678

Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı/Kütahya/Kütahya Merkez Er çıktı gördüğüm kadarıyla baya kişi var.

Gördüklerim;

@arslantr55 @Avukat4694 @karabdul34 @ameka @Sinan5734 @enes7eo @Baykus_ @irep32 @cetkin41

Ankara da olanlar haber edin birlikte gidelim.
    Ben de kütahya er 🤚🏼

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben temmuz 94 doğumluyum. Allah nasip ederse ağustos celbinde askere gideceğim. Yedek astsubaylığa başvurmuştum. Eğer yedek astsubay gidebilirsem de kalmayı düşünüyorum ama kafama bir şey takıldı. Tam gideceğim dönem 26 yaşıma girmiş olacağım. Önlisans mezunuyum. Dış alımlarda önlisans mezunlarına 25 yaş sınırı var diye okudum internetten. Tam bitireceğim dönem 27 yaşıma girmiş olacağım. Ben kalmak istiyorum dediğimde yaşımı problem ederler mi yedek astsubay olarak görev yaparken? Senin yaşın geçti kalmak için sınava/mülakata giremezsin derler mi? Hiçbir yerde kesin bir şey okuyamadım aktif olarak görev yaparken olan durumla alakalı. Bilgin varsa cevaplarsan çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teketekteketek -- 29 Mayıs 2020; 9:35:35 >
  • @teketekteketek
    Muvazzaflık için iç-dış alım fark etmeden yaş şartı aranacaktır. Yedek astsubaylık da bir askerlik görevidir. Şansa veya kura ile yedek astsubay seçilmeniz muvazzaflığa geçişte size (yaş şartı konusunda ayrıcalık tanınması) kolaylık sağlaması düşünülemez. Etik/adil açıdan da doğru değildir.
    Aşağıda muvazzaf astsubay 2019 alım ilanı linki verdim. O zaman bile 1 ocak 1994 sonrası demiş. Siz kadroya başvurunca muhtemelen 2021 olacak. Dolayısıyla yaş şartı 2 yıl atacak, 1996 olacak. Çok ümitli olmayınız derim ama gittiğiniz birliklerde personel şubeye / bağlı olduğunuz tabur/bölük personel astsubayına sorabilirsiniz.

@Miui
    371. Dönem mayıs 2018de gidenler, 91 doğumluların muvazzaf subaylığa başvurabilmesi normal. Subaylık için lisans mezunları için yaş şartı, 2019 için 1 ocak 1992 sonrası idi. 2018 için bu 1 ocak 1991 ve sonrası olacak, ucundan yakalamışlar.

https://ilan.memurlar.net/common/job/advert/documents/48632/absklavuz8102019.pdf

• legend58 L kullanıcısına yanıt
    bazıları narlıdere için hiç iyi konuşmuyor. kişiden kişiye değişiyor heralde 😅

• Takım komutanı veya meslekçi durumunuz "SÜLÜS" belgenizde yazacakmış arkadaşlar.

• 20. zırhlı tugay komutanlığı Şanlıurfa ya düşen var mı?Burdan usta birliğine nereye gidebiliriz?Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum

• Muvazzaf astsubay kalmak isteyenler yaş şartı var.
    377.doneme 1995 doğum şartı arandı
    Ayrıca branş acmadilar,komando için alim açtılar
    Onda da 100 kişide 5-6 kişi başvurdu
    Şuanda içinizde asker olmanın gururunu yaşıyor olabilirsiniz.
    Ama emin olun buraya gelin,bir parçanız kopacak.
    Ne kadar çok olduğunu goruceksiniz
    Nöbetler böyle4-5 tane doseyecekler aylik.
    Kısaca soylim.
    Eğitim de 300 lira para alırsınız.2 ay boyunca
    Kura çekilecek,kurada %10 dereceye girerse istediği yeri seçebilir.
    Maaşınız 5350.
    Doğuya çıkarsanız bölgeye göre,tek çift tazmiant alırsınız
    Kara kuvvetlerinde tek tazminat 1150 lira
    Çift tazminat birleşirse 2500 lira
    Piyade olup doğuya düşenlere geçmiş olsun
    Devrem piyade 2 aydir üs bölgesinde.
    Konteynır da kaliyorlar
    İran sınırı.
    Bı sorunuz varsa comezlere tavsiye etmeye calisirim

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Nasibimizde yoksa yapar döneriz sağlık olsun. Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teketekteketek

Hocam ben temmuz 94 doğumluyum. Allah nasip ederse ağustos celbinde askere gideceğim. Yedek astsubaylığa başvurmuştum. Eğer yedek astsubay gidebilirsem de kalmayı düşünüyorum ama kafama bir şey takıldı. Tam gideceğim dönem 26 yaşıma girmiş olacağım. Önlisans mezunuyum. Dış alımlarda önlisans mezunlarına 25 yaş sınırı var diye okudum internetten. Tam bitireceğim dönem 27 yaşıma girmiş olacağım. Ben kalmak istiyorum dediğimde yaşımı problem ederler mi yedek astsubay olarak görev yaparken? Senin yaşın geçti kalmak için sınava/mülakata giremezsin derler mi? Hiçbir yerde kesin bir şey okuyamadım aktif olarak görev yaparken olan durumla alakalı. Bilgin varsa cevaplarsan çok sevinirim.
    Hocam net bi bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem ama şahsi fikrim içerden geçiş olduğu için sorun çıkacağını sanmıyorum.

• Ben 364. Dönem kıbrıs türk barış kuvvetlerinde meslekçi olarak istihkam şubede görev yaptım. İnşaat mühendisiyim soruları alabilirim. Kıbrıs-Girnede yaptım.

• gktgemre kullanıcısına yanıt
    4 Yıllık mezunum yedek cıkmadı er cıktı birileride demiş 2 yıllık ön lisanslara yedek subay cıktı bendeki sansın ben yani
    bekle kutahya gelıyorum
    @gktgemre
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.