Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Covid 19 testi ile ilgili bilgi alan varmı ? 1 haziran başlayacağı yazıyor test yapılacak sonuçlanacak sevk belgesi çıkacak yol iznini görüp bilete alacağız biraz sıkıntılı gibi
  • Beyler Polatlı topçu çıkan kimler var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Benim acemilik İzmir Narlıdere İstihkamda meslek de İnşaat Mühendisliği. Meslekçi olma şansım var mı sence kıta görevinde? Çoğu arkadaş TK olursun istihkama aldılarsa diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    İnşallah senin dediğin gibidir hocam. çok teşekkür ederim sağolasın.
  • Gidecek olan arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Bu yedek subay astek oluyor dimi ? Bazı arkadaşlara Kütahya yedek subay çıkmış. Kütahya'da yedek subay olmazdı. Değişmiş demek.

• peacefulman P kullanıcısına yanıt
    Eğitim yeriniz neresi hocam ?

• Herkese selam. Hayırlı teskereler diliyorum şimdiden. Benim de İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı çıktı. Ankara tarafından gidecek var mı?

• Diyarbakır merkez 430 Tl tazminatı😁

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Gökte şimşek yerde Topçu :D

• 5 İNCİ ZH.TUG. KH./GAZİANTEP MERKEZ sevk kağıdı alamıyorum sanırım ayın 1inde açıklanıcak bu covid testini asal sevk başvurusundan önce mi yoksa sonra mı olacağız acaba
  • Kütahya ya gidecek olanlar bol bol tayt içlik vs hazırlasın

Egitmi kütahya da almış biri olarak söylüyorum kemikleriniz donacak

• Arkadaşlar var mı Alaşehir/MAnisa ?
  • Yedek subayların hepsi mühendis yada avukat mı? Eğitim fakültesi mezunları ne olarak yapıyor askerliğini?

• Havalar ısınıyor hocam bizim çektiğimizi çekmezler. Askeriyenin verdiği içlikle kendi içliğimi birlikte giyerdim eğitimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    Merkez 4.bolge geciyor ondan.
    İlçelere dusseydin 5.bolge tazminatı alirdin

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Eğitimden sonraki birlik yerleri hakkında bir bilgin var mı? Düşme potansiyeli olarak nereler olabilir?

• 376. dönemim, kütahya hava er eğitim tugay komutanlığında acemi eğitimi aldım. Atlettir, boxer dır hangi renk olacak bu tarz şeylere kesinlikle takılmayın hepsi ıvır zıvır şeyler. sadece siyah çorap götürmeyi unutmayın. Kesinlik girişte sen niye beyaz atlet getirdin diye sorgulama yapmıyorlar. Kalpli boxer olan da var düz renk boxer olan da var. Bunlara takılmayın. Hijyen malzemelerine çok dikkat edin götürebildiğiniz kadar götürün kolonyadır şudur budur. Ben askılık götürmeyi unutmuştum, rezillik çektim mesela. Neyse illaki size şunu götür bunu götür diyen olacak. Benim size tavsiyem en geç saatte katılın. erken katılanları bulaşıkhanede çalıştırıyorlar. kıyafeti uygun beden alırım diye düşünmeyin. bol beden alın ki sürünürken daha rahat edersiniz. Eğitimlere iyi hazırlanın çok zorlu ve hayat bezdirici eğitimi var. Söve söve çıkmıştım ve benden sonraki dönemlerin de benzer şekilde saydırarak çıktığına tanık oldum. Eğitimleri insanı intihar eşiğine getirebilir. Yok ben zorlanmadım etmedim diyenler de olacak. Siz içeri girdiğiniz de bunun hesabını kendiniz yaparsınız. Saygılar :)

• Sevk işlerini yapan var mı ?
    Konu hakkında bizi aydinlatirsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk081

Eğitimden sonraki birlik yerleri hakkında bir bilgin var mı? Düşme potansiyeli olarak nereler olabilir?
    O celbe göre değişiyor. 377 de çoğunluğu Istanbul du. Geri kalanlar iç anadolu ve doğu anadolu idi.
    Doğu da Hakkari Şırnak gibi yerlere tek tük adam düşmüştü
    Gerçi orası olsa bile çok güzel yerler aslında. Sıkıntı etme

Bu arada bizim kuzen er olarak Kütahya ya düştü. Şimdi bu erler usta ve acemiyi aynı yerde mi yapacaklar?

• İstanbul tuzla piyade yedek subay cikti beyler varmi beraber gidecegimiz arkadas ?
    Meslekcimi takim komutanimi nerden anlicaz ?
    Sevk belgesi bulunmamaktadir en yakin subeye gidin diye hata aliyorum ayrica

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.