Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilkdönemden misin yani 5 haziran mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakho- kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

• aschil A kullanıcısına yanıt
    1 haziranda çıkacak belge. konu galerisine bak sonlarda bir fotoğraf var bununla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakho- -- 29 Mayıs 2020; 12:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakho-

İzmir'in neresi? Gaziemir mi Narlıdere mi? Hayırlı tezkereler.
    Karşıyaka, eyvallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan376

Söylemeyi unuttum, kütahya yedek subaylar meslekçi, tuzla yedek subaylar ise takım komutanıdır. Aklınıza takılmasın. Tuzlaya gidecek olanlar 3 ay eğitim görüp kıtalara takım komutanı olarak geri döner. Eğitimleri nasıl bilmiyorum bizim takım komutanlarımız da tuzladan gelmiş kişilerdi. Yemeklerinin kütahyaya göre çok güzel olduğunu söylerlerdi fakat yemeğin her lokmasından aldığınız enerjiyi kat be kat aldıklarını da söylerlerdi. Yakınlarında bir deri fabrikası mı ne varmış kokusu sabah tuzlada eğitim gören asteğmen adaylarının darma duman edermiş.
    gebzede ikamet ettiğim için koku mevzusuna cevap vermek istedim.
    tuzla piyada okulunun yanında gerçi pek de yanında sayılmaz ama yine de etki bölgesinde diyeyim deri işleyen fabrikaların olduğu organize sanayi bölgesi bulunmaktadır.
    zaman zaman burun yakıcı bir kokudur ve genzine yerleşti mi gitmek bilmez.

329 KSD Bulancak / Giresun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 29 Mayıs 2020; 13:59:48 >

• nomoreflyz N kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaş da oradaydı Şubat ayında şu anda Ankara'da asteğmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakho- kullanıcısına yanıt
    Sonuçları aciklananlar bir deneyebilir mi.
    Bir iki kişi daha vardı böyle, hatırlıyorum.
    Görseli bulamadım hocam.
    Askeri şubeye de ulaşamıyorum.

• Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, umarım her şey gönlünüzce olur.

29.06 / Er
    TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI
  • SerkisofPrime S kullanıcısına yanıt
    aynı yerdeyiz, benim gördüğüm 3 kişi olduk şuan
  • Evrak Alma Başlangıç Tarihi
    01/06/2020

Tamamdır anladım arkadaşlar. Bu tarihten sonra açılıyor. 6 si son.

• ZH.BRL.OKL VE EĞT.MRK. KH./ETİMESGUT varmı 5 Haziranda gidecek erler için bir wp grubu vs. toplanalim

• okankms23 O kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı hocam bir arkadaş daha aynı yere cıkmıştı... Haberleşmeye çalışırız.
  • Emredrn E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun.Bana da tuzla hava piyade çıktı bir şekilde haberleşelim.

• Beyler Jandarma olarak gidiyorum + yönleri var mıdır? Jandarma görmedim benden başka forumda.Sanırım tek başıma temsil edeceğim DH topluluğunu :/
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Narlıdere hakkında duyduğun birşeyler var mı? Acemilik oraya çıktı benim. Bir de İstihkamlar TK olur falan diyorlar o konuda da bir bilgin varsa bilgilendirirsen çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakho-

Narlıdere hakkında duyduğun birşeyler var mı? Acemilik oraya çıktı benim. Bir de İstihkamlar TK olur falan diyorlar o konuda da bir bilgin varsa bilgilendirirsen çok makbule geçer.
    Malesef bi bilgim yok, denizer olarak yapıyorum bende.

• TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben acemiliği Kastamonu 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda yaptım.

Dağıtımdan sonra gideceğin yer önemli. İl Jandarma olursa biraz sıkabilir. Bütün rütbeliler orada ve alaydan dışarı çıkamazsın. Muhtemelen mesleğine göre bir görev alır askerliği öyle geçirirsin.

İlçe karakolları ise senin için daha rahat olur. Devriyeye, yol kontrolüne vs. çıkmak bile insanı rahatlatıyor. Aksiyonu az bir yerde polislik yapıyorsun gibi düşün. Yemek, kantin olayları yine gittiğin karakola göre değişir. Bizde kantin yoktu, her akşam komutanlar sağolsun liste yaptırır bir arkadaşı markete gönderir ihtiyaçlarımızı aldırırdı. Her akşam kola+cips+çekirdek yenirdi.

Askere gidecek arkadaşlara önerim kendinizi sıkıp psikolojinizi yormayın. Ben acemiliğe giderken kafamda binbir soru işareti ve sivil hayattan kalma sorunlarla gidiyordum ve inanın bana rehabilitasyon gibi geldi. Döndükten sonra bile bazen acemilikteki ortamı arıyorum. Bir dünya farklı insan var ve emin olun kafa dengi birini bulursunuz.

Biraz duygusal olmama izin verin. Her şeyiniz dört dörtlük olmayacak. Hafifletilmiş savaş şartları gibi düşünerek gidin. Bize ilk gün komutanımız "herşey dört dörtlük olsa burada olmanızın anlamı olmazdı." demişti. Yaşadığımız coğrafya, tarihimiz vs. belli... Bizi bu coğrafyada tutan şey bilim, teknoloji vs değil askerlik yeteneğimiz... 100 yıl önce ot yiyerek vatan kurtaran nesli düşünerek gidin arkadaşlar. Düşünün 1890'da doğmuşsunuz. 1910 ile 1922 arasında 3 savaştan sağ çıkmanız, döndüğünüz yerde eşinizi çocuklarınızı bulmanız mucize... Üniformanızı giyip silahınızı elinize alacağınız anı bekleyin. Umuyorum hepinize G3 ile atış yapmak nasip olur. Testosteron hormonunuz tavana sıçrayınca ne demek istediğimi anlarsınız.

Bittiğinde aklınızda birkaç hatıra kalacak ve döndükten sonra hiç gitmemiş sanacaksınız.

Askere gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler.

• arkadaşlar balıkkesir bakım mühimmat okulu bakımcı yedek subay çıktı tk mı oluyor bu yoksa meslekçimi herkez birseyler söyluyor tam bilen var mı?
  • ÇANAKKALE 116.JANDARMA. EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ ÇANAKKALE
    Jandarma Topçu Yedek subay için watsapp grubu buyrun
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136767361

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.