Şimdi Ara

38 Bin TL'ye Kadar Öneriler (Fiesta Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım olarak çok düşük, o fiyatlara yüksek donanım bulunmuyor.
  • Arayış aciliyet kazandı.
  • Son güncel: 2015 7binde hatasız Fiesta 1.25 Trend X alınıyor. yorumlar neler? Araçta ESP, alüminyum alaşım jant, karartılmış arka cam, hız sabitleyici, park sensörü var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-lancia-delta-kazasiz-cam-tavan-lpg-71.000km-231579560/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-boyasiz-kazasiz-150hp-lancia-delta-213152327/detay

Borçla krediyle gidip trend, minicik Fiesta alınmaz.Verdiğim linkteki Delta'ların tüketimi güzeldir, olası bir durumda Lpg'ye zaten motor tam uyumlu.Ciddi olarak düşünsün babanız bence.Fiesta falan öyle kendini zorlayacak alınacak araçlar değiller.

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Amaç sıfıra yakın yeni bir araç almak. Yoksa 2009 Delta almak için sorunsuz sıkıntısız 307'yi satmaya gerek yoktu. LPG kesinlikle düşünülmüyor zaten. Ayrıca aracı 2 kişi kullanacak, B sınıfı yeterli.
  • Farklı ihtiyaçlar için araç değiştirilebilir. Son model bir araç için veya daha konforlu bir araç için olabilir. Fiesta konfor olarak çok fark ettirmez 307 sonrası bir 207 kullanıcısı olarak rahat söyleyebilirim. Fiesta bir tık gergindir fakat 5-6 yıl arkanıza bakmazsınız öyle düşünmek lazım. 9 yaşında bir aracım var yavaş yavaş değiştirme vakti geliyor gidip dediğiniz gibi 2009 model alınca pek bir anlamı kalmıyor.
  • Fiesta alındı herkese teşekkürler.
  • Hayırlı olsun hocam.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Sis farı eksik sadece
  • Benzinli olursa performans bakımından iyi olmalı. (En az 90HP)

Ee kalan 8 beygiri napcaz karacabeyden 8tane at 🐴 yollarım

Hayırlı oldu güle güle kullanın inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam. Forumun lanetine ben de inanmıyordum ama ertesi hafta baskı balata ve akü bitmişti
  • @Urbanrevolt Teşekkürler. Sis farı park sensörü aklımda var, yetkili serviste taktırabilirim.

@krkmz1666 Hocam Karacabey'den geçerken alırım 8 tane. Temiz ve sıfıra yakın olunca 3'e 5'e 8'e bakmadım doğrusu.

@RevivaL Valla kaldırsam mı hocam?

• Hocam 1.0 ecoboost titanium larda vardı o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Yoktu be hocam baya araştırdım. Keşke olsaydı.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Kaldır hocam riske atma
  • 38e aldım demeyin o aracı imkansız çünkü
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Neden hocam çok mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Neden hocam çok mu sizce?

yok dostum 38 e aldıysanız güzel fiyat hayırlı olsun malum sitede biraz göz gezdirdimde 42 den aşşası yok
  • Hayırlı olsun içinize sindiyse kimsenin ne dediğine bakmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Son dönemde çok tutulan bi araç.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.