Şimdi Ara

38 gündür evden çıkmıyorum sorularınızı alayım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende zaruri durumlar dışında evden pek çıkmıyorum ama senin yaptığın sağlığına çok zarar verir.
  • Heroin Kids H kullanıcısına yanıt
    Ailen'nin parasınımı ? ben ailemin parasını param olmadıkça yemiyorum zaten.Ailemin dostlarının yanında torpilli olarak çalıştım o kadar.Para biriktirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

camdan falan kafanı çıkar komşular yaşadığını bilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir hayat. gorunuste guzel geliyor ama berbat

Hakeret veya kirma gibi bir amacim yok sadece insanlar özenmesin diye soyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım yıldır odamdan çıkmıyorum.
  • Filmadamı kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle özenilenecek bir hayat değil.Ben bu konuyu insanlar o 38 günü nasıl geçirdin ? sorsun diye açtım.Ama konu zengilinliğe kadar gitti.
  • Saul Hudson kullanıcısına yanıt
    Komşumu ? oda ne ?
  • GamerPerson kullanıcısına yanıt
    Komşunuz yok mu yoksa ne olduğunu mu bilmiyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19671 gündür dışarı çıkıyorum soruları aliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne olduğunu bilmiyorum.Bir dükkan felan mı ? ve o dükkanda bedava kahve mi dağıtıyorlar çünkü Annem sürekli ''ben komşulara bir kahve içmeye gidiyorum '' derdi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hain Kostok

Tuvalet kağıdı almamış duvara sürüyor herhalde

Tuvalet kağıdı b.k silmek için değil, temizlediğin kçnı kurulamak içindir. Pis pis yaşamayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Peki 38 gündür seks yapmadan nasıl yaşadın? Böyle bir şeyin mümkün olabileceğine inanmıyorum.

ay g*tüm
    Bu kadar uzun süre yalnız kalma isteğinizin altında yatan sebebin hiç annenizin sizi bırakıp gitmesi olabileceğini düşünmüş müydünüz?

Beni bırakıp gitmesi mi ? Yani yanlış bilmiyorsam şuan kendisi içeride oturuyor.Eskiden ben odamda pek vakit geçirmeden Ailemle vakit geçirirdim.O zamanlar duyardım böyle şeyler.
  • meh olmamış.
    her gün söylenen burgerlar pizzalar yok.

abur cubur menüsü yetersiz
    alkol yok
    içecek olarak sadece cola ile sınırlı menü

3/10
    Lütfen doğruları söyle anneni kaç gündür görmüyorsun?

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    -Bugünü saymazsak neredeyse hergün mcbeefy siparişi vermeden öğle yemeği yemiyorum.Sadece pizza az yerim.Yedimse hayvan gibi yerim.
    -Abur cubura az para verdiğimi söyledim.Az demedim
    -Alkol yok mu ? Yasaktır diye yazmadım.Hani özendirmeye felan girer birşeyler olur diye.uğraşmak istemedim.
    -Evet en çok kola içerim.Çünkü PC başında,Oyun oynarken en iyi o gider.Ama bu tek onun olacağı manasına gelmez.Arada sırada birşeyler sığdırıyorum :Dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerPerson -- 2 Şubat 2015; 2:54:05 >
    Ne yalan söyliyeyim.Saat akşam üzeri 4'te.Oda kolam soğumuşmu diye mutfağa gidip bakarken bi göz göze geldik amma.
    Senin insan ırkı tarafından seçilmiş biri olduğunu annenin ise seni korumak için görevlendirilen bir ajan olduğunu söylesem inanır mıydın?

• Olm sıkılmadın mı la hapishaneden ne farkı var ki?Ben bugün akşam 7 ye kadar test çözdüm dışarı çıkamadım diye çıldırıyordum la sonra arkadaş aradı sağolsun 1 saat basket oynamaya gittim de kendime geldim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.