Şimdi Ara

38 gündür evden çıkmıyorum sorularınızı alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -15 adet 2.5 litrelik kolalar.(kasiyere kardeşimin sünneti var,salonda yapıyoruz dedim)
    -4 adet video Playstation 4 oyunu
    -istediğim kadar cips.(eskiden kalmalarda vardı)
    -aynı zamanda abur cubur.
    -bol peçete.(yağlı ellerimle ağzımı silmek için)
    -sigara kullanmasamda merak amaçlı 3 paket sigara.(kaçak değil,10.5 tl)
    -Neredeyse her gün dışarıdan istenen hazır yemek.
    -bol uyku ve bol banyo.

Evet.Bunları önceden planlamıştım.Bundan dolayı

-50 tl kolalar.
    -500-600 civarı Oyunlar.
    -Cipse o kadar para harcamadım.yanlış değilsem 20 tl mi ne verdim.Zaten baya bi vardı evde.
    -Abur cubura hiç harcamadım desem yeridir.(sadece 1 kavonoz nuttela,tobleron mu ne 1 paket dedikleri şey beyaz olan, birkaç tane ülker damak o kadar.)
    -peçete ya 10 tl'dir ya 5 tl'dir hatırlamıyorum.
    -30 tl sigara (çoğunu içmedim.)
    -en az bi 15'tllik yemek yesem..İşim zor.

Evet bunların sayesinde hayatta kalabildim.38 gündür nasıl evde kalabildiğimi merak edenler sorsun. (galiba insan yüzünü yavaş yavaş unutuyorum.) not:Arkadaşlar ben zengin değilim.Sadece birikmiş param vardı.Bende öyle kumbarada kalacağına kendime harcıyam dedim.

• Yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22
  • Inan yaptığını çok yapmak isterim lakin fitness a gittiğimden dolayi yasak çoğu sey. Ve metabolizmam yavaş bu yüzden aşırı kilo alirim. Ve cok kilo alacaksin ya da sivilce vucut yaglaniyor sonucta :) 38 günün iyi gecmis ama ben artik salona gitmedigim gun kendimi boşlukta hissediyorum bana gore degil 👎

• Disardan yemek soyleyerek kalmissin iste neyini abartiyorsun goren sancak magarada yasadin

• Neden böyle bir şey yaptınız gerçekten merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerPerson

22
    peçete ellerin yağını silmek içindir kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRealistic

Neden böyle bir şey yaptınız gerçekten merak ettim.
    kaç gün daha çıkmamayı planlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Disardan yemek soyleyerek kalmissin iste neyini abartiyorsun goren sancak magarada yasadin
    alkol göremedim olmamış
  • Valla hacım pek umrumda değil.Yüzüm sivilce doluda değil ama var Doğal olarak.Kilo olaraktan 80 di en son ölçtüğümde.
  • Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRealistic

Neden böyle bir şey yaptınız gerçekten merak ettim.
    camdan falan kafanı çıkar komşular yaşadığını bilsin.
  • Br00klyn28 kullanıcısına yanıt
    yasaktır diye yazmadım ne bilem hani :D farkettiysen sigara ismide vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Tamam
    Bence CSB
  • Dostum..Sen galiba mok gibi parası olup değerini bilmeyen birini tanımamışsın. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerPerson -- 1 Şubat 2015; 23:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Inan yaptığını çok yapmak isterim lakin fitness a gittiğimden dolayi yasak çoğu sey. Ve metabolizmam yavaş bu yüzden aşırı kilo alirim. Ve cok kilo alacaksin ya da sivilce vucut yaglaniyor sonucta :) 38 günün iyi gecmis ama ben artik salona gitmedigim gun kendimi boşlukta hissediyorum bana gore degil 👎

beni tarif etti sadece bodybuilding demeyi tercih ederim o kadar :D
  • TheRealistic kullanıcısına yanıt
    Çünkü paramı ilk defa kendime harcıyayım dedim efendim.
  • quote:

Dostum..Sen galiba mok gibi parası olup değerini bilmeyen birini tanımamışsın. :D

Sağlığa zaralı.
    Aşırı derecede abur cubur, hele sigarayı hiç söylemiyorum(sigara size ve çevrenizdekilere zarar verir)
    bu arada yaş kaç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B81DB4D44

quote:

Dostum..Sen galiba mok gibi parası olup değerini bilmeyen birini tanımamışsın. :D

Sağlığa zaralı.
    Aşırı derecede abur cubur, hele sigarayı hiç söylemiyorum(sigara size ve çevrenizdekilere zarar verir)
    bu arada yaş kaç :D

Alıntıları Göster
    Peki 38 gündür seks yapmadan nasıl yaşadın? Böyle bir şeyin mümkün olabileceğine inanmıyorum.

• 22 yaşındayım.Evet sağlığa zararlı.Ama bu duruma alıştığımı zannediyorum.Sigara konusuna gelirsek te sadece çevremden birkaç dallama bol miktarda sigara alıp akşamları bodrum katlarında ortam yaptığını görünce bende cidden ortamlık birşeydir diye aldım ama elde kaldı. :D ne yapak kalsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerPerson -- 2 Şubat 2015; 2:36:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.