Şimdi Ara

5 Yıldızlı Otelde Çalışıyorum Sorularınızı Alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
4
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Antalyanın en büyük otellerinden birinde 2,5 aydır a la carte restaurant ' ta komi olarak çalışmaktayım . Sorularınız varsa yanıtlayabilirim

İlk önce birkaç bilgi veriyim .
    Otel 2 Bin kişilik ve 5 yıldızlı .
    Kişi başı ücretler günlük olarak 350 - 500 arası değişiyor .
    A la carte restaurant ın açılımını netten bulduğum bir yazıyla açıklıyım .
    1.) otelde yemek ve içki servisi yapılan lüks ve özel servis bölümleridir.bu restaurantlara günlük ama belli saatler arasında rezervasyon yapılır
    2.)misafirlere akşam yemek ve içki servislerinde bulunulur.
    3.)masalar göze hitap eder ve çeşitli şekillerde süslenir.
    4.)kimisi denize nazırdır, kimisi bahçelidir, kimisi de kapalıdır ama terası vardır.
    5.)özelikle bilgili, güleryüzlü ve becereikli personel burada çalıştırılır.
    6.)yiyecekler açık büfe değildir, menü usulü çalışır ve her menüde ustalar tarafından bir ana menü vardır.diğer yemekler isteğe göre seçilir.
    7.) siparişler tek tek alınır ve mutfağa kişi sayısıyla birlikte bildirilir.servis herkese aynı anda yapılır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

5 Yıldızlı Otelde Çalışıyorum, Sorularınızı Alıyorum

5 yıldızlı bir otelde görev yapan bir profesyonel olarak, sektörle ilgili sorularınıza elimden geldiğince yanıt vermek için buradayım. Özellikle a la carte restoranlar hakkında merak ettikleriniz varsa, aşağıdaki bilgilendirici metni inceleyebilirsin:

A La Carte Restoran Nedir?

A la carte restoranlar, müşterilerin bir menüden istedikleri yemekleri seçebildikleri restoranlardır. Bu restoranlar tipik olarak daha resmi bir ortam sunar ve genellikle akşam yemeği için açıktır.

Otellerde A La Carte Restoran Nedir?

Oteller genellikle konuklarına a la carte restoran seçeneği sunar. Bu restoranlarda müşteriler, otelin sunduğu çeşitli yemek seçenekleri arasından seçim yapabilirler. Bazı oteller ücretli a la carte restoranlar sunarken, diğerleri bu hizmeti oda fiyatına dahil edebilir.

A La Carte Otel Ne Demektir?

A la carte otel, konuklarına a la carte restoran seçeneği sunan bir oteldir. Bu oteller genellikle daha yüksek kaliteli bir konaklama deneyimi sunar ve müşterilerin kendi yemek seçimlerini yapmalarına olanak tanır.

Ücretsiz A La Carte Restoran Nedir?

Bazı oteller, oda fiyatına ücretsiz a la carte restoran hizmeti dahil eder. Bu restoranlarda müşteriler, ekstra bir ücret ödemeden otelin sunduğu yemek seçeneklerinden yararlanabilirler.

Otelde A La Carte Ne Demektir?

Otelde a la carte, müşterilerin bir menüden istedikleri yemekleri seçebildikleri bir yemek hizmeti türüdür. Bu hizmet genellikle akşam yemeği için sunulur ve daha resmi bir ortamda gerçekleştirilir.

Otellerde A La Carte Ücretli Mi?

Otellerde a la carte restoranlar ücretli veya ücretsiz olabilir. Ücretli a la carte restoranlarda müşteriler, sipariş ettikleri yemekler için ayrı bir ücret öderler. Ücretsiz a la carte restoranlarda ise bu hizmet oda fiyatına dahildir.

Herhangi başka sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ruslarla aran nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Ruslarla aran nasıl?

Otelde türk sayısı çok az genellikle rus ve alman var . Ruslar ingilizce pek bilmiyor , benim çalışma saatlerim akşam 6-2 o yüzden pek fırsat olmuyor ama arkadaşlarım bir çok rusla takıldılar , odalarına çağırıyor kızlar direk zaten
  • fuhuş oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

fuhuş oluyor mu?

Hayır çalıştığım yer Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin oteli . Herşey usluba uygun şekilde gerçekleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

fuhuş oluyor mu?

Hayır çalıştığım yer Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin oteli . Herşey usluba uygun şekilde gerçekleşiyor

Yani oluyor ?
  • Rus kizlari odada isi hallettikten sonra sarhostum benden yararlandi diye emniyete gidip sikayet ediyo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

Yani fuhuş hakkında neler kastettiğinizi bilmiyorum fakat otel tarafından hayat kadınları müşterilere sunulmuyor fakat misafir&personel ilişkileri olmuyor değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

Yani fuhuş hakkında neler kastettiğinizi bilmiyorum fakat otel tarafından hayat kadınları müşterilere sunulmuyor fakat misafir&personel ilişkileri olmuyor değil

ET ETE DEĞİYOR MU KARDEŞ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Rus kizlari odada isi hallettikten sonra sarhostum benden yararlandi diye emniyete gidip sikayet ediyo mu?

Şu ana kadar hiç denk gelmedi , buraya gelen misafirler günlük 400-500 tl veriyor zaten öyle birşey yapcaklarını pek sanmıyorum sırf yapmaya gelenlerde var tabi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

bu misafir müşteri bize niye hiç denk gelimyo kaç tane 5-7 yıldızlı otelde konakladım bi mok yok

• quote:

Arkadaşlar Antalyanın en büyük otellerinden birinde 2,5 aydır a la carte restaurant ' ta komi olarak çalışmaktayım . Sorularınız varsa yanıtlayabilirim

1.) otelde yemek ve içki servisi yapılan lüks ve özel servis bölümleridir.bu restaurantlara günlük ama belli saatler arasında rezervasyon yapılır
    4.)kimisi denize nazırdır, kimisi bahçelidir, kimisi de kapalıdır ama terası vardır.
    6.)yiyecekler açık büfe değildir, menü usulü çalışır ve her menüde ustalar tarafından bir ana menü vardır.diğer yemekler isteğe göre seçilir.
    7.) siparişler tek tek alınır ve mutfağa kişi sayısıyla birlikte bildirilir.servis herkese aynı anda yapılır.

maaş nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

bu misafir müşteri bize niye hiç denk gelimyo kaç tane 5-7 yıldızlı otelde konakladım bi mok yok

Orası tartışmaya açık bir konu tabi ki :D

• Bu ara tatile çıkacağım...Oteliniz madem lüks...Adını yazarsan sizin oraya gelirim...Baş harflerini yazsan da olur...Oradan çıkartırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Arkadaşlar Antalyanın en büyük otellerinden birinde 2,5 aydır a la carte restaurant ' ta komi olarak çalışmaktayım . Sorularınız varsa yanıtlayabilirim

maaş nedir?

780 TL , 8 saat çalışıyoruz , 3 öğün yemek servis ve lojman otele ait . Fakat yükselmek çok kolay işten kaçmadıktan sonra seneye beni Garson olarak başlatalım dediler garson maaşları 1.100 tl . Günlük en az 20 tl Bahşiş çıkıyor 50 de oluyor 100 de oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu ara tatile çıkacağım...Oteliniz madem lüks...Adını yazarsan sizin oraya gelirim...Baş harflerini yazsan da olur...Oradan çıkartırım...

Baş harfi S otel Manavgat/Side ' de . :) Buradan irtibata geçerseniz elimizden geldiğince yardımcı oluruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu ara tatile çıkacağım...Oteliniz madem lüks...Adını yazarsan sizin oraya gelirim...Baş harflerini yazsan da olur...Oradan çıkartırım...

Baş harfi S otel Manavgat/Side ' de . :) Buradan irtibata geçerseniz elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Eyvallah...
  • ruslara dhnin gücünü göster

kolayca rus kaldırılıyor mu
  • Arkadaş dilin yanında biraz karizman olacak.Zaten 5 yıldzlı otele gelen hatun yiyişme meraklısı degildir.Seçer begenir goz kırpar.3 yıldzlı otele gelen dar geçimli yabancıyı sadece karizmayla rahatca misafir edersin.az önce hollandalı arkadaşım gibi :D MARMARIS iyi ya :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

ET ETE DEĞİYOR MU KARDEŞ ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.