Şimdi Ara

5 Yıldızlı Otelde Çalışıyorum Sorularınızı Alıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110
Cevap
4
Favori
36.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

seni işe almalarındaki etken nedir
    ne gibi özelliklere bakıyorlar

ben işi bilmiyordum açıkcası arkadasım referans oldu . Turizm sektörü benim alanım değil zaten . Fakat söyle bir konu var ben işten hiç kaçmadım işi öğrenmem 2haftamı aldı . Tabi ki dış görünüş önemli çünkü çalıştğm departman servis . Birde şöyle birşey söz konusu Adana"dan doğu taraflardaki ilde yaşayan veya kütügü olan bu otele gremiyor .

Otele giremiyor derken çalışan olarak mı?
    Bir de Adana girebiliyor mu?
  • İki kişi tek kişilik oda tutabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

quote:

ben işi bilmiyordum açıkcası arkadasım referans oldu . Turizm sektörü benim alanım değil zaten . Fakat söyle bir konu var ben işten hiç kaçmadım işi öğrenmem 2haftamı aldı . Tabi ki dış görünüş önemli çünkü çalıştğm departman servis . Birde şöyle birşey söz konusu Adana"dan doğu taraflardaki ilde yaşayan veya kütügü olan bu otele gremiyor .

Kütüğüne bakarak çalışan alıyormuş otel onu demek istiyor yoksa parayı veren dağdan da inse alırlar ne sandın

• Benim yaş 18 daha öğrenciyim öyle çalışmak için gelsem beni alırlar mı otele?

İngilizce falan şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

fuhuş oluyor mu?

Hayır çalıştığım yer Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin oteli . Herşey usluba uygun şekilde gerçekleşiyor

Yani oluyor ?

Yani fuhuş hakkında neler kastettiğinizi bilmiyorum fakat otel tarafından hayat kadınları müşterilere sunulmuyor fakat misafir&personel ilişkileri olmuyor değil

ET ETE DEĞİYOR MU KARDEŞ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Hayır çalıştığım yer Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin oteli . Herşey usluba uygun şekilde gerçekleşiyor

Yani oluyor ?

Yani fuhuş hakkında neler kastettiğinizi bilmiyorum fakat otel tarafından hayat kadınları müşterilere sunulmuyor fakat misafir&personel ilişkileri olmuyor değil

Anlama özürlümüsün?

Peki diyelim öyle, bu durumda sana batan olay nedir ? Bu soruyu ben ordaki adama sormuşum, neden üzerine alınıyorsun ? İroni yaptığımı varsaymayı aklının ucundan bile geçiremiyecek kadar düşüncesizsen, burada abin yaşındaki adamların yanında işin ne ? İstersen yaşın 40 olsun sayın "üye", tahmini olarak beyin yaşın 13.

• Hocam bahsettigin otele gittim, yani side de S ile baslayan 3 otele gittim ucunden biridir muhakkak. Sibel can'in ciktigi luna parkli, yemek sokagi gibi birseyi olan bir yer degil mi? Ben pek begenmemistim o oteli, bayagida Turk vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kişiyi düdükledin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

Anlama özürlümüsün?

Peki diyelim öyle, bu durumda sana batan olay nedir ? Bu soruyu ben ordaki adama sormuşum, neden üzerine alınıyorsun ? İroni yaptığımı varsaymayı aklının ucundan bile geçiremiyecek kadar düşüncesizsen, burada abin yaşındaki adamların yanında işin ne ? İstersen yaşın 40 olsun sayın "üye", tahmini olarak beyin yaşın 13.

Tamam.

• bende dokuz eylul universitesi turizm otelcilik mezunuyum.calıstıgım en buyuk yer izmir gaziemir NASA UZAY KAMPI idi.cocuklara rehberlik ediyorduk.dolar uzerinden maaş alıyor gunde sadece 8 saat saat calısıyorduk.8 saatinde 3 saati aktif idik zaten.hergun evimize kilolarca kızarmış tavuk hamburger biftek goturuyorduk.(biz goturmesek cope atiyorlardı amerikalılar)rus 18 19 yaşında dunya guzeli bayan astronot eyitmenleri vardi.firmanın patronu cok ama cok zengindi.ozel yatiyla bizi koy lara goturmustu.ne gunlerdi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rockybalboa

sen hiç?

Hayır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

quote:

Çalışan olarak . Adanalıları alıyorlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

İki kişi tek kişilik oda tutabiliyor mu?

Sanmıyorum :)
  • quote:

quote:

sen hiç?

Yoksa sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu ara tatile çıkacağım...Oteliniz madem lüks...Adını yazarsan sizin oraya gelirim...Baş harflerini yazsan da olur...Oradan çıkartırım...

Baş harfi S otel Manavgat/Side ' de . :) Buradan irtibata geçerseniz elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Eyvallah...

Otel Sueno Beach beyler, 2-3 yil once gitmistim, pekte iyi bi otel degildi acikcasi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Benim yaş 18 daha öğrenciyim öyle çalışmak için gelsem beni alırlar mı otele?

İngilizce falan şart mı?

Girebililirsin , ingilizce şart değil Fakat hangi departmana alırlar bilemiyorum . Bar olabilir , Banket olabilir , Genel restaurant olabilir
  • quote:

quote:

sen hiç?

hadi cnm sende
  • diyelim ki 5 yıldızlı bir otele tatile gideceksin yanına neler alırdın ? otellerdeki çalışanlar bardak parlatırken terlerini siliyorlar doğrumudur ? çarşaflar değiştirilirken bir odadaki çarşaf alınıp diğer odaya seriliyor mu ? ( çarşaflar kirlenmeiş olacak tabikide lekesiz temiz görünümlü ) cevapla bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Hocam bahsettigin otele gittim, yani side de S ile baslayan 3 otele gittim ucunden biridir muhakkak. Sibel can'in ciktigi luna parkli, yemek sokagi gibi birseyi olan bir yer degil mi? Ben pek begenmemistim o oteli, bayagida Turk vardi.

Olabilir Lunapark'ı var , bahsettigin yer side sokağı olarak adlandırılıyor ise aynı yerden bahsediyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

diyelim ki 5 yıldızlı bir otele tatile gideceksin yanına neler alırdın ? otellerdeki çalışanlar bardak parlatırken terlerini siliyorlar doğrumudur ? çarşaflar değiştirilirken bir odadaki çarşaf alınıp diğer odaya seriliyor mu ? ( çarşaflar kirlenmeiş olacak tabikide lekesiz temiz görünümlü ) cevapla bakalım

Güzel soru :D Biz sıcak su kullanıyoruz bardak parlatırken . Öyle birşey yapan görmedim şu ana kadar görsemde uyarırım zaten . Çarşaf işine ben bakmıyorum fakat öyle bi durum olcağını da sanmıyorum . Eşya kısmı ise kişiden kişiye değişir tabiki fakat bu otelde her ihtiyac karşılanıyor . Kıyafetler , telefon , laptop yeterli :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.