Şimdi Ara

5 Yıldızlı Otelde Çalışıyorum Sorularınızı Alıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
36.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Maaş ne kadar

780 TL , 8 saat çalışıyoruz , 3 öğün yemek servis ve lojman otele ait . Fakat yükselmek çok kolay işten kaçmadıktan sonra seneye beni Garson olarak başlatalım dediler garson maaşları 1.100 tl . Günlük en az 20 tl Bahşiş çıkıyor 50 de oluyor 100 de oluyor

Dedi ya kardeş.
  • Görmedim kusura bakmayın
  • seni işe almalarındaki etken nedir
    ne gibi özelliklere bakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Arkadaş dilin yanında biraz karizman olacak.Zaten 5 yıldzlı otele gelen hatun yiyişme meraklısı degildir.Seçer begenir goz kırpar.3 yıldzlı otele gelen dar geçimli yabancıyı sadece karizmayla rahatca misafir edersin.az önce hollandalı arkadaşım gibi :D MARMARIS iyi ya :)))

yahu kac sene marmarise gittim su dedigin olayi yapmaya yaklasamadim bile :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

seni işe almalarındaki etken nedir
    ne gibi özelliklere bakıyorlar

ben işi bilmiyordum açıkcası arkadasım referans oldu . Turizm sektörü benim alanım değil zaten . Fakat söyle bir konu var ben işten hiç kaçmadım işi öğrenmem 2haftamı aldı . Tabi ki dış görünüş önemli çünkü çalıştğm departman servis . Birde şöyle birşey söz konusu Adana"dan doğu taraflardaki ilde yaşayan veya kütügü olan bu otele gremiyor .

• geceleri inleme sesleri çok oluyor mu?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

Müşteriler özellikle turistler çalışanlara amele gibimi davranıyor?

çalıştığım yerde böyle bir olay yok.herşey saygı çerçevesinde biz güleryüz gösteriyoruz onlarda bize . İstisnalar olmuyor dğl geçen adamın teki abisi bana tekirdağ rakı getir dedi.siparişini geciktirip yeni rakı götürdüm :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

çalıştığım yerde böyle bir olay yok.herşey saygı çerçevesinde biz güleryüz gösteriyoruz onlarda bize . İstisnalar olmuyor dğl geçen adamın teki abisi bana tekirdağ rakı getir dedi.siparişini geciktirip yeni rakı götürdüm :D

Teşekkürler peki kaçtan kaça kadar çalışıyorsunuz otelin havuzu spor salonu gibi şeylerini kullanabiliyormusunuz ücretsiz olarak mesai saatleri dışında?

Önümüzdeki yaz yatılı bi otel bulup çalışmayı düşünüyorumda

hayır kullanamıyoruz , çalıştğm yerde hafta 3 k0nser var . Ebru Gündeş , Sibel Can ve Altay . Sadece bundan yararlanblyrz .Mesai dışında tabi ki .

• Bende bellboyum beyler 5 yıldızlı otelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

geceleri inleme sesleri çok oluyor mu?:)

ruslar anca vodka içmeyi biliyor icraat yok =D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler peki kaçtan kaça kadar çalışıyorsunuz otelin havuzu spor salonu gibi şeylerini kullanabiliyormusunuz ücretsiz olarak mesai saatleri dışında?

hayır kullanamıyoruz , çalıştğm yerde hafta 3 k0nser var . Ebru Gündeş , Sibel Can ve Altay . Sadece bundan yararlanblyrz .Mesai dışında tabi ki .

O kötüymüş bende diyordum mesai bitince havuzda denizde orda burda takılırım spor salonuna felanda giderim diyordum acaba her oteldemi böyleki?

Bide son sorum yatılı kalanlar mesai saati dışında istediği zaman otelden çıkıp girebiliyormu?

lojmanda spor salonu var , denize gırmek serbest . Dısarı giriş cıkıs serbest

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

fuhuş oluyor mu?

Hayır çalıştığım yer Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin oteli . Herşey usluba uygun şekilde gerçekleşiyor

Yani oluyor ?

Yani fuhuş hakkında neler kastettiğinizi bilmiyorum fakat otel tarafından hayat kadınları müşterilere sunulmuyor fakat misafir&personel ilişkileri olmuyor değil

ONU SORMUYOR GİİŞTE KİMLİK İSTİYORMUSUNUZ EVLİMİSİNİZ BEKARMISINIZ NEYİNİ ZOLUYOR SOYADINIZ NEDEN AYNI DEĞİL DİYE SORUYORMUSUNUZ ONU SORUYOR

BU KONUYA CEV

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O kötüymüş bende diyordum mesai bitince havuzda denizde orda burda takılırım spor salonuna felanda giderim diyordum acaba her oteldemi böyleki?

Bide son sorum yatılı kalanlar mesai saati dışında istediği zaman otelden çıkıp girebiliyormu?

hocam nediyorsun sen bizim otelde dükkanımız var biz bile zar zor kullanıyoruz havuzu :D otelde çalışınca müşteri gibi davranamassın mesela arkadaşın bölümü resturant havuzda bile bi tur dolaşşa direkt dikkat çeker.oda hak vericektir
    Özellikle turistler amele gibi davranmıyor.yapsa yapsa bizim türk milleti yapar onu
    resturant filan kullanamıyoruz bizde dışardan söylüyoruz(Dükkan sahibi olarak biz böyleysek arkadaşım nasıldır sen düşün)
    Ayrıca ŞUNU AÇIKÇA SÖYLEYEYİM RUSLAR SLM DİYİNCE KUCAĞINIZA ATLAMAZ BU KIZ GÖRMEMİŞ ABAZALARIN UYDURMASI heralde içlerinden var bazıları o bu kuralın dışında her millletten vardır böyleleri-sadece sıcak kanlılar mesele konuşmak istersen seni türk kızları gibi terslemez çıkma veya otür bişeye kalkışsan(Otelde bukadar şey yapamazsın millet açısından değerlerdiriyorum)türk kızları gibi ağzına .... yapıp yollamaz ''kibarca'' çok dikkat ederler redderler.

• SUNRISE QUEEN mi otel

Kuyumdayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Hayır çalıştığım yer Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin oteli . Herşey usluba uygun şekilde gerçekleşiyor

Yani oluyor ?

Yani fuhuş hakkında neler kastettiğinizi bilmiyorum fakat otel tarafından hayat kadınları müşterilere sunulmuyor fakat misafir&personel ilişkileri olmuyor değil

ONU SORMUYOR GİİŞTE KİMLİK İSTİYORMUSUNUZ EVLİMİSİNİZ BEKARMISINIZ NEYİNİzZ OLUYOR yanınızdaki bayan gibi SOYADINIZ NEDEN AYNI DEĞİL DİYE SORUYORMUSUNUZ ONU SORUYOR

BU KONUYA CEVAP YAZARSAN OLUMLU OLARAK YARIN O OTELİ YIKARLAR İNLETİRLER ANLADIN SEN ONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 24 Ağustos 2012; 19:23:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wox

geceleri inleme sesleri çok oluyor mu?:)

ruslar anca vodka içmeyi biliyor icraat yok =D

nasıl icraat yok sizin gordukleriniz sonuk olanlarıdır geçen tur la giderken tur organizotoru ve diğer urslar yolda kim kiminle belli edeğildi sonra olası bi rgrup olayı olmaması için otele alınmadılar tabi geldiklei gibi otobusle geri postaladılar
  • sen hiç?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

ET ETE DEĞİYOR MU KARDEŞ ?

Anlama özürlümüsün?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

quote:

quote:

quote:

fuhuş oluyor mu?

Yani oluyor ?

bu misafir müşteri bize niye hiç denk gelimyo kaç tane 5-7 yıldızlı otelde konakladım bi mok yok

Orası tartışmaya açık bir konu tabi ki :D

Otelin adı nedir?Burdan yazamayacaksan pm at.Belki gelmişimdir.Olmadı ayarlarsın bitane sonraki yaza

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.