Şimdi Ara

5 Yıldızlı Otelde Çalışıyorum Sorularınızı Alıyım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
36.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

Hocam bahsettigin otele gittim, yani side de S ile baslayan 3 otele gittim ucunden biridir muhakkak. Sibel can'in ciktigi luna parkli, yemek sokagi gibi birseyi olan bir yer degil mi? Ben pek begenmemistim o oteli, bayagida Turk vardi.

Olabilir Lunapark'ı var , bahsettigin yer side sokağı olarak adlandırılıyor ise aynı yerden bahsediyoruz :)

Evet hocam ayni yerden bahsediyoruz. Fazlaca kaydiragi var, buyukce bir iskelesi var vs vs.
    Ben arka tarafta kalmistim gol evi diye geciyor. Bi orayi begenmistim sahsen. A la carte restoranlarda da 2-3 tanesine girdim. Servisi iyiydi.
    Kafa dinlemek icin gitmistim ben, bayagi kalabalik biryerdi

Aynen :) Bende hemen göl evlerinin yanında lojmanda kalıyorum :) Hangi restaurantlarda yemek yediniz , birde ne zaman geldiniz hep siz soru sorcak değilsiniz

• alkol şişelerinden alıp dışarda sattıgın oldumu hiç yada alıp izin gününde içtiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Benim yaş 18 daha öğrenciyim öyle çalışmak için gelsem beni alırlar mı otele?

İngilizce falan şart mı?

Girebililirsin , ingilizce şart değil Fakat hangi departmana alırlar bilemiyorum . Bar olabilir , Banket olabilir , Genel restaurant olabilir

Hocam pm attim

Cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Buzlu badem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

alkol şişelerinden alıp dışarda sattıgın oldumu hiç yada alıp izin gününde içtiğin

Pet şişede tekila götürmüştüm bir kere . Bardakilerle aram iyi zaten değişik kokteyller denedim :D
  • afiyet olsun hayırlı işler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bahsettigin otele gittim, yani side de S ile baslayan 3 otele gittim ucunden biridir muhakkak. Sibel can'in ciktigi luna parkli, yemek sokagi gibi birseyi olan bir yer degil mi? Ben pek begenmemistim o oteli, bayagida Turk vardi.

Olabilir Lunapark'ı var , bahsettigin yer side sokağı olarak adlandırılıyor ise aynı yerden bahsediyoruz :)

Evet hocam ayni yerden bahsediyoruz. Fazlaca kaydiragi var, buyukce bir iskelesi var vs vs.
    Ben arka tarafta kalmistim gol evi diye geciyor. Bi orayi begenmistim sahsen. A la carte restoranlarda da 2-3 tanesine girdim. Servisi iyiydi.

Aynen :) Bende hemen göl evlerinin yanında lojmanda kalıyorum :) Hangi restaurantlarda yemek yediniz , birde ne zaman geldiniz hep siz soru sorcak değilsiniz

Ben gecen sene gittim hocam. Balik restorani, italyan restorani ve isvec veya isvicre restorani(fondu verdikleri artik hangisiyse lunaparkin yakinindaydi acik hava) na gittim.
    Acikcasi sadece isvicreden memnun kalmistim. Zaten gol evinin ortasindaki ve iskelenin ortasinda cikan kurabiyelerden surekli doyuyordum.
    Kaydiraklari iyiydi ama, botla kayilanlardan bayagi kaymistim. Zaten side sokagi ile bu ikisini sevmistim sadece.
    Birde otel disindan bir kiz bulmustum, otele girmeye kalktigimizda lobide sadece 10dk oturmasina izin verdiler daha fazla durucaksa 110 lira vermemi istemislerdi. Kiza bay bay demistim bende lanet otel yuzunden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İngilizce falan şart mı?

Girebililirsin , ingilizce şart değil Fakat hangi departmana alırlar bilemiyorum . Bar olabilir , Banket olabilir , Genel restaurant olabilir

Hocam pm attim

Cevaplandı

Hocam direk barda baslama sansimiz var mi barboy olarak?

• otelin titreyengöldeyse geceleri açık olan bar disco kaldımı titreyengölde? eskiden titanicle ilerisindeki yer vardı adı aklıma gelmiyor geçen yıl arkadaşları götürdüm kapanmıştı bi ton küfür yedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gecen sene gittim hocam. Balik restorani, italyan restorani ve isvec veya isvicre restorani(fondu verdikleri artik hangisiyse lunaparkin yakinindaydi acik hava) na gittim.
    Acikcasi sadece isvicreden memnun kalmistim. Zaten gol evinin ortasindaki ve iskelenin ortasinda cikan kurabiyelerden surekli doyuyordum.
    Kaydiraklari iyiydi ama, botla kayilanlardan bayagi kaymistim. Zaten side sokagi ile bu ikisini sevmistim sadece.
    Birde otel disindan bir kiz bulmustum, otele girmeye kalktigimizda lobide sadece 10dk oturmasina izin verdiler daha fazla durucaksa 110 lira vermemi istemislerdi. Kiza bay bay demistim bende lanet otel yuzunden :)

Hocam sende gire gire lobi den girmişsin . Plajdan giricektin bi Allahın kulu bişey demez zaten . Otelde bug var sahilden çoğu kişi girip otelin imkanlarından faydalanıp çıkıyorlarmış :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İngilizce falan şart mı?

Hocam pm attim

Cevaplandı

Hocam direk barda baslama sansimiz var mi barboy olarak?

Evet başlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

otelin titreyengöldeyse geceleri açık olan bar disco kaldımı titreyengölde? eskiden titanicle ilerisindeki yer vardı adı aklıma gelmiyor geçen yıl arkadaşları götürdüm kapanmıştı bi ton küfür yedim

Titreyengöle 1 kere gittim Otel ' de titreyen gölde değil Sorgun Kavşağı/Side ' de . Bu konu hakkında pek bi bilgim yok açıkcası kusura bakmayın
  • Konuyu patlatıyorum lojmanlar nasıl bellekte iyi bir otele gidcem

• quote:

Orijinalden alıntı: corsd

Konuyu patlatıyorum lojmanlar nasıl bellekte iyi bir otele gidcem
    bellek
  • quote:

Konuyu patlatıyorum lojmanlar nasıl bellekte iyi bir otele gidcem
    Lojman otele göre değişir , aşçı olarak gidersen rahat edersin mutfak iyidir , garson/komi olarak gidersen ameleliktir. Ruslarla takılacaz falan diyede düşünmesin kimse hemen , girişken , eğlenceli ve yakışıklı değilseniz kolay kolay elde edemezsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu ara tatile çıkacağım...Oteliniz madem lüks...Adını yazarsan sizin oraya gelirim...Baş harflerini yazsan da olur...Oradan çıkartırım...

Baş harfi S otel Manavgat/Side ' de . :) Buradan irtibata geçerseniz elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Alıntıları Göster
    2008'de Side Çolaklı Jandarma Kampında askerlik yapmıştım.Bahsettiğin otel Selin Otel'mi yoksa?Nöbet tutarken bu otelin tabelasını görürdüm hep.Zaten kampın yanındaydı.

• Yav ulan niye hortlattiniz sabahdan beri okuyom maas niye oyle dusuk dicekdim bi bakdim 6 yillik konu XD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Lojman otele göre değişir , aşçı olarak gidersen rahat edersin mutfak iyidir , garson/komi olarak gidersen ameleliktir. Ruslarla takılacaz falan diyede düşünmesin kimse hemen , girişken , eğlenceli ve yakışıklı değilseniz kolay kolay elde edemezsiniz.

Alıntıları Göster
    Barmen olarak gidiyorum yarın bakalım nasıl çıkacak

• quote:

Barmen olarak gidiyorum yarın bakalım nasıl çıkacak

Alıntıları Göster
    Hangi otel
  • Hocam hep 4-5 yıldız arası farkı merak etmişimdir. İkisinde de bulundum ancak fiyat dışında fark göremedim. Bir de odadaki ücretsiz nescafeler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.