Şimdi Ara

Getir'de çalışıyorum sorularınızı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma cunartesi pazar 10ar saat part time çalışıyorum. Motokuryelik yapıyorum. Sorun bakalım. Okuyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Getir'de Çalışmak: MDU Kullanım Kılavuzu

Getir'de çalışırken, verimliliği artırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için MDU (Mobil Uygulama Geçmişi) adlı bir araçtan yararlanabilirsin. MDU, aşağıdakileri yapmana olanak tanıyan bir özelliktir:

• Getir uygulamasındaki kullanıcı davranışını izle
    • Teslimat sorunlarını tespit et ve çöz
    • Müşteri geri bildirimlerini topla

MDU Getir Hilesi

MDU Getir hilesi diye bir şey yoktur. MDU, Getir çalışanları tarafından müşterilere daha iyi hizmet vermek amacıyla kullanılan meşru bir araçtır.

Getir MDU Hilesi

Yukarıda belirtildiği gibi, MDU Getir hilesi diye bir şey yoktur. MDU'yu etik olmayan amaçlarla kullanmak sana veya Getir'e zarar verebilir.

Getir. MDU Giriş

MDU'ya erişmek için, önce Getir uygulamasına giriş yapmalısın. Ardından, sol üst köşedeki menü simgesine dokun ve "MDU" seçeneğini bul.

Getir MDU Nedir

MDU, Getir uygulamasındaki kullanıcı davranışını izleyen bir araçtır. Teslimat sorunlarını tespit etmene, müşteri geri bildirimlerini toplamana ve genel olarak müşterilere daha iyi hizmet vermene yardımcı olur.

Getir MDU Nasıl Kullanılır

MDU'yu kullanmak için şu adımları uygula:

1. Getir uygulamasına giriş yap ve sol üst köşedeki menü simgesine dokun.
    2. "MDU" seçeneğini seç.
    3. İstediğin bilgileri görüntülemek için farklı sekmeleri kullan.

MDU Getir

MDU Getir, Getir çalışanlarına kullanıcı davranışını izlemesine, sorunları tespit etmesine ve müşteri geri bildirimlerini toplamasına yardımcı olan bir araçtır. MDU'yu etik ve verimli bir şekilde kullanarak Getir'deki çalışma deneyimini iyileştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • depodan mı getiriyorsunuz yaa depo nası biryer ? okadar farklı ürün bir arada mı?
  • Bahşiş durumu nasıl
  • Kaç sipali kazanıyorsun?
  • Getir ne la
  • çok iş yaptığınızı sanmıyorum mok gibi bir sistem çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Ekim 2019; 20:43:1 >
  • Aldığınız siparişlerin fiyatını görebiliyor musunuz kurye olarak?

Yoksa sadece ürün bilgileri ve adres mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yere dusen getirleri napiyosunuz?
  • Ne getiriyosun?
  • tum sorcaklarimi cevaplamışsin zaten tşk
  • Getir'in 20tl'lik indirimden ne gibi bir karı var?
  • Para yerine başka bir şey teklif edenler oluyor mu
  • Doğru düzgün restorant yok kayıtlı. Akşam bir yemek yiyeyim diyorum açtığımda ilk gördüğüm şey yakında bu bölgede de hizmete gireceğiz...

Yaşadığım yerde İstanbul'un orta yeri Fatih.
  • Ulan madem soruları cevaplamayacaksın niye boş yapıyorsun?
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Aga bildirim gelmedi.
  • kaç para alıyosun
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Neye bildirim gelmedi, hiçbir şey cevaplamamışsın ki
  • Kosünüs mü o kullanıcısına yanıt
    Dur şimdi genel olarak cevaplıyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın bildirim çanı kırmızı olmayınca konuyu kimse şeeapmadı sandım. Neyse.

Baştan söyleyeyim dün işi bıraktım.

3 hafta önce aradılar beni. Bu aramadan 1.5 ay öncede ben girdim ismimi numaramı bıraktım. İşte konuştuk falan sözleştik ertesi gününe. Cart curt klasik konuştu. Para ve saat mevzusuna geldik. Ben 3 gün 10 ar saat istedim. Çünkü hem boştum hemde part time'ın haftalık saatini dolduracaktım. Saatlik 8,5tl + market siparişi 1TL VEYA yemek siparişi 1.5TL olarak anlaştım. İlk 3 günümde 50-60 kadar paket attım. Cidden iflahım .... Ha bu arada kendime motor almak için girdim işe. Bu yüzden de dedim kendime katlan şunun şurasında 3 ay falan calısacaksın. İşten çıkma sebebimse motor parası çıktı bende arkadaştan borç alıp motoru aldım.

İşleyişten bahsedeyim. Depomuz var bizim konumumuzda benim evime 10dk yürüyerek o yüzden seçtim. Depoda sigara alkol hariç her şey var. Ordaki bilgisayara sipariş düşer ordan da sistem kuryelere atar. Bizde de telefonlar olur iş telefonları orda MDU uygulamasından giriş yapmış oluruz sonra sipariş gelince telefon ötüyor kontrol ettim diye kaydırıyorsun sonra adres çıkar. Naviyi ayarlayıp adrese gidersin programdan tek tıkla yandex naviye atıyor. Gidince adrese geldim diye kaydırırsın. Sonra teslim edincede teslim ettim diye kaydırırsın. Sistem bu kadar sonrada depoya dönüş. He yemekte ise ilk yemekçiye ordan müşteriye ordanda depoya dönüş yaparsın. Bu kısım işin gayet normal olması gereken kısmı, genel işleyişi. Ama şöyle bi durum var ki tüm sistem tek adama bağlı o da deponun sahibi.

Bir kere şehir içi motor kullanma mevzusuna girmiyorum. Paketçisin işte yapıcak bir şey yok. Ölmediğimize dua edelim. Ama işin şöyle bir olayı var. Üstte yazdıgıma göre hareket ederseniz ayvayı yersiniz. Çünkü sistem sizi boşta görünce direk yapıştırıyor siparişi. Sende diyorsun ki ulan ben depoya gelmeden sipariş düşüyor ama bazı adamlar hala burda oturup takılıyor. Diyorsun ki burda bi katakulli dönüyor. Adamlar en son kaydırmayı yapmadan geliyor ve depoda yapıyor. Düşse bile sipariş bi 5dk kazanıyor çünkü depocu 2 kişi falan var onlar tüm ssiparişleri poşetlere koyuyor. Zınk diye hazır olmuyor hepsi. Motorların geneli bakımsız, rot balans ayarları yok. Elcikleri takılmadı soğuk havada elin donuyor. Kask sıfır verdiler işte şükür ama mont olarak milletin eskisini kullanıyordum. Ha bu arada molayı duvarda kağıt var oraya yazıyosun telefondan saatin gelince meşgule alıyorsun yarım saat mola var işte.

Ama bu kaydırma olayı yüzünden hem çıkış saatine yakın hemde mola saatine yakın çok sipariş geliyor ve mola saatini çip ediyor. İşte bu durumu öğrendikten sonra sürekli tutturarak dönüyordum depoya. Ama yemek param yoktu maalesef 10 saat çalıştıgım için acıkıyordum. Yemeğe en az 15 tl gidiyordu bu da canımı sıkımaya başladı. Baktım kışın motor kullanamam burda çünkü 6 7 km uzaga bile çok sipariş götürdüm ben. Hele birinde gittiğim semtin deposunun önünden gectim siz düşünün sistemin saçmalıgını.

Velhasılı kelam amacıma ulaşınca işi bıraktım. Pakteçilik zor hele getirde çalışmak daha zor çünkü bi andavalın teki 9 tane 6 lı soda bile söyleyebiliyor

Şimdi bizim evin yanında yeni açılan bi dükkana girdim hafta sonu çalışıcam iş yapmıyor yeni mekan. Günlük 90 tl birde yemek var mekandan. Kafam rahat en azından

• moritanyalı kullanıcısına yanıt
    Bazen veriyorlardı. Çok umutlanmayın ama Türk insanları işte.
  • DarkArm kullanıcısına yanıt
    1 kere prezo götürdüm adam güvenlikti

Güzel hatunlar da denk geliyordu. Bir tane öğrenci evine denk geldim orası güzeldi. Ama düşündüğün şey çok ama çok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.